Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katty223

Kto chce wyglądać jak Doda?

Polecane posty

Gość Klaudkaa
pozatym każdy w telewizji może wyglądać ładnie. Uważam , że ładna aktorka czy piosenkarka to ta, kóra ładnie wygląda bez dodatkowych upiękrzeń.

Gość Klaudkaa
nawet na nasze klasie jak widzę koleżanki , kóre powstawiały fotki zretuszowane a ludzie piszą o jak wyładniałaś .

Gość Klaudkaa
śmieszy mnie troche uważam że najpiękniejsze jest to co naturalne , wiadomo delikatny makijaż i nic pozatym

Gość Klaudkaa
mam np koleżankę , która rzeczywiście zmieniła się na korzyść. Kiedyś była szarą myszką teraz zrobiła się z niej naprawdę ładna dziewczyna.

Gość marta a a a
Dziecko drogie nie zazdroszcze jej niczego tylko wkurzają mnie takie nastolatki jak ty które wmawiają komuś coś czego nie ma :o Doda podoba się tylko wyjątkom a i tak większość uważa że jest brzydka i co? wszyscy się oszukują? Doda śni mi się po nocach oczywiście :D Budzę się z płaczem,że tak nie wyglądam :D :D :D I proszę cię, nie wmawiaj mi że na pewno chciałabym wyglądać jak ona bo gdybym miała tyle kasy nie robiłabym z siebie burdelówki, sztucznych cycek jak i całego ciała. Poza tym doda jest niska i figurą mi nie dorówna, twarzą z resztą też :D

Gość katty223
Po pierwsze droga Marto o o to ja nie jestem nastolatką i nikomu nie wmawiam tego ze ma wygladac, czy chce wygladac tak jak doda tylko pytam poniewaz chce poznac opinie różnych ludzi na ten temat a jezeli myslisz pytanie z wmawianiem czegos innym to widocznie ty jestes tu głupiutką małą nastolatką i ewidentnie jej zazdroscisz gdyby tak nie bylo nie ekscytowałabys sie tak tym tematem tylko olałabys to i zajeła się czymś innym, takze po co tu wogole włazisz i piszesz ze Cie wkurza jak ktoś mówi dobrze o Dodzie...jak cie to tak naprawde wkurza to idz z tym problemem do psychologa bo jezeli to jest twoj główny problem to radze udac sie do specjalisty lub zarzyc waleriany moze to cos pomorze...i jezeli jestes taka piekna to nie chwal sie tym na internecie bo to jest zenujace i raczej nie o twojej klasie i kulturze!

Gość katty223
Także Mart a a a znamy już Twoje zdanie na ten temat więc Ci dziekujemy :) Żegnaj!!!!

Gość katty223
.............

Gość katty223
.....

Gość katty223
:) :) :)

Gość palmaka
Katty nie ekscytuj się tak, zadajesz pytanie to ludzie Ci odpowiadają. Mowisz ze mają uszanować Twoje zdanie, a sama się burzysz, kiedy ktoś ma inne od Ciebie. Więc nie dziw się, że biora Cię za małolatę bo tak to właśnie brzmi;) Ja też bym nie chciala wygladac jak Doda i nie wiem dlaczego tak Cię to dziwi. Podoba mi się inny typ urody i gdybym mogla sobie wybierać do kogo chcę się upodobnic to wybralabym kogo innego, proste:) Wcale nie uważam też, że jest brzydka, ma ładne rysy, figurę mam akurat bardzo podobną, tyle ze bez sztucznych cycków - tez z tendencją do klockowatości jeśli trochę przytyję;) Głos mam tez podobny, czyli silny i zdolny do czystego śpiewu - ale bez rewelacji. Niestety Doda nigdy diwą nie będzie, chyba ze spoleczeństwo całkiem ogłuchnie:) A trzecia rzecz - Doda ma niestety na ogół styl taniej dziwki i nawet metka znanego projektanta tu nie pomoże:) Gdyby ubrała chociażby klasyczną małą czarną, wygladałaby o 100% lepiej!!

