Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka biedroneczkaaa

sypiam z zajetym facetem

Polecane posty

Gość oleeee
poprostu brak slów mi na twoja naiwnośc dziewczyno, nie oszukuj sie ,że on zostawi tamta a ciebie pokocha. Tamta szanuje a ciebie ma do pobzykania Inaczej tego nazwac nie można wykorzysta i będzie się z ciebie smial. Gratuluje oddania cnotki takiemu palantowi . Kochasz go , cóz milośc może i jest ślepa ,ale jest instynk samozachowawczy a ty go stracilaś.

ale tamta chyba tez go nie kocha skoro jest z nim rok i seksu nie uprawia ..widac sie zastanawia ....

Gość wściekła rozwódka
A może ma jakieś przekonania i nie sypia z nim z powodu wiary, z powodów społecznych czy coś? To Ci nie przyszło do głowy? A Ty poszłaś z nim do łóżka z miłości?

tak

ale w tym wieku?

Gość M jak Marcepan
gdyby spala z innymi,a akurat z tym nie, to byłoby podejrzane. Ale skoro jest dziewicą, widocznie ma jakies swoje przekonania- nie ma to niczego wspolnego z brakiem milosci. Tym bardziej,ze on tez może przed nią udawać świętoszka, nie wiesz jak jest. Widocznie coś w niej widzi, skoro się z nią związał- imponuje mu zapewne nie tylko d**pą.

Gość wściekła rozwódka
W jakim wieku? Wiesz co, dyskusja z Tobą nie ma sensu, widzisz tylko swój wyidealizowany punkt widzenia. I już Ci jest z tym niewygodnie i czujesz się źle - no bo Ty byś chciała z nim być a on nie chce. Żyj wiec dalej w tym zakłamanym układzie, za jakiś czas będzie tylko gorzej.

on ma 27ona 26 ja 21

Gość anty słodko-wymiotna
jestes po amputacji mozgu i jakims cudem przezylas jedyne uzsadnienie

Gość wymiętoszy biedroneczkę
a z cnotką zostanie w sumie to żal mi cnotki, bo trafiła na zwykłego fiutka... a Ty? cóż będziesz zawsze doooopodajką chętną, nadajesz się na kochankę

Gość oleeee
no i wsyzsto jasne facet jest ztych co to lubia sobie pobzykac na boku a na zonę swięta dziewice chcą. skoro ona ma 26 lat on 27 to raczej powazny związek sie szykuje sa ze soba rok , a ty sie ocknij dziewczyno. Bo serio nie masz na co liczyc, nie szukaj sobie jakis wytlumaczen bo ich nie ma . I skąd ty możesz wiedzic czy ona go kocha czy nie, jesli twoim zdaniem okazanie milosci to danie dupy to gratuluje.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
powazny zwiazel? no cos ty facet sobie uzywa i rucha na boku i to wg ciebie powazny zwiazek?

Gość zniesmaczony on
jestes workiem na sperme niczym wiecej. Nie ludz sie ze cos z tego bedzie. Ciebie bedzie mial do ruchania na tera za z tamta czysta sie ozeni.

Gość oleeee
o wlasnie poczekaj jak wezma slub ona zajdzie w ciąże przydasz mu sie bo zona może mniej chetna będzie

Ty jesteś szmata a on szmatławcem i tyle w tym temacie..1 warte drugiego..a jego dziewczyna pewnie Bogu dziękuje że ma kochającego chłopaka który szanuje jej decyzje o pózniejszym współżyciu..dawaj mu d*py bo nic innego i tak nie możesz..żal mi cię.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
jasne a tamta ggo bedzie chciala na meza dajcie spokoj moim zdaniem obydwie sa pokrzywdzone a facet to kawal chuja jedna i druga powinny go kopnac w dupe!

Gość oleeee
wiem ze facet to swinia , ale mysle ze wiąze z dziewica powazne zamiary sa rok razem i skoro do tej pory ona mu nie dla dypy a nadal z nia jest to chyba jednak mu zalezy. Inaczej by juz dawno to skonczyl. Cóż obludnik i tyle , chce porzadnej laski na zone ale chce tez sobie poruchac.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
ale autorka tez byla dziwica jakis dziwny ten koles ja bym uciekala

Gość oleeee
no szkoda mi autorki , bo zakochana aslepiona do granic możliwości i my sobie możemy pisać a ona swoje. Niech sobie czeka az będa razem . życze powodzenia...

Gość dsklmgskmg
on Ciebie wykorzystuje a ją kocha !

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
on zadnej nie kocha!

od Ciebie ma to czego nie ma od niej, gdyby chciał ja zamienić na na już pewnie by to zrobił, bo nie brakuje ładnych i chętnych, widocznie czymś go zauroczyła tylko szkoda,ze ją zdradza -ale taka natura faceta

Gość
jakby suka nie dała pies by nie poszedł!!!!! znasz to powiedzenie??? wiec zastanow sie nad nim a nie szukasz rozgrzeszenia i usprawiedliwienia. a swoja droga madry facet porucha sobie za darmo a Ty sie jeszcze cieszysz.

Gość kicia 1
przykre to jest ale zostaniesz sama bez chlopaka i bez cnotki.

Gość zakochana__zwariowana
a ja sypiam z żonatym facetem, starszym o 15 lat...żeby tego było mało kochamy się wzajemnie...On się właśnie rozwodzi z żoną. Wszystko robimy razem, jesteśmy parą. Nie wiem tylko czemu mam wrażenie, że pakuję się w największe w życiu gówno. Mimo tego, nie potrafię żyć bez Niego...daje mi wszystko czego zawsze oczekiwałam od mężczyzny...

Gość zgryźliwiec szczery
no pakujesz sie, pakujesz nie ma to jak spieprzyc sobie zycie na wlasne zyczenie

to mial byc zwiazek bez zobowiazan....ale ja pokochałam go...on ma dziewczyne...a dalej chce ze mna sypiac...jak zaczelam mu tlumaczyc ze to jest nie w porzadku w stosunku do niej to napisal zechyba daze do tego zebysmy sie juz wiecej nie spotkali...wiec przestalam...nie chce z nim tracic kontaktu ...kocham go...moze to triche egoistyczne, ale mam nadzieje ze im nie wyjdzie (ona ma 17 lat).....

Gość innnaaa
a on i tamta ile maja lat? i dlaczego sypia z toba?

on 22 jego dziewczyna 17. ja mam 21. czemu ze mna sypia...o to chyba jego trzeba zapytac...

sorry to wyzej to ja napislaam