Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammama

ile mleka musi wypic 6cio miesieczne niemowle?

Polecane posty

Gość mammama

chce przestac karmic piersia, mala je 6 rano cycek, okolo 8 cycek, okolo10 deserek pol sloiczka, w poludnie obiadek ze sloiczka, kolo 3-4 cycek, wieczorem 150 kaszki, problem w tym ze ona butli nie chce, ile musi mleka wypic jak skoncze z cyckiem? w noc y jest tez na cycku

Gość mogę ci napisać ile
zjada moje butelkowe dziecko: 8.00 180 ml mieszanki z miarką kaszki 12.00 obiadek ze sloiczka 16.00 180 ml mieszanki z miarką kaszki 20.00 180 ml mieszanki z miarką kaszki Czasem daje mu banana albo jabłko Czasem zamiast zupy ze sloika dostaje deserek sloiczkowy. Wypija w ciągu dnia okolo 250 ml herbatki owocowej.

Gość mammama
ale czy taka kaszka na mleku modyfikowanym to zastepuje mleko? bo ja jej daje kaszke na noc, mialabym dawac wiecej razy?

Gość mammama
no wlasnie jeszcze herbatki, tez malo pije, wypije dziennie moze z 60 max

Gość mogę ci napisać ile
jeśli kupisz kaszkę na mleku modyfikowanym to zalewasz ją wodą i zastepuje mleko. Do kaszki bezmlecznej możesz dodać mieszanki i w ten sposób uzyskać kaszkę mleczną. Dziecko nie musi dużo pić. Moje pije dużo bo w mieszkaniu mam suche powietrze. Samej ciągle zasycha mi w gardle i czuje pragnienie.