Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elancyl

Spalam z dwoma na raz! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
narzyczony

Gość a mnie ciekawi
dobra ludzie kurwa wezcie przstancie sie cieszyc że wiecie jak si episze narzeczony! kurwa to nie o tym temat! wypierdlalac z topicu! ej laska pisz co z tym zabezpieczeniem!

Gość elancyl
Czyli uwazacie, ze w zwiazku nie mozliwe sa takie sytuacje tak?? Oczywiscie ze sie zabezpieczylismy. Moze i spelnil swoje fantazje- lecz nie do konca moim kosztem! Bo, gdyby bylo mi zle- nie doszlo by do tego !! Zle mi jest dzisiaj- bo kocham, wiem ze jestem kochana- i boje sie, ze przekroczylismy granice- po ktorej nie bedzie juz dobrze !! A moze sie myle?? :(

Gość ja też tak myslałam...
dla mnie to nie jest normalna sytuacja w ziążku w ktorym dwqoje ludiz sie kocha, ale każdy ma swoje zdanie i nikt ci tu nie pomoze, bo i tak zrobisz to co bedziesz chciala.... życzę powodzenia.

Gość też bym tak chciała
Mylisz się.Granice są po to,żeby je przekraczać.

Gość tgf
moze nastepnym razem narzeczony bedzie chciał spelnic swoje marzenie i weźmie do łóżka prosiaka? :O

albo 14 latke...ewentualnie inną kobietę..też tak łatwo przekroczysz granice? no ale z drugiej strony nic az takiego sie nie stało. nie wiem tylko czy twój partner nie bedzie chciał tak częściej i coraz bardziej te granice przekraczać,.

Gość sgfag
też tak uważam, w końcu to co zabrobione bardzo pociaga, a poza tym apetyt rośnie w miare jedzenia :P

Nie jestem pewna czy to co piszesz mogło zaistnieć ale powiedzmy że tak. Moja rada -------- było - minęło---------- i tyle.....Alkohol robi swoje i trudno nieraz powstrzymać popęd seksualny tylko pytanie czy wyciągniesz z tego wnioski czy pójdziesz dalej krok za krokiem ........czy ten twój facet jak spróbował we trójkę i mu się podobało to na tym zaprzestanie. Została przekroczona bariera która powinna być w każdym związku więc może być nie ciekawie jeżeli chodzi o wasze relacje. Jesteśmy ludźmi (powinniśmy mieć jakąś godność) a nie królikami.

Gość noemi8512
moim zdaniem to nie miłość może była kiedyś ale nie wyobrażam sobie żeby mój facet wpadł na taki pomysł żeby móc patrzeć jak uprawiam seks z innym...w ogóle to mi nawet przez myśl nie przechodzą "trójkąciki"...nawet jakbym była baaaardzo pijana to i tak kontrolować się umiem...

Gość elancyl
Czyli wg was- powinnam go zostawic- odejsc tak?? Z jednej strony- mysle, ze wole tak- niz mialby szukac spelnienia swoich fantazji gdzie indziej! jedno jest pewne- wiecej to sie nie powtorzy!!! Mam tylko nadzieje, ze nie porozni nas to...

Gość eeeeeeeee
może chcieć tego znowu i znowu :o

Gość desperatkas
dla mnie to co piszesz jest śmieszne. Nie wiem po co pytasz sie nas o zdanie, skoro juz zaczynasz wybielać swojego faceta. Przeczytaj co piszesz, zaczynasz go usprawiedliwać! jest gdzies na kafe taki topik o kobietach molestowanych psyhicznie przez facetów i zaczynasz pisac jak one. Za każdym razem, gdy bedzie jakaś akcja i tak go usprawiedliwisz i zostaniesz znim, wec pytam sie PO JAKĄ CHOLERE CHCESZ ZNAĆ NASZE ZDANIE?

Gość hmm.........
A czy jesli zaprosiłby kobiete do łózka do trojkata tez bys była zadowolona?

Gość Jeżeli ci się podobało
to w czym problem ? po co się zarzekać - nigdy więcej ? Jeśli go zostawisz, pomyśl ile przyjemności cię ominie.Pozatym piszesz: wolę tak,niż miałby to robić z jakąś inną,Więc gdzie tu jakaś logika, gdzie tu problem ?

Gość 27lat
hej zyjemy w 21 wieku,wg mnie takie sytułacie są normalne jezeli tylko wszystkim to odpowiada,czas idzie do przodu,żyje sie raz wszystkiego trzeba spróbować,głowa do góry, i nie słuchaj tych swietojebliwych co mają kompleksy i próbuja wpędzic w nie innych

Gość asdgajdg
koles sprawdz date dodania tego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żłośni analfabeci zboczeni
na dodatek

Gość żałośni analfabeci zboczeni
na dodatek

Gość Jola z pralni
Ja wole jak panowie sa bi. Pare razy bawilam sie w ten sposob i bylo ekstra. Oczywiscie nie moga zapomniec o mnie, ale to mi sie nie zdarzylo. Uwielbiam patrzec jak sie soba zajmuja. Za pierwszym razem nie nylam przekonana do ich analu, ale pozniej sama ich na to namowilam i bylo podniecajaco, jak jeden wchodzil w drugiego. No i mial przy tym mega wytrysk. Jednak masaz prostaty dziala;). Lubie brac do buzi dosiadajac drugiego. I uwielbiam jak mi lize facet szparke wypelniona przez penisa.

Gość jacenty-30@wp.pl
wszystko jest dla ludzi nie ważna narodowość kolor skóry wiek czy wykształcenie .Takie układy czy orgie znane są od wieków i w przyszłości też będą wszystko zależy od otoczenia i wychowania w jakim jesteśmy lub będziemy .Ci którzy na takie tematy wchodzą interesują się tym mniej lub więcej pozdrawiam

Gość gość
Twoj narzeczony mi wyglada na jakiegos patola :D

Gość gość tom
Ale zimny kotlet! :/

Gość Glupia

Według mnie jesteś zwykłą ..., wypnij dupe wszystkim niech Cię jeno w.