Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkkk

Kto miał 2 kreskę na teście ciązowym bardzo nie widoczną a jednak był w ciązy!!

Polecane posty

Gość takakala
ja wlasnie zrobilam sobie test i odrazu wyszly dwie grube wyrazne czerwone krechy i co teraz? jak ja mam to mu powiedziec? nie planowialismy jeszcze dzieci jadlam tabletki prawie 1.5 roku a tu szok! POMOCY!!

Gość takakala
aha i test jezeli do max. 15 min nie pojawi sie druga to wyzuc!! ja zostawilam sobie na poczatku roku (okres mi sie spoznial mimo tabletek) i pojawila sie po kilku godzinach taka leciutenka malo widoczna i poszlam do ginekologa powiedzial ze to mogla byc ciaza ale obumarla i tak 30% kobiet jest w ciazy i nawet o tym nie wie, bi plod jest uszkodzony i sam obumiera!!

Gość boskafoczka
dziewczyny pomocy już nie wiem co jest zemną nie tak testy z jednej firmy wychodzą mi pozytywnie a z innych negatywnie co o tym myślicie aha i miesiączki jak na razie nie ma

Gość fssf
a czemu nie robisz bety?

Gość boskafoczka
własnie zastanawiam sie ale boje sie rozczarowania

Gość takakala
idz do lekarza on Ci wszystko powie. Mi lekarz potwiedzil ciaze dzis zrobilam test i wyszedl pozytywnie wiec polecialam do lekarza po za pecherzykiem ciazowym mam ogromna cyste i jutro ide do szpitala na obserwacje na oddzial patologii ciaz by nie poronic. ginekolog mowi ze cysty podczas ciazy to cos normalnego i raczej niegroznego ale w moim przypadku wymaga polezenia pare dni w szpitalu. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!

Gość boskafoczka
NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE TRZYMAM KCIUKI A POWIEDZ MI KIEBY TEST WYKRYŁ CI CIĄŻE ? W KTURYM TYGODNIU JESTEŚ?

Gość nissq
ledwo widoczna 2 kreska także oznacza ciąże

Gość takakala
okolo 5 tygodnia, jeszcze ciezko stwierdzic dokladnie

Gość takakala
test robilam wczoraj

Gość boskafozka
gratuluję ci kochana z całego serca ja też bym chciała być w ciąży :( ale jak na razie to nic nie wiem ale znając moje szczęscie to nic z tego :( zapisałam sie własnie do lekarza na popołudnie wtedy wszystko sie wyjasnie boje sie jak djabli prosze trzymajcie kciuki

Gość aneta g.
boskafoczka czekamy na dobre wiadomości :)

Gość boskafoczka
anetko prosze trzymaj kciuki około 18 30 bardzo cie o to proszę:)

Gość boskafoczka
no i nie stety:( lekarz powiedzał że nie ma ciąży że nie mam owulaci kazał brać cio 2 tabletki dziennie czy ktoś z was tak brał?

Gość justyna77777777888888
ja nie brałam więc ci nie pomogę nawet nie wiem co to jest :/ ale współczuję wiem co się przeżywa jak się ma myśli że może się udało .. sama byłam pełna nadziei po testach i becie pozytywnej a tu nic :( ale nie ma co się załamywać tylko trzeba działać dalej :)

Gość miya25
hej:) boskafoczko nie załamuj się, wiem że to boli...kolejny cykl przed tobą. Myśl pozytywnie, w końcu musi się udać. Ja z kolei wczoraj odebrałam wyniki z badania prolaktyny, samą prolaktynę mam w normie, ale po obciążeniu MCP dużo za dużą...i tak sobie myślę, że może przez ten hormon nie udaje mi się utrzymać ciąży, stąd też plamienia przed @. Umówiłam się na wizytę do mojej gin na 10 lipca, bo jest na urlopie, i pójdę po bromergon. Tak mi napisała w smsie, że powinnam go zacząć brać. Oświadczyłam już mężowi, że ten cykl totalnie na luzie i dla PRZYJEMNOŚCI:)))) Jestem dobrej myśli:) pozdrawiam...ps. wiem, że to bardzo trudne, ale postaraj się boskafoczko zdystansować do starań o dziecko.

Gość boskafoczka
dziękuję wam dziewczyny jestescie poprostu kochane dzękuję za te cipłe słowa wczoraj jak wyszłam z usg to mój mąż sie popłakał bo miał nadzeje choć tgo nie pokazywał to nerwy mu pusciły było mi go bardzo szkoba :( lekaż mi powiedzał że mam zespół pco mam nadzeje że nam wszystkim sie uda tym razem modle sie za nas wszystkie :)

Gość boskafozka
jestem załamana czekam na miesiączke a ona nie przychodzi chciała bym zacząć kolejny cykl kurcze już mam myśli że może lekarz się pomylił ? co wy o tym myślicie czy jest to możliwe?

Gość a okresu brak...
boska mam to samo... najpierw test byl pozytywny potem 2 dni pozniej beta juz nie... a okresu jak nie bylo tak nie ma. chyba sie nie przyjelo i chcialabym okres zeby zaczac dalej sie starac. jestem juz 10 dni o terminie @ ;/ co za dupa!!!!!!! i tak glupia mysl ze moze jednak;/

Gość boskafoczka
do a okresu brak ja własnie też mam jeszcze nadzeje zamieżam zrobić test jeszcze jeden a może jednak udało nam sie trzymam kciuki za nas:(

Gość takakala
to poczatek 7 tygodnia !! jestem szczesliwa :)

Gość gina1984
boskafoczka -nie rozumie !Byłas na usg o potwierdzenie ciazy a lekarz Ci okreslił ze nie masz owulacjii ??Przeciez owulke sprawdza sie tuz po @ ,,,,sorki ale nie kumam ,i jesli dalej nie masz @ to powinien dac Ci lekarstwo na wywolanie okresu a nie clo na produkcje jajek !!napisz mi i co chodzi bo moze ja zle zrozumiałam ..

