Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trace chyba rozum

Pewnie wyda się to Wam głupie, ale ON mnie chyba zaczarował... coś jest nie tak

Polecane posty

Gość trace chyba rozum

On był kiedyś we mnie zakochany (wiem to napewno, jego słowa, to jak patrzył, co robił) ja nie. Po pierwsze byłam zakochana w kimś innym, po drugie on nie był ani troche w moim typie. Zwyczajnie to nie był facet z którym chciałabym być. Ja traktowałam go jak kolege, czasem robiłam sobie zarty i coś dwuznacznego powiedziałam, raz zdarzyło nam sie całowac po czym powiedziałam: sory to nie powinno sie stac... i chciałam ochłodzic troche tą znajomość. Od pewnego czasu nie wiem co sie ze mną dzieje!!! Wstaje rano i myśle o nim, kłade się spać myśle, jak głupia czekam na tel. aż bedzie na gg itd. Dla mnie to dziwne strasznie gdyż zawsze uwazalam ze albo sie cos do kogos czuje od poczatku albo nic z tego nie bedzie a tu masz. Mam jakby obsesje na jego punkcie, nagle stał sie idealny. Wiem, że to moze wyda sie głupie ale ja mysle że on rzucił na mnie jakiś urok czy coś w tym stylu... wierze troche w takie rzeczy. Wiecie może jak sprawdzić czy jestem pod wpływem jakiegoś czaru? Niszczy mnie to :O Prosze o potraktowanie poważnie tego co napisałam.

Gość hohoohp
niestety mam tak samo....

Gość zgryźliwiec szczery
to na pewno Chuck:) albo Rysio z Klanu

Gość de.molka
bbbuuuuuuuuuuuuuu....

no kurcze czary mary ijuż ugotowana jesteś - chcesz się odczarowac? To pogadaj z nim i powiedz co czujesz tak jak tu na kafe;)

nie zawsze jest tak ze zakochujesz sie od razu.Czasem trzeba gokos dobrze poznac.:)Na moje to sie w nim zakochalas...i radze Ci póki on jeszcze chce byc z Tobą zrób cos!Bo za chwile moze sie okazac,ze on ma inną,a Ty bedziesz żałowac:-D No chyba,ze juz ma inną?:-O

Gość sa osoby
ktore sprawdzaja aure i widza czy jest jakis urok rzucony. jak jest , to potrafia go zdjac.poszukaj info w google

Gość trace chyba rozum
naprawde chce się z tego uwolnić bo niszczy mi to życie, twierdze że taka nagła "miłość" to nie jest normalne. Do tego on sie mna teraz bawi w kotka i myszke. Psychicznie mnie to wykańcza, nie potrafie sie skupic na niczym itd.

Gość trace chyba rozum
on nikogo nie ma, nie wydaje wam sie dziwne ze po prawie 4 miesiacach bez kontaktu nagle facet który moglby dla was nie istniec staje sie obsesja:O

No to wszystko jasne:) Póki mialas z nim kontakt,zabiegal o Ciebie mialas go gdzies..... Potem przestaliscie miec juz kontakt..zaczelo Ci go brakowac....i dlatego teraz masz takie odczucia.Ta "rozłąka"spodowdowala,ze dotarlo do Ciebie,ze jest on dla Ciebie kims wiecej niz kumplem:) Znasz chyba powiedzenie:"Trzeba cos stracic by to docenic?":) Pogadaj z nim!

Gość trace chyba rozum
w chwili obecnej tak, powiedziałam mu ze zależy mi na nim a on sie tym teraz bawi, czuje sie jakbym miala dostac nauczke za to że wtedy go nie chciałam

no mozliwe,ze chce Ci dac nauczke..no ale widocznie ten facet to dzieciak skoro tak robi:)

Gość lalalalalala jojok
mam to samo! on był brzydki, ja zakochana w kimś innym i nagle zaczęłam go idealizować! ;/ on mnie wznosił na piedestał, kochał i uwielbiał - poraz pierwszy ktoś traktował mnie w taki sposób, a kiedy przestał mi to dawać, zaczęłam za tym tęsknić. nie tęsknisz za nim, tylko za jego stosunkiem do CIebie. to uzaleznienie emocjonalne.