Gość Serafia
Jeżeli ona wygląda jak Ideał kobiecości , to niechce wiedzieć jak wy wyglądanie pasztety o_O''

Gość Serafia
wyglądacie **

Gość Sratatatatatatatatata
mnie tez sie niezbyt podoba z wygladu...widzialam jej fotki bez makijazu i wg mnie uroda nie grzeszy:-O podoba mi sie tylko jej glos i pewnosc siebie,tego jej zazdroszcze.nawet jak tu wejdzie i przeczyta jak niektorzy wyzywaja ja od brzydkich itd to bedzie miec to w dupie.jak czyta ze jest "transwestyta" tez ma to w dupie.nawet jakby kazdy jej to mowil ,mialaby to gdzies.tego jej naprawde zazdroszcze. ja bym osobiscie chciala wygladac jak kobitka spiewajaca w Royskoppie,taki typowo skandynawski,tajemniczy,piekny typ urody:)kipiacy naturalnoscia i pieknem.mlecznobiale wlosy,blekitne jak woda oczy,rozowawa skora...:)piekne:) albo chcialabym byc naturalnie ruda,z pieknymi rudymi wlosami,snieznobiala skora z slicznymi piegami(piego bardzo mi sie podobaja:) ) do tego zielonokocie oczy:)ahh..:)ale doda mi sie nie podoba,jestem bi ale ona jest aseksualna,zrobiona,sztuczna i naturalnie taka sobie...:-O

Gość katty223
Oj dziewczyny ja się nie dziwie, ze nie chcecie wygladac jak Doda. kazdy ma prawo wygladac jak chce, ale Pytanie w temacie jest proste wy odpowiadacie na nie a ja sie nie denerwuje tym ze ktos nie chce wygladac jak Doda no prosze nie rozsmieszajcie mnie masakra!!! Poprostu nienawidze zazdrosci a niektore dziewczyny tu ją przejawiają. jedna czesc z was umie sie wypowiedziec kulturalnie i na temt, czyli : "lubie dode chcialabym wygladac jak ona" badz nie lubie jej wole wygladac jak ktos inny lub poprostu byc soba" ! A druga czesc dziewczyn bulwersuje sie niemilosiernie twierdzac ze wmawiam komus ze ma wygladac jak doda no porazka. Zastanowcie sie niektore z was co piszecie bo to wy centralnie pokazujecie swoje ograniczenie umysłowe! Jeszcze raz napisze temat dla tych dziewcząt dla ktorych on nie jest jasny KTO CHCE WYGLĄDAĆ JAK DODA, nie mylcie z KTO UWAZA ZE DODA MA DZIW"""" STYL (FANI KONTRA ANTYFANI)

Gość katty223
:)

Gość monisska1111
o ja hehe nastoletnia fanka sie odezwala, mozesz miec te 23 lata ale zachowujesz sie jak zakompleksiona dziewczyna ktora chce sie do niej upodobnic bo sama nie akceptuje swojego ciała, jezeli ktos ma wysoką wartosc i czuje sie dobrze w swoim ciebie nigdy nie chce sie upodobnic do dody... poza tym jakbym se wstawila sylikony zrobila makijarz permanentny powiekszyla usta to bym wygladala prawie ze identycznie.. tylko po co mi to by bylo?

Gość agfgfgggg
Katy idiotko głupia najpierw piszesz każdemu kto ma inne zdanie od ciebie że jest zazdrosny o dode i na pewno chcialby tak wyglądać a teraz się wypierasz :o Nie uwierzę w to że nie jesteś nastolatkom bo takiej tępej dziewczyny jak ty jeszcze nie spotkałam. Nie wmawiasz? to przeczytaj co napisalaś: "Dla Ciebie mogę być pusta, mało mnie to obchodzi a Ty jestes nadzwyczajnie zazdrosna o wygląd Dody, marzysz o tym , zeby wygladac jak ona, tylko nigdy tak nie bedzie wiec okłamujesz samą siębie ha" , " Marta a a w twojej wypowiedzi czuć tyle złości, zazdrości i zawiście wiec nie probuj sie oszukiwać bo pewnie snisz po nocach o wygladzie dody" Więc gówniaro zastanów się co piszesz :o a ty jak chcesz wygladac jak doda to musi byc z ciebie niezły pasztet.

