Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubertowy problem

Żona spędza godziny w necie

Polecane posty

Gość a moze to taki
pokop w necie,jest program ktory hasla zapamietuje odczytuje,nawet kiedys tu na forum byl taki temat,jakby moj maz taki nr wykrecil to zeby nie wiem co namiary na ta druga bym wykopala :)

Gość a moze to taki
chociaz czy na pewno chcesz byc z taka kobieta? przeciez ona cie traktuje jak jakies pomietło,mowic mezowie ze sie kocha innego,ze na sylwestra chce do niego jechac....szok jestem kobieta,ale w tym przypadku radzilabym wystawic walizki za drzwi i kazac spadac

Gość a moze to taki
tak jak napisal ktos wczesniej,moze realia zycia spowodowalyby opadniecie romantycznych łusek z oczu

Gość hubertowy problem
łatwo powiedzieć, ja ją zwyczajnie kocham!

Gość a moze to taki
ale skoro pozwalasz soba pomiatac,to co dalej? kochasia sobie do domu przyprowadzi a tobie bedzie kazac spac na wycieraczce? twoje uczucia nic dla niej nie znacza? wydaje mi sie ze ona jest wlasnie tak pewna twoich uczuc ze uwaza iz na wszystko moze sobie pozwolic zastanow sie tez nad soba,ile ty jeszcze potrafisz zniesc? kazda cierpliwosc ma swoje granice.....

Gość a moze to taki
czyli wyjscia masz 3:albo to tolerowac i zyc tak jak zyjesz,albo przeczekac az moze zonie fascynacja minie(bo to na pewno nie milosc tylko wlasnie fascynacja)albo podjac drastyczne kroki wiem,ze trudno zdecydowac na to ostatnie ,zwlaszcza jak sie kocha ta osobe i jeszcze sa dzieci....

Gość hubertowy problem
Do tej pory patrzyłem na ten jejgłupiutki flirt przez palce. Gastek młodszy ode mnie 10 lat, od niej 5 lat. Mówiła ciagle,że dobrze jej się rozmawia - jak z koleżanka. K...a myslałem że jakaś ciota ten łepek. Z sylwesterm to potraktowałem jako chęć poczucia,że jestem zazdrosny o nią, ale nie wierzyłem żeby pojechała naprawdę. Chyba by się bała stracic to co mamy, bo z tego co mówiła tamten mieszka , k...a z mamusią i nawet ciuchów porządnych nie ma, bida aż piszczy u niego. W nerwch kiedyś wykrzyczała jak się do niej nie odzywał kilka dni. Chodziła wtedy jak z krzyża zdjęta. Jakby się jej świat przekręcił! Coś mi wtedy zaczęło nie pasować,że tak się denerwuje o jego milczenie. Teraz zaczynam upewniać się,że jednak poważnie się zadurzyła w tym chłoptasiu! Śledzić jej nie będę, ale postaram się być bardziej stanowczy i szorstki. Może się zorientuje, albo dam sobie spokój w łóżku, chociaż z tym mogę mieć największy problem. Jak sobie pomyślę,że taka zadowolona z seksu a może ona myśli podczas bzykanka o tamtym!!! tfu

Gość a moze to taki
tak trzymaj,badz stanowczy,daj jej do zrozumienia ze jednak wokolniej nie kreci sie swiat,nawet jesli uwazasz inaczej :) pokaz jej ze dasz sobie rade nawet bez niej,zrob sie chlodny,wyjdz moze gdzies wieczorami z kolegami ,moze zacznij rozmawiac z innymi kobietami w necie,niech tez ktos do ciebie dzwoini,pisze,itp. ja dzis uciekam,ale zycze ci powodzenia ,napisz moze kiedys jak to sie potoczylo :)

Była żona mojego faceta znalazła sobie fagasa w taki właśnie sposób. Wyglądało to identycznie jak u Ciebie. Mój facet też sobie nic z tego za bardzo nie robił, nie traktował poważnie, aż któregoś dnia wrócił z pracy i zastał na stole kartkę z informacją: \" to koniec, nie szukaj mnie\". Uważaj więc, bo widać, że te internetowe zauroczenia to strasznie durne są.

Gość hubertowy problem
Dziękuję wszystkim, ja tez juz pojdę. Odezwę się napewno.

Gość hubertowy problem
Hello!! odzywam sie po czasie. ten kolezka kopnął moją żonkę w d**ę! znalażł sobie inną młodszą o 6 lat i jeszcze jej o tym powiedział. Teraz to mi sie nie chce z nią gadać, wcale mi jej nie żal! Może więcej skupi sie na tym co juz ma a nie smaczy w debilnych słówkach podrywacza z sieci! Jak bym się rozwiódł kiedyś to juz nigdy sie nie ożenię po raz drugi, to największa głupota na którą faceci się godzą jak ich baby ogłupią!

Gość hubertowy problem
Wczoraj znowu z nim rozmawiala wieczorem, to sam nie wiem czy kręci coś, czy jednak ją kopnął. Z babami jednak trzeba krótko, bo jak się jest dobrym to narzeka że nudno i potrzebuje atrakcji.

jak to, co ty tu opisujesz jest trzymaniem zony krotko...to daje ci mojego osobistego Nobla za poczucie humoru...