Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilujaca się

depiluje się maszynka,co na podrażnienia?

Polecane posty

Gość dziewczyny nie wiem czy wiecie
ja tam giletta uzywam i jest bardzo bardzo ok :)

Gość depilujaca się
ta maszynka Wilkinsona ile moze kosztować ?

Gość depilujaca się
no ja też właśnie giletta używam , tylko te podrażnienia i problem z tymi włoskami bo jak gole sie co dzien to one nie znikaja mi całe w zupełności

sprobuj tego kremu bieledy, ja tez nie wierzylam a dziś sie z nim nie rozstaje...co Ci szkodzi :)...jak nie pomoze, to moze ta maść zdziała cuda :)

Gość depilujaca się
spróbuje tego kremu oczywiście :) tak więc jest to krem bielenda do depilacji intymnej ?

krem do depilacji cukrowy do skory delikatnej z ekstraktem z miodu akacjowego - tylko ten ma takie dzialanie - przynajmniej wg mnie...przeznaczony do wszystkich delikatnych partii cialka :))...tam jest 100 ml ale jest bardzo wydajny i niedrogi :)

Gość depilujaca się
dziękuje Ci pięknie, jutro lece do drogerii kupić :) zobaczymy:) i nad zmiana maszynki też pomyśle, jak narazie od zawsze używam zwykłego giletta.

ja uzywam takiej z niebieską rączką i zielonym paskiem nad ostrzami, chyba lekko papierowym - moim skromnym zdaniem powinniem być z jakimś ekstraktem nawilżającym.... do kupienia w rossmannie - za 2,49 :)

Na wszelkie podrażnienia świetnie sprawdza się np. żel aloesowy, np. marki merino. Jak wiadomo aloes działa kojąco i łagodząco;) Takie specyfiku można używać po goleniu, ale także np. na oparzenia słoneczne czy po solarium.

Gość margherita80
ja na podrażnienia po depilacji maszynka polecam mój sprawdzony sposób. otóz przeczytałam na jakims forum, ze dziewczyna stosuje panthenol spray- piankę, która super goi krostki, łagodzi podraznienia, swędzenie. Ja stosuje to na przemian z posypka talkową.

Ja czasem podbieram balsam po goleniu mojego faceta- nivea ;) Aż dziw, ze nic równie dobrego nie zrobili dla kobiet jeszcze;)