Gość trace chyba rozum
lalalalalala jojok moze masz racje, bo wedlug mnie to nie milosc a obsesja

A ja bym chciała na niego rzucić urok... Chciałabym zeby do mnie wrócił, bo nadal go kocham...już nie wiem co robić...muszę go zdobyć jakimś sposobem,ale najtrudniej będzie go znowu do siebie przekonać. Pomoże mi ktoś?

Gość trace chyba rozum
dziewczyno zastanow sie, jesli to co ze mna sie teraz dzieje to jakis urok to nie jest to nic przyjemnego, to nie jest milosc a udreka

A moim zdaniem, to naprawdę nie dojrzałyście do prawdziwego uczucia. Miłość? Urok? Udręka? Opętanie? To wszystko zawiera się właśnie w miłości. A miłość jest wszędzie. Może dopaść nagle z nienacka, albo powoli drążyć korytarzyk wprost do serca. Nie znacie dnia ani godziny .....

ja się na magi nie znam, nie wiem czy wierzę w to. mam jednako kolegę który kiedyś zajmował się magią i opis autorki idealnie pasuje do tego co on mówił o czarach miłosnych (to jest bardzo zła magia). dokładnie tak to wygląda. ja autorko na twoimi miejscu, bym poszukała pomocy u fachowca. potraktowałam bym problem poważnie, bo to się może lada moment skończyć nerwicą lub depresją.

Gość zgryźliwiec szczery
zacznij chodzic z czosnkiem, swiecona woda i drewnianym kolkiem :)

Ale nam było dobrze razem i chciałabym żeby wszystko co pozytywne wróciło... ale on się nie odzywa do mnie... twierdzi że nie chce drugi raz wchodzić do tej samej rzeki ...ale ja jestem pewna że tym razem nam sie uda,tylko jak do niego przemówić, nie mam już pomysłów dlatego ten pomysł z urokiem mi się spodobał...

Gość piszesz głupoty autorko
moim zdaniem podobał Ci się układ że on o Ciebie zabiegał a Ty z nim pogrywałaś, czułaś nad nim przewagę i ten stan Ci odpowiadał gdy koleś przestał się Tobą interesować i zabiegać o Twoje względy nagle poczułaś się niepewnie i straciłaś grunt pod nogami... "jak to on mnei już nie chce ?!" i właśnie to Cię teraz tak rozbraja, głowisz się nad tym czemu się Tobą nie interesuje tak jak dawniej i chcesz by nadal zabiegał o Ciebie krótko mówiąc póki on wchodził Ci w tyłek czułaś się atrakcyjna i pewna siebie, teraz straciłaś tę pewność siebie bo on przejął kontrolę nad Twoją pewnością siebie nie czujesz się pożądana i piękna gdy nie widzisz tego w jego oczach oj kiepsko coś u Ciebie z samooceną

Gość trace chyba rozum
nie wiem juz sama co to jest... sytacja dla mnie dziwna, nie raz mialam jakis adoratorow, ktorzy sobie odpuszczali i mialam to gdzies, wiec chyba nie do konca w tym problem. Pozatym ja wiem że mu sie podobam nadal, on mnie uwielbia wrecz. Trudno mi uwierzyć że sie w nim zakochalam, naprawde facet nie w moim typie, nawet zkoda mi go było bo jak go poznalam nie mial zadnych szans u mnie, wiec nagle mnie olsnilo? :O czuje sie jak opetana, naprawde :(

Gość sprawdz sobie to tak
Zapałki służą do uzyskania informacji, czy został rzucony urok. "Bierzesz dziesięć zapałek, szklankę wody, odmawiasz Ojcze Nasz. Biersze pierwszą zapałkę, mówisz "nie dziesięć", spalasz i wrzucasz do wody. Za drugim mówisz "nie dziewięć", i tak dalej. Kiedy wszystkie zapałki zostaną spalone, potrząśnij lekko szklanką, i zobacz, ile z nich tonie. Im więcej tonie, tym silniejszy urok.

Gość trace chyba rozum
dziękuje, a jesli te zapalki faktycznie utona to co mam dalej robic?

Gość trace chyba rozum
3 tona