Gość agfgfgggg
*nastolatką

Gość katty223
afgaga coś tam masakra ty jestes straszna idiotka i pewnie bazyl z ciebie nadzwyczajny. I to prawda ze mam w dupie co sobie o mnie myslisz bo nie jestes dla mnie kims waznym zebym przejmowała się twoim jakims bełkotem i durnymi herezjami na moj temat...ale luz mozesz sie klucic mnie to nie przeszkadza a raczej mam niezla zabawe jak sie tak niektore burzycie o nic bułahahaha !!!! Aha i jeszcze jedno pytanie: Czy to grzech i straszna hanba ze ktoś chce wygladac jak Doda lubi ja i podziwia? Czy od razu musi byc za to napietnowany i wyzywany od pustych nastolatek? Zero tolerancji i zrozumienia, kazdy kazdego krytykuje, a siebie wychwala w niebo głosy, coza zadufany w sobie naród...w innych widza tyle złości, bledów a w sobie same nadzyczajnie piekne cechy...mozna stracic wiare w ludzi bez kitu!

Gość katty223
Chcialam zakopać topór wojenny :) prosze mnie nie obrazac a i ja nikogo nie obraze...jezeli chcecie sie wypowiedziec to prosze bardzo ale na temat!

Gość yjgkgfjhgfjgf
jak cała doda to bym nie chciała wyglądać ale biust bym taki chciała jeżeli jest naturalny oczywiście. Z twarzy to dla mnie Adriana Lima ma piękną i taką bym chciała jak bym miała wybierać

Gość Alez glupi temat.
Na szczescie ludzie sa rozni bo drugiej Dody bym nie zdzierzyla..

Gość Katty223
yjygjgyy... no adrianna lima tez ma piejna buzie, praktycznie na wszystkich zdjeciach jest leciutko umalowana a i tak wyglada bosko :)

Gość rzeczywiscie
beznadziejny temat, tak beznadziejny jak jego zalozycielka.czy nie masz innych problemow dziewucho., wez sie za nauke albo znajdz sobie jakies pozyteczne zajecie i wogole nie obrazaj ludzi, ktorzy przedstawiaja tutaj swoje zdanie.beznadziejna jestes naprawde!!!i jeszcze taki ORDYNUS na dodatek-FUJ!

Gość no no nz
ale ciekawy temat!!

Gość Monikaa8877
mam 21 lat/Gdybym miała duzo kasy pierwsze co bym zrobiła powiększyła bym sobie cycki..na chwila obecna szkoda mi kasy//i co z tego że były by sztuczne,,w dzisiejszych czasach to nie istotne. Wszystko co sie swieci jest zajebiste.Faceci którzy twierdzą że nie lubią sztucznych lasek są żałosni..obejrzyjcie sie do okoła..latają jak psy przy takich panienkach.a cycki powiekszyła bym dla siebie.. potem jeszcze cos bym sobie zoperowała...Doda wyglada swietnie i ma wszystko idealne..chuj z tego że sztuczne,haha

Gość towarzysz Nowotko
Ciechanów przeprasza za Dodę ;) a tak poważnie to większa część Polski się z dody Napierala (wulgaryzm prawie jak wódz partyji od 7-miu Boleści) że głupia i wog'le sztuczna peenda z plastiku, po operacyach plastycznych. Urodzona 1984. dopiero 27 lat a już oper.plast. Podobno rozwiedziona. ale chodzi z rodzicami do kościoła jak jest w Ciechanowie. Sfotografowakli ją Dziennikarze. Kiedy jest naprawdę sobą? W kościel e z rodzicami czy jak się afiszowała z tym popaprańcem Nergalem? A może robi se jaja?