Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proxi777

Zwiekszona wilgotność pochwy w ciąży

Polecane posty

Gość proxi777

Dziś zauważyłam ze moje mjteczki sa mokre jakbym poprostu nie trzymała moczu i popuściła... Czy macie podobne doświadczenia czy wydzielina w ciazy jest bardziej obfita? Troszke sie przestraszyłam , jestem w 26td.

Zwiększona ilość śluzu w ciąży to normalna rzecz, też tak miałam aczkolwiek bardzo dużo wydzieliny może byc tez sygnałem rozpoczynającego się porodu, najlepiej poradz się lekarza

Gość proxi777
co prawda sporadycznie sie to zdarza ale sie troszke przestraszyłam, ide do gina w piatek wiec sie dowiem

Gość ja mialam dzis w nocy to samo
a jestem dopiero w 20 tc i nawet zalozylam tu rano topik czy wody plodowe moga saczyc sie bez bolu brzucha czy skurczy, ale nadal swietnie sie czuje i narazie mam tam "normalnie". Ale dzis rano, gdy sie obudzilam, to wystraszylam sie nie na zarty...

Gość ja mialam dzis w nocy to samo
Wiem co masz na mysli, ja tak samo bardzo sie wystraszylam i nadal nie wiem co to bylo...Caly czas sie obserwuje czy znow sie nie zdarzy.

mialam tak samo od razu pojechalam na izbe przyjec zostawili mnie tam na tydzien i mialam kontrole wkladki itd. nie stwerdzono ze to wody , natomiast stwerdzil ze stawia mi sie brzuszek i skrocila sie szyjka macicy, dostalam kroplowke teraz biore fenoterol.Mialam identyczną sutuacje jak Ty.

warto o tym poinformowac lekarza, pewnie to tylko zwiekszona ilosc sluzu, ale czasami moga to byc wody ktore baaaardzo pomalutku wyciekaja. Przy obfitych upławach jest zwiekszone ryzyko grzybicy, wiec to tez lekarz musi sprawdzic, no i zapytaj jaki mozesz stosowac plyn do higieny intymnej