Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adddaaa

ruchy w ciazy ... problem

Polecane posty

witajcie, mam pytanie odnośnie ruchów .Jestem w 23 t.c do tej pory czułam dosc mocne i czeste ruchy dziecka. Od wczoraj ruchy sa wyraznie słabsze i mniej czeste niz wczesniej, jednak ruchy odczuwam.Dodam ze od 2 tyg, musze lezec w łozku z powodu napinajacego sie brzucha i skroconej szyjki biore fenoterol,

Jesli coś cię niepokoi zadzwon do lekarza, ktory prowadzi Twoją ciążę. Przecież z łozka ruszać się nie powinnaś, a poradzic się osoby kompetentnej powinnaś. Uszy do góry:)

Gość manna30
myślę, że nie masz się co martwić na zapas. jestem w 26 tc i są dni, kiedy prawie wogle nie odczuwam ruchów i w tym to właśnie czasie na usg widać, ze maluszek się kręci tylko tak spokojnie. może masz podobnie, że dzieciaczek już wyrobił sobie pory aktywności i jest czas gdy wierzga i jest czas, gdy jest spokojniejszy. ja zauważyłam, że mó syn zaczyna najbardziej się ruszać, gdy leżę bezczynnie. gdy coś robię to siedzi spokojnie, a jak tylk się położe odpoczywać to mi przeszkadza:) ale do lekarza zawsze możesz zadzwonić i się uspokoić pozdrawiam