Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nagiinstynkt

Czy faceci naprawdę wolą ogolone?

Polecane posty

Gość gość
Niedawno stuknęła mi 30. Jak zaczęłam wygalać się na 0 w liceum,tak robię do dzisiaj. Jak poznałam męża miałam więc ją wygoloną i teraz jak żartuję, że przestanę ją wygalać, to mówi że przeniesie się do innej a mnie zamknie w piwnicy z myszami, haha.

Gość ogolony h
Ja jestem zwolennikiem ogolonych.

Gość gość
Sexy Flexy Jolly 2009.03.26 Ja się golę na 0. gdy włoski odrastają - bardzo mnie boli, włoski wrastają w skórę. Zmieniłam maszynke na elektryczną więc samo golenie nie boli, ale później...No ale dla przyjemności ukochanego przetrwam kilka dni bólu. Aby tylko on był zadowolony. x ostatnie zdanie pokazuje że jesteś idiotką i nadajesz sie na słuzkę dla jakiegos ciapatego

Gość fghfghfd
jestem zwolennikiem ogolonych c**ek. Nic tak na mnie nie działa jak własnie idealnie ogolona... idealne 0 :)

Gość gość
Podstawa mąż mnie wygala ja jego by podczas minetki czy lodzika nie przeszkadzały.

Gość gość
Zależy co się komu podoba.Chodzę systematycznie do sauny z której korzystamy wszyscy nago i chyba najkorzystniej wyglądają kobiety które mają lekko podgolone i podcięte na krótko włosy.

Gość gość
Ja lubię włosy łonowe. Według mnie, jeśli kobieta dba o podstawową higienę, czasem przystrzyże nożyczkami dla symetrii to jest to mega sexy. Dodatkowo podnieca.

Gość gość
Ja uwielbiam te co mają tam bujne miejsce, ale i też na nogach, pod pachami mnie bardziej kręci niż odpycha.

Gość gość
Ja tam wolę wygolone, gładziutkie.

Gość gość
Wolę 100 razy bardziej nieogolone, pod pachami też mnie kręci jak są nieogolone! Kiedyś kobiety tak chodziły i nikomu to nie przeszkadzało.

Gość Die Nacht
Ja też uważam że kobieta powinna mieć szparkę wygoloną na "0".

Gość gość
Moja ma bujne owłosienie. Zapuściła dla mnie, niesamowicie mnie to podnieca. Ma fajnie zarośniętą dupkę. Taka dzikuska, rewelacja.

Gość gość
To masz z nią cudownie. Ja chciał bym mieć taką na co dzień. Lizał bym jej chyba bez końca.

Gość gość
dzikuska jest rewelacyjna, ale jak przejawia się sposobem zachowania a nie wyglądem. Moja pani kiedyś niezbyt chętnie się tam goliła, przy okazji wyjścia do sauny wydało się, że wstydzi się odkrytego sromu. Jako że mnie zawsze bawiło przełamywanie jej różnych zahamowań na następne takie wyