Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samoloty w głowie

kasia cichopek mabrzuch jak 6 miesiączna

Polecane posty

Gość samoloty w głowie

jestem tak jak ona w 4 miesiącu, a ona ma tak wielki brzuch który widac juz, a u mnie nic nie widac. macica minimalnie sie uwypukliła nad spojeniem, a brzuch wypełniony flakami jest owszem nieco większy ale nie wygląda na ciążę a raczej na przejedzenie się. Czy myslicie ze kasia w 9 miesiącu bedzie miała wielki brzuch a ja własnie mniejszy?

Gość tez mnie to dziwi
ze ona ma taki wielki brzuch i to przy pierwszej ciazy, wogole jest nalana jak diabli. Ja jestem w 29 tygodniu. Przytylam jak narazie 2 kg mimo ze brzuch mi rosnie i dziecko tez ale moj brzuch wcale nie jest taki duzy.

Gość samoloty w głowie
jestem w 14 tyg a przytylam niecałe 2 kg, w sumie mało jem, malo sie ruszam, regularnie się wyprózniam,ale brzucha tak wielkiego ulanego nie mam. W sumie mam szczuplejsza buzie niz przed ciążą. Przed ciążą byłam ciut grubsza, ale ona ma tak wielki jakby juz miała rodzic niebawem, a to początek dopiero.

Gość tez mnie to dziwi
widac wziela sobie do serca ''jedzenie za dwoje''.

Gość lgggggggggghghhhhh
Mi w 5 miesiącu nikt nie wierzył że jestem w ciąży

Gość tez mnie to dziwi
ja tez staram sie uwazac co jem i nie reagowac na zachcianki w nocy bo wtedy na pewno duzo utyje. Siostra meza utyla 30 kg w ciazy wiec jak jak widzialam to sie sama balam jak to bedzie. Ale widac ze sporo zalezy od siebie samej.

Gość oxy
a...gdzie wy ten jej brzuch widziałyście?

Gość tez mnie to dziwi
no nawet na pierwszym odcinku edycji Jak Oni Spiewaja miala taka niebieska powiewna sukienke i jak Gorniak obejmuje jej brzuch to widac jaki juz spory. A twarz i nogi to mowia za siebie - takie zaokraglone

Gość ja mam wielki brzuch
w 16 tygodniu a przytylam narazie 1,5 kg

Gość Lilia Rózowa
bo jest niewyrośniętym kurduplem

Gość tylkome
no i co w zwiazku z tym??? teraz masz maly brzuch a nie wiesz jak bedzie w kolejnej ciazy .. ja w pierwszej do 7 m-ca mialam malusienki a teraz juz od 3 widac..i nie trzeba wcale jesc za dwoje

Gość oxy
ona wcale nie musi dużo jeść - taka jej uroda - i nic tego nie zmieni, nawet bycie gwiazdą :)

ale ja ma tak samo jestem w 4 a brzuch juz mam calkiem spory a nie obzeram sie jak swinia ani nie jem slodyczy fast foodow itp.

Takie gadanie trzy po trzy :P Ile jest kobiet że jedzą mało i mają wielkie brzuchy?!!!!!! -Mnóstwo! A przytyły do 10 kg Ja w 5mieisącu miałam brzuch tak wielki że ludzie pytali się czy mam trojaczki lub za ile dni rodzę!

Gość tylkome
widocznie ma sklonnosci do tycia i dobrze,ze nie ulega presji telewizji tylko dba o siebie i dziecko :) martwic o figure sie bedzie pozniej i pewnie do niej wroci,a nie cale 9 m-cy

Gość tez mnie to dziwi
Oj dziewczyny, brzuch to jedno ale przeciez Kasia ma bardzo nalana buzie i piersi i nogi.

Gość asiulek82
wieczorem brzuch jest zawsze większy a jak oni śpiewają jest właśnie wieczorem i dlatego tak ją wypchało

Gość kjnjh
beznadziejne jesteście, ślicznie wygląda, a po porodzie na pewno szybko wróci do swojej wagi.

Gość tylkome
przeciez zawsze taka była :-O miała nogi i "nalana "buzie a mnie się ona podoba

Gość tez mnie to dziwi
wiadomo ze jedna ma tendencje do tycia a druga nie. To nie o tym topik. Po prostu stwierdzamy fakty jesli chodzi o pania Kasie. A tak na marginesie nie zgadzam sie z twierdzeniem ze o wadze pomysli sie o porodzie. Zazerac sie w ciazy nie ma potrzeby. Wcale nie jest to dobre dla dziecka a na pewno nie jest dobre dla kregoslupa mamy.

Gość tez mnie to dziwi
ja tam nie zauwazam ze brzuch jest wiekszy wieczorem...

Gość a ja jej nie lubie
i ona miala tendencje do tycia wiec pewnie w ciazy jej wrocilo... oj, juz chyba po karierze, kasiu.... :-P