Gość boskafoczka
kochana byłam u lekarza zrobił mi usg i powiedzał że mam zespół pco że na jajnikach śą maleńkie pęcherzyki które nie rosną a miesiączka powiedzał że przyjdzie i faktycznie dostałam teraz biore wiesiołek i od jutra cio

Gość Kasia0904
Można byc w ciąży i miec okres. Ja miałam 2 dni okresu, 26 dostalam, po 2 dniach dzien plamienia i to raz w ciagu dnia a na nast dzien różowy sluz także raz przy sikaniu, Zrobilam dzis test 3.07 i pokazalo mi po paru sekundach 2 kreski a ta 2ga byla malo widoczna, potem zniknela i widac bylo tylko jakby wlos sie wbil i zostawil slad, pod slonce widac jak sie trzeba mocno przyjrzec. I nie wiem czy w ciaze zaszlam czy nie.

Gość NICIERPLIWA:-)
Hey ma pytanko moze dziwne , robilam test ciazowy ktory wykazak 2 kreseczki w polu C wyrazna i w lini kontrolnej T troche oddalona od T ale byla jasniejsza.Czy to moze wada testu fabrycznie zle nalozony pasek testu czy zle wykonany

Gość miya25
do NIECIERPLIWA...zrób kolejny test, jak wyjdzie inny wynik to możliwe, że to wada fabryczna.

Gość marta_92
Kochane wiem jak to jest, ja się staram od 8 miesięcy o dziecko i nadal nic. Okres jeśli można nazwać to okresem to przyszedł 28 czerwca i trwał dokładnie pół dnia - bez bólu brzucha i kręgosłupa, potem przy sikaniu trochę na papierze miałam śluzu i to wszystko. 30 czerwca zrobiłam test i na nim ani jedna kreska się nie pojawiła, 2 dni później powtórzyłam ale pojawiła się tylko jedna. Dzisiaj zrobiłam znowu test i jest wyraźna kreska w polu C oraz początek w polu T ale dalej się nie pojawił. Nie wiem co o tym mam myśleć ale zbyt dużej nadziei sobie nie robię. A ja wiem jak to jest mieć pęcherzyki na jajnikach - niestety mam tak od dawna (poprzedni gin tego nie zauważył dopiero ten) brałam luteinę i jakieś tabletki jeszcze na jajeczkowanie ale nazwy nie pamiętam. Trzymam za was kciuki mam nadzieję że mi i wam się uda :) a bo bym zapomniała, czytałam od początku wątek zanim się zorientowałam że to z 2009 roku, ale tam jedna kobieta twierdziła że po 2 godzinach test jest nie ważny, może i ma racje ale mam koleżanke której okres był taki sam jak mój zrobiła test i po 5 min zobaczyła jedną kreskę ale go nie wyrzuciła p 2 godzinach pojawiła się druga i faktycznie była w ciąży - teraz ma 6 miesięcznego synka :)

Witam wszystkie dziewczyny :) można dołączyć? Dziewczyny, mam problem, o którym ciągle myślę... a zatem Mam przeważnie cykle 30 dni. ostatnią @ miałam 15 czerwca... Razem z mężem staraliśmy się być aktywni w moje dni płodne, i przytulaliśmy się 25, 27, 29 i 30 czerwca... Owulacja powinna nastąpić 1 lipca... No i tak czekałam, czekałam... aż tu wczoraj, 9 lipca, po ok 8 dniach od owulacji poleciałam na betę... i jaki wynik? 2,5... I nie wiem co mam o tym myśleć... niby z jednej strony wynik negatywny, ale z drugiej, kompletne 0 to to nie jest a badanie było chyba ciut za wcześnie... W końcu jajeczko wędruje ok 7 dni a potem 48 h trwa zagnieżdżenie, po czym dopiero zaczyna się wydzielać tenże hormon... Na dodatek dodam, że termin kolejnej @ to 14/15 lipca, czyli najbliższy weekend... badanie zrobiłam w poniedziałek... Co jest bardziej prawdopodobne? że ciąży na pewno nie ma, czy zrobiłam betę zbyt wcześnie i po prostu organizm nie zdążył wyprodukować odpowiedniej liczby hormonu? Co powinnam zrobić? Z tym, że nie mogę czekać do weekendu bo wyjeżdżam i chciałabym wiedzieć przed tym... Poradźcie coś, proszę

Hej:) jest nadzieja. ale niestety nie pozostaje Ci nic innego jak czekać, Weź sobie na wyjazd test ciążowy i zrób w dni spodziewanej @ test z porannego moczu:) życzę powodzenia:):) i daj znać jak CI poszło:)

Gość takakala
Hej cos Wam powiem, ja bylam miedzy 3-4 tygodnie ciazy i test jej nie pokazal (pojawila sie tylko 1 kreska w polu kontrolnym) kolejny test zrobilam 3 tygodnie pozniej bo nadal nie bylo @ i pojawily sie 2 kreseczki więc z tego wynika że dopiero jak byłam w 6 tygodniu ciąży to test ją pokazał (test niby bardzo czuły, oba takie sama robilam) teraz jestem w 8 tc i jestem szczesliwa :) Więc moze poprostu jest za wczesnie zeby stwierdzic ciaze, nie martw sie i zrob sie w dniu @ test