Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola.

Zbyt szybka ciąża.

Polecane posty

Gość Ola.

Jestem niepełnoletnia i troszke mi do tego brakuje, a nawet więcej niż troszke i wydaje mi się, że jestem w ciąży mimo że test robię za 9 dni.. wszystko wskazuje na to, że się nie mylę bo wszystko się zgadza. Boję się jak rodzice to przyjmą.. wiem, że to był błąd ale raczej już za późno zeby żałowac..

Olu to jak jak napisalas zapozno zeby zalowac, bylas odpowiedzialna i czulas sie dorosla uprawiajac seks wiesz jakie sa konsekwencje teraz musisz byc odwazna i dorosla i sie przygotowac na to a tym samym swoja rodzine, bedziesz odpowiedzialna za swoje dziecko, a ile masz lat pewnie kolo 16 ?

Gość Ola.
troszke mniej.. ale to tylko miesiące.

no to nie jest tak zle , ale zrobilas juz tes masz pewnosc ze jestes? bedziesz musiala porozmawiac napewno z rodzicami jestes niepelnoletnia a pewnie dziecko bedzie pod opieka twoich rodzicow do czasu pelnoletnosci, a chlopak jest peloletni bedziesz miala w nim oparcie?

Gość Ola.
Chłopak nie jest pełnoletni, ale rozmawiałam z nim wcześniej na ten temat i wiem, że wsparcie mam w 100%. Test robię za 9 dni. Robiliśmy to, gdy byłam 2 dni przed dniami płodnymi.. więc może uda się i nie zajde w ciążę.

Gość larwkaaa
a jakie masz teraz objawy?..kiedy masz dostac okresu?

Gość jooojjj
masz 40% szans na ciąże ale biorąc pod uwagę że jesteś taka młoda a młodym bardzo często zdarza się wpaść nawet z absurdalnych sytuacji to lepiej się przygotuj na dziecko - byłas dorosła na seks bez zabezpieczenia to teraz bądź dorosła na dziecko !!!