Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka biedroneczkaaa

sypiam z zajetym facetem

Polecane posty

moze ta jego mu nie daje

długo ze soba sypiacie

ona chce miec dziecko? zapytaj go czy z nia tez sypia

znaczy oni chca miec dziecko.... boze czemu to takie trudne :(:( a TY jak sobie radzisz??

Gość zgryźliwiec szczery
o zesz fuck

to juz troche jest a on z tamta dlugo jest?

Gość biedroneczko
opisałas bardzo precyzyjnie przedstawiłaś się jako przedmiot do używania fakt...jesteś przedmiotem do używania szokiem jest raczej to że przedmiot do używania okazuje się - jest myślący i ma pragnienia...a to już jest niedopuszczalne dla rzeczy jaką jesteś dla tego kolesia

wez sie go zapytaj ja ze swoim sypiam od 4 mc jakos tak w sumie kazdej nocy jest u mnie moze jestem egoistka ale nie mam wyrzutow sumienia oni nier sa malzenstwem nawet nie sa w normalnym zwiazku bo nie sypiaja ze soba moze zadowalam sie byle resztkami uczuc ale wole to niz nic wole miec go w nocy kolo siebie kochac sie z nim kazdego wieczora niz nie miec go wcale poza tym to ja z nim sypiam i sie calujemy tulimy i to ze mna to robi a nie z tamta i tu jakby mam przewage nad nia mzoe to dla was glupie ale takie mam zdanie

Gość MaciejLLLLLLL
Zachowujesz się jak idiotka. Spójrz na to realnie. ''poza tym to dorosly facet a tacy chyba nie beda dlugo czekac na seka bez urazy ale rok z dziewica bez seksu to chyba malo kto wytrzyma'' mylisz się moja droga. Ja na swoją dziewczynę czekałem trzy lata, bo tyle upłynęło od kiedy się poznaliśmy do pierwszego razu. i nie byłem nastolatkiem, 20-24 lata. I to też był mój pierwszy raz. Ale ja ją kocham. Ty możesz nie wiedzieć o czym mówię. Niestety:] więc nie oszukuj się, że jak ktoś kogoś kocha to nie poczeka. I odkąd zaczęliśmy kochamy się prawie codziennie i jest cudownie. Takie jak Ty są na materace jak ktoś to ładnie powiedział. Takie jak moja dziewczyna na całe życie.

zle mi z tym....ale nie chce z nim tracic kontaktu...kocham go i to jest cholernie trudne....

przedmiot???????? ja tez mam uczucia tak samo jak on i tamta dziewczyna!co ja takiego zlego robie? nie rozwalam malzenstwa nie maja dzieci wiec daruj sobie jakies glupie teksty o moralnosci

dlaczego robisz ze mnie szmate? nie sypiam z kolesiami na prawo i lewo zakochalam sie on byl moim jedynym facetem dlaczego ja mam rezygnowac z kogos kogo kocham?

Gość MaciejLLLLLLL
poza tym to ja z nim sypiam i sie calujemy tulimy i to ze mna to robi a nie z tamta i tu jakby mam przewage nad nia jesteś głupia. Bo tamta może jeszcze spotka faceta który doceni ze seks dla niej to nie takie hop siup i przeżyje z nim pierwszy raz. Ciebie zostawi ten facet, który się tylko zabawia i zostaniesz sama i zeszmacona + jeszcze pewnie będziesz go kochać itd.

powiem tak mi tez jest z tym dobrze...bo moge miec go dla siebie....uwielbiam to jak mnie dotyka, całuje... naprawde jest nam wspaniale, przynajmniej ja tak odczuwam. moze jestem egoistka, ale mysle ze ich zwiazek nie przetrwa.

Gość MaciejLLLLLLL
to czy ktoś szanuje kobiete faceta swojego faceta kobiety, znaczy tamtą nazwijmy roboczo dziewicę to już jego sprawa. Ale pozwalając by Cię tak traktował robisz się z siebie szmatę.

zeszmacona? czlowieku co wy wygadujesz! a moze wlasnie to ja zostawi skad wiesz jasnowidz jestes i nie mam wyrzutow bo oni nie sa malzenstwem ...a dziewczyne zawsze mozna zmienic

przepraszm ale czemu to My dostajemy zjebke....może to oni powinni przejrzec na oczy!!!! skoro sa tak zakochani to czemu sypiaja z innymi??

przykra sprawa, mysle ze i tak najbardziej ty ucierpisz w tej calej sytuacji. on jest z nia bo ona daje mu cos innego niz sex widocznie dobrze mu z nia i ja kocha i nie zalezy mu wylacznie na seksie bo wciaz z nia jest...kocha ja za cos innego. a jak mu sie chce seksu to idzie do ciebie. tak to wyglada..ty jestes ta trzecia i nie bedziesz ta pierwsza. w koncu zrozumie ze zle robi i zerwie z toba jego dziewczyna sie nie dowie o niczym i beda szczesliwi...a ty bedziesz plakac i mowic jaka bylam naiwna i glupia...tyle.

facet jak kocha to nie skacze na boli widac jej nie kocha tak bardzo a co ja takiego zlego robie? czy seks z osoba ktora sie kocha jest czyms zlym? a co oni sa malzenstwem z dziecmi ze juz nietykalny? daj spokoj to tylko zwiazek ( bez seksu) a zwiazki sie rozpadaja, to ze ktos jest w zwiazku nie znaczy ze juz w nim bedzie do konca swych dni

malutka popieram Cie w 100%... w koncu ani nie sa malenstwem i nic nie jest pewne czy beda... jesli ktos ma miec wyrzuty sumienia to raczej nie MY!!!!

nie dowie?skad ta pewnosc kocha ja? a to ciekawe jak mozna kochac i zdradzac?

Gość MaciejLLLLLLL
zeszmacona, bo kobieta, która zna swoją wartość i się szanuje nie staje z nikim "w szranki" i nie czeka która pan i władca wybieże. Kobieta która się szanuje ma faceta na wyłączność. Nie godzi się na istnienie jakiejś "innej" dla mnie każdy facet taki jak Twój, szczególnie oszukujący dziewice która sobie wyobraża że czeka szmaciarz, a kobieta która się godzi na bycie materacem to szmata

Gość MaciejLLLLLLL
ja bym Cię nawet patykiem nie dotknął :D ale to pewnie dlatego ze jestem taki staroświecki i seks to tylko "z Tą". I śmiać mi się chce jak mówisz ze związek bez seksu to mniej związek. Wierz mi ze facet, który długo czeka na kobiete bo ta nie jest gotowa na seks musi naprawdę bardzo kochać, a związek musi być trwały :D

jak juz to 'wybierze" poza tym ja Ciebie nie obrazam wiec nie wiem dlaczego mnie wyzywasz od szmat odrobine kultury...ludzie juz nie umieja normalnie prowadzic dyskusji tylko wzajemnie sie obrazac i wyzywac?

tak tylko on jakos nie czeka na swoja i daruj sobie glupie teksty na moj temat nie umiesz sie kultutralnie wypowiadac to nie zabieraj glosu widze po Twoich wypowiedziach ze tylko umiesz zeszmacic mnie a czy Ty uprawialbys seks z nie-dziewica? czy jetses kolejnym fanatykiem blony?:P