Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katty223

Kto chce wyglądać jak Doda?

Polecane posty

Gość Katty223

Czy lubicie Dodę i chcecie wyglądać tak jak ona? Dla mnie to jest ideał kobiecości, ma piękne włosy, buzie i figurę...jest super!

Gość omg fuj

tylko szkoda że to wszystko nie jest jej..włosy doczepione..usta powiększone..makijaż permanentny..piersi sztuczne..zęby wstawione..nie wiem czy ma jakąś część ciała nie naruszoną operacyjnie.

Gość ghjkl
ale jest brzydka

Gość pokeeeeeerrr face
Podobno cos robila z polczkami ;] Iiiii z pupa ;] Fuj,teraz bede miala koszmary nocne :(

Gość Katty223
operacje operacjami ale swietnie wyglada, poza tym gdybym miala tyle kasy co ona mozliwe ze tez bym byla taka sliczna, ciekawe czy w realu prezentuje sie tak ladnie co w tv i prasie

Gość EVE-25
CHYBA NIE WIECIE ILE ONA POTRZEBUJE CZASU ZEBY TAK SIE WYPINDROWAC HAHA ,LADNA KOBIETA TO KOBIETA NATURALNA KRORA NIE POTRZEBUJE TONY TAPETY,SZTUCZNYCH PAZNOKCI,WLOSOW ITD

Gość liliowa panienka
ona mi sie nie podoba ;/ za sztuczna

Gość Katty223
Ja Dodę lubiłam na poczatku, jak wchodziła do Baru, była zabawna, poprostu super, a teraz chce udawać britney Spears, ale i tak mi się podoba, dla mnie wyglada najładniej ze wszystkich piosenkarek, aktorek itp. A jeżeli chodzi o jej śpiew to mnóstwo ludzi tak ładnie śpiewa, dużo osób mi mówi, że ja mam podobny głos do dody. Ma proste piosenki, które wpadają do ucha i na długo tam pozostają...mam wszystkie jej płytki i też kocham te utworki :)

Gość jakies bzdury
na żywo ledwo od ziemi odstaje i jest okrąglutka a tapeta jej prawie odpada z twarzy - bleeeeeeeee

Gość Katty223
A skad wiesz? widzialas ją z bliska

Gość pOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JAK DODA MOZE BYĆ DLA KOGOS IDEAŁEM :O ZERO NATURALNOŚCI TYLKO SAMA SZTUCZNOŚĆ I GDZIE NIBY TO PIEKNO

Gość nastepna psychofanka
jak ta od angeliny jolie

Gość do ja też....
doda: - krzywe nogi krótsze od tułowia :D - szeroka męska szczęka :D - szerokie ramiona :D - brak talii :D - plastikowe pękające w szwach cyce :D - doczepione włosy :D

Gość etccte
Jak długo robicie kupę? 00:20 Fioletowa1 Poważnie pytam. Czy załatwiacie sprawę raz-dwa czy musicie posiedzieć, pomęczyć się albo co najgorsza zdarza wam się płakać podczas srania???

Gość pytttaaajjjaąca
buahahaha Doda? to ten transwestyta ? buhahahah ona nie ma bioder tylko szerokie wiekie uda i zero talii:) buahahahaha

Gość właśnie ona wygląda jak trans
twarz i ręce jak drwal :O Doda-kobieca to oksymoron,współczuje gustu :O

Gość a mnie sie Doda podoba
ale nie chcialabym wygladac tak jak ona.

Gość Katty223
Zastanówcie się tak głębiej czy te teksty, ze ona jest tak brzydka i z tego co piszą niektórzy wynika, że jest istnym paszczurem nie sa poprostu z zazdrości. zastanówcie się czy gdybyscie mialy tyle kasy co ona nie poprawilybyscie czegos w swoim wygladzie? A ja dalej uwazam ze jest ładna, zgrabna, może nie mądra bo też denerwuje mnie jej wywyzszanie sie jakby byla co najmniej krolowa angielska, ale wyglad ma perfect!

Gość Katty223
Dużo widziałam osób znanych w Wawie, ale Dody nigdy!!!

Gość Katty223
A ktoś był na jej koncercie? Ciakawa jestem jaką dietę stosuje bo wygląda szałowo :)

Gość tyyyaa
Wedlug mnie w dodzie niema nic fajnedo . Fszystko stuczne , czasami wrecz plastikowe . Facetow to moze podnieca , ale watpie ze gdybyscie ja poznali na rl byla by taka fajna ..

Gość Ewel0011
Dla mnie piosenki sa fajne .. Ale zachowanie jakie pokazuje , ogolnie swoja osobowosc nie dazy do niczego dobrego . . moze i zanudzam ale tak wlasnie jest . Pokreci tylkiem i mysli ze swieci .. !

Gość Katty223
Ewellll001 masz racje ze jej zachowanie nie jest zachwycajace, ale mnie chodzi o jej wyglad jak dla mnie ma idealne proporcje i dla mnie jest idealem kobiety, a jezeli chodzi o swiecenie tylkiem to wlasnie tym osiagnela to co osiagnela...