Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efka......

Śmierdziele-palacze na przystankach.....opanujcie się!!!

Polecane posty

bez przesady, jeśli ktoś pali na świeżym powietrzu to ile z dymu dociera do innych osób? To jest pikuś przy tym ile substancji szkodliwych ze spalin wdychacie na tym samym przystanku. Podobnie z pubami czy resturacjami, zakaz powinien zależeć od właściciela: chcesz to idziesz dla takiego do palaczy albo dla niepalących, twój wybór i liczysz się z konsekwencjami. Coś co nie jest prawem zakazane jest dozwolone, więc ten ktoś, komu tu przeszkadzał dym w kawiarni mógł sam się wynieść skoro nie było zakazu palenia. Tak samo idąc w pociągu do przedziału dla palaczy nie wymagaj od innych żeby nie palili. Nie pasuje ci dym? Wypad na korytarz. Mówienie że ktoś jest marginesem bo pali nie świadczy bynajmniej dobrze o piszącym:D Boże chroń mnie od takiej zarozumiałej, święcie przekonanej o swojej racji i widzącej świat na czarno-biało pseudoelity. PS: nie palę, nigdy nie paliłam ale nie mam zamiaru w imie ekoterroryzmu przyłączać się do tej jakże modnej krucjaty przeciwko palaczom.

\" Agdy do mnie pzryjdą zieloni z bronią i gniewm w oczach, piętnować nieposłuszeństwo, stanę naprzeciw nim i spokojnie tylko zapalę:P\" hmmm tak jestem egoistą - niestety...

Gość zależy co oznacza margines
bo wg mnie każdy kto swoim zachowaniem szkodzi innym jest marginesem bez względu na zawód i wiek a palaczom śmierć!!!!!!! :)

"gdy zieloni będą wieszać, gazowac, wytyczac geta,rozstzreliwać, podporzadkowywac pod ich prawo, ja pójde na przystanek i spokojnie zapalę papierosa"

straszą marginesem, straszą rakiem, straszą tym że śmuerdzi - hmm czas na fajkę:P

Gość echo echo
A ja się zgadzam z mi małą, chociaż kiedyś sama paliłam sporo, ale rzuciłam, jak zaczęłam starać się o dziecko. Ostatnio wyszłam z moim trzytygodniowym dzieckiem pierwszy raz na spacer. Masakra, co chwila ktoś dymem dmuchał, zatrzymałam się przy bankomacie koło przystanku - jedna osoba stojąca w kolejce do bankomatu paliła i dwie, które włąśnie z przystanku odeszły "na bok".

niemiecka propaganda z okresu wojny tez pokazywała małe niemieckie dzieci - i tekst dla ich dobra mordujemy żydów:P:P