Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacyjnie się zastanawiam

Kwatery,ile za dzieci?

Polecane posty

Gość wakacyjnie się zastanawiam

Planujemy urlop nad morzem i może ktoś poleci ładną ale nie za dużą miejscowość, z placami zabaw dla dzieci, ew z atrakcjami dla turystów typu latarnia morska. No i jak to jest z płaceniem za dzieci? Córcia ma 2 latka, zapłacę za nią, jak za dorosłego? Nawet jak będzie spała w łożeczku turystycznym? I jeszcze jeden problem, mąż jeszcze nie wie, kiedy będzie miał urlop, czy np. w maju/czerwcu znajdę jakąś niedrogą kwaterę? Przeglądam w necie i są ceny od 25-35 zł, to będzie jeszcze wtedy aktualne?

Gość uppppppppppsssssaaaaaaaaaaa

Ja jadę do Łukęcina, nie płacimy za córcię. Apartament śliczny i zadbany. Obok morze i las. Nie wiem, czy są tam jakieś atrakcje, bo jedziemy nad morze :D Jeśli jesteś zainteresowana - podam Ci namiary na rezerwację.

My często wakacje jeździmy nad morze,w góry.Dodam że mieszkaliśmy w różnych miejscach.Najczęściej do 2 lat nikt nic nie chciał.Ale potem za synka płaciłam 50 % .

Gość Marta1979....
ngLka jak mozesz podaj namiary :) tez powoli sie za czym rozgladam.

Marta1979Patio (w Łukęcinie), kontakt tel 609 027 335 Z tego, co wiem, już jest możliwa rezerwacja (my robiliśmy bo baliśmy się, że później będzie nieciekawie z terminami albo konkretnym pokojem).Wiem też, że mona pisać na maila prywatnego właścicielki i odpisuje: iza.gwiazdowska@neostrada.pl