Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiaWawa

Do Mam Sprzedających Na Allegro

Polecane posty

jakie macie ceny za przesyłki???? według cennika Poczty Polskiej czy tak jak niektóre matki z KOSMOSU chyba??? wiem,ze ten problem nie trwa od wczoraj,ale krew mnie zalewa!!!! sprzedają takie śmiecie np.za grosze to na przesyłce chca zarobić!!!:O no ludzie list polecony ekonomiczny 11-14 zł ,w którym będzie mała zabaweczka? albo polecony priorytet 20 zł????!!!! kurna jak w ogóle takim ludziom nie wstyd!!!!! gdzie te matki mają rozum????(pomijam już te wszystkie firmy,które na przesyłkach zarabiają) wiadomo,nie podoba mi się cena przesyłki nie kupuje u takiego ,ale jak tak można????

dlatego ja u takich nie kupuje, wczoraj zamowilam u Pani co wysyla listem poleconym za 6,5 :)

Gość sklep internetowy
ja otwieram niedługo działalnośc i bedzie to także sklep internetowy. Przesyłki będą gratis:) a wiec nie wszyscy zarabiaja na przesylce

Gość mnhkjhjhj
ja zawsze za 10zł wysyłam bo zawsze w paczce a nie listem

Gość ja za polecony 8zl zawsze

do sklep internetowy ale przecież Twoje koszty za przesyłkę beda juz w towarze:) wiec nie do konca gratis:):)

Gość ja za polecony 8zl zawsze
sklep internetowy oj musisz dac dobra cene bo jak bedziesz miec wysokie ceny to nawet przesylka gratis nie pomoze co bedziesz sprzedawac?