Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iicam0

Mam ogromnie zal do swojego chlopaka

Polecane posty

Gość Iicam0
gdyby on zostal w ten sposob umnie potraktowany wcale bym sie mu nie dziwila ze nie chce do mnie jezdzic..a gdyby moj brat lub siostra np potraktowala mojego chlopaka tak jak ja zostalam potraktowana to bym chyba zabila!! napewno bym tak tego nie zostawila!przedwszytskim bym sie nie odzywala bylabym obrazona a on?? on jaks si enie obrazil z braciszkiem rozmawial jakby sie nic nie stalo bo go przeprosil heh. i co z tego??!! jak na drugi dzien od nowa mi ublizal w inny sposob juz..ale to robil!!!!a moj facet? stal z boku!!i sluchal slowa mu nie powiedzial wtedy!!!!ja pierdle jaka ja glupia jestem.........::(:(:(:(

Gość zniesmaczonaaaa
Serce sercem, uczucie uczuciem, ale gdzie ty dziewczyno masz dume??? Jezeli zostaniesz z tym facetem, to potem sie nie dziw, ze i on i cala jego rodzina beda cie traktowac zle. Bedziesz to miala na wlasne zyczenie. Ja kompletnie nie moge zrozumiec, ze ty sie w ogole nad czymkolwiek jeszcze zastanawiasz!!!!

Gość Iicam0
nie mam i nie bede miala kontaltu z jego rodzina... nie chce ich znac.. wiec nawet nie na mowy ze ja kiedykolwiek do nich pojde... jesli nawet bym za niego wyszla.. to w zyciu sie u nich w domu nie pokaze za to co zrobili... jesli on chce prosze bardzo niech odwiedza rodzicow ale bezemnie

Gość karolkaaaa
Nie chcesz kontaktu z jego rodzina, a z nim chcesz? A czym on sie od nich rozni? Tak samo zle sie zachowal wobec ciebie, jak jego rodzina. Czy ty naprawde myslisz, ze on bedzie inny ???? Ale jestes naiwna.