Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takakakiittitit

to naprawde wazne.Prosze o POMOC!!prosze..

Polecane posty

Gość takakakiittitit

opisze po krotce swoj problem miesiac temu balam sie ze jestem w ciazy po terminie spodziewanej miesiaczki zrobilam testy ciazowe test z krwi beta hcg ktory wyszedl ujemnie i dostalam okres ale zaczelo mi znow cos odwalać okres mam dostac za 6 dni a ja mam jakies dziwne objawy zgaga itd moze sobie wkrecam i dlatego tak jest bo miesiac temu przezylam koszmar.Okres byl bardzo obfity i trwał 6 dni to napewno nie byly zadne krwawienia bo poznałabym ale jak naczytalam sie na forum tych wszystkich babek ktore mowia ze ich tesciowa miala okres albo ich kolezanki mialy okres i nic nie wiedzialy o ciazy to bardzo zaczynam sie bac :( i bardzo chcialabym zeby ktos po przeczytaniu o moim problemie powiedzial co o tym mysli

Gość cośśśśśśśśśśśśśśśś
Jakim cudem chcesz być w ciąży mając ujemny wynik? I testów i beta? Nie da rady.

Gość takakakiittitit
rezcz w tym ze wlasnie nie chce byc w ciazy ale moze za wczesnie zrobilam te tesy..

Gość cośśśśśśśśśśśśśśśś
A kiedy robiłaś?

Gość 1231
dziewczyno przestań uprawiać seks skoro to cię przerasta i nie potrafisz nad sobą zapanować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość takakakiittitit
miesiaczke mialam dostac prawdopodobnie 22 a testy zrobilam 27,1marca b-hcg 3 marca

Gość cośśśśśśśśśśśśśśśś
Jeszcze raz napisz te daty bo jakoś się zlały chyba

Gość takakakiittitit
miesiaczka - 22 luty 1 test - 27 luty 2 test - 1 marzec b-Hcg - 3 marzec miesiaczka - 3 marzec tylko wieczorem dostalam

Gość cośśśśśśśśśśśśśśśś
A stosunek? Poprzednia miesiączka?

Gość takakakiittitit
stosunek - 6 luty poprzednia miesiaczka - 26 styczen

1. ujemna beta = brak ciąży (poza tym beta szybciej daje wynik niż testy ciążowe bo wykrywa nawet minimalne stężenie hormonów) 2. zgaga to i owszem jest ale raczej pod koniec ciąży kiedy dziecko jest już spore i uciska żołądek przestań się wkręcać jak ktoś słusznie napisał wyżej i zabezpieczaj sie lepiej - unikniesz stresów

Gość cośśśśśśśśśśśśśśśś
Teoretycznie wtedy były dni płodne, jak dobrze liczę, ale testy w dobrym czasie zrobione.

Gość takakakiittitit
tak wiem tylko mam problem z tym ze np po jedzeniu,piciu odbija mi sie nieustannie..moze to moja psychika nie wiem bo psychika nie raz juz zrobila mi takie psikusy ze masakra kiedys np wkrecilam sobie ze w ciazy oddaje sie mocz bardzo czesto i oddawalam co pol godziny a ciazy nie bylo wiec nie wiem ale wole dmuchac na zimne..

Gość takakakiittitit
czyli mam sie czego bac czy wy na moim miejscu spalybyscie spokojnie?

mocz też się oddaje częściej w późniejszej fazie ciąży też ze wzgl. na ucisk dziecka na pęcherz :D rany julek - naprawdę jedynie co w tej fazie naprawdę by mnie zaniepokoiło to mdłości spowodowane zmianami hormonalnymi

Gość sialakajsdjkdld
no mdlosci wymiotow ani zawrotow glowy i innych rzeczy nie mam:P ale wiadomo kazdy przechodzi subiektywne objawy.. wiec to nie jest regula

ale jest różnica między subiektywnymi objawami a wmawianymi sobie objawami :D

Gość takakakiittitit
a to ciagle odbijanie sie ?? kurde ale mam metlik w glowie :)

Gość fdfdfd
a co to zgagi poza ciażą nikt nie ma? Są tego różne powody -choćby od strony układu pokarmowego. Nie wszystko kręci się wokół ciąży.

Gość takakakiittitit
no wlasnei ze stresu malo co jem:P a moge sie dowiedziec jak to jest z tym okresem w ciazy co mialy te tesiowe i te kolezanki tych foruumowiczek?

Gość takakakiittitit
hop hop jestescie :(??

dziewczyno :D miałaś regularny obfity okres przez 6 dni - mało który zarodek by sie utrzymał przy czymś takim z tego co wiem (nie z autopsji bo ja straciłam ciocię od razu) to takie okresy są słabsze (raczej plamienia)

Gość takakakiittitit
a moge wiedziec jakie na poczatku mialas objawy:)?? lepiej spytac kogos kto przez to juz przechodzil niz czytac jakies notatki na wikipediach czy gdzies

hmm na początku było normalnie jak przed okresem - pobolewania i ogólne uczucie że @ zaraz przybędzie (to zresztą trwało jeszcze ze 3 m-ce tak że bałam się że poronię :P ) 5 dni po terminie zrobiłam test i okazało sie ze jestem w ciąży pierwsze objawy właściwie żadne, dopiero gdzieś po m-cu miałam wieczorne :D mdłości ale nawet raz nie wymiotowałam (chociaż czasem mi się to marzyło) bywało mi "łyso" ale też bez przesady dopiero końcówka dał mi w lekko kość :D