Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jussstka

8 miesiąc i małe piersi!!!

Polecane posty

Gość Jussstka

czesc dziewczyny jestem w 8 miesiacu ciąży a moje piersi nic sie nie powiekszyły cały czas mam rozmiar A jak przed ciązą :/ któras tak miala albo ma???

Gość paulina t
hej-moje piersi tez tylko nie znacznie sie powiekszyly,praktycznie tyle co nic,mysle ze to jest nie istotne wazne zeby miec pokarm la dzodziusia

Gość Jussstka
ehhhh :(

mi w ciąży powiększyły się nieznacznie - z dużego A na B. za to teraz po porodzie są wielkie (jak na mnie oczywiście) mam D :) a i mleczka dla maluszka nie brakuje :) rozmiar piersi nie decyduje o tym czy się ma pokarm i ile się go ma :)

Gość nie ciesz sie agatka
jak skonczysz karmic to wrocisz do tego "duzego" A sprzed ciazy :D

Gość Jussstka
moze podczas karmienia nabiorą troche masy ;)

Witam!!🌻 Mi podczas ciąży też sie urosły ani troche za to po porodzie tak wiec sie niczym nie martw;)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zobaczysz jak ci mleko po porodzie najdzie. zrobią się duże i jędrne a poźniej sflaczeją..............no i dopiero wtedy możesz zacząć się martwić:)

Gość Jussstka
nie sądze;)

rozmiar piersi nie ma żadnego wpływu na produkcję pokarmu. miałam do czynienia z wieloma kobietami, które po porodzie miały naprawdę małe piersi, a jednocześnie mogły wykarmić dzieci własnym mlekiem. kwestia determinacji :)

ja zawsze byłam deska, rozm.A całą ciążę również, a po porodzie masakra z A na C :D Przestałam karmić i wcale nie sflaczały i nie wróciły do rozmiaru wyjściowego.Obecnie mam duże B

Witam🌻 Mam koleżanki które już nie karmią i wcale im nie sflaczały !! A rozmiar piersi tak jak pisze koleżanka wyżej wogóle nie ma nic wspólnego z tym czy pokarm bedzie czy nie poprostu w wiekszych jest wiecej tkanki tłuszczowej gdzies to czytałam. Pozdrowionka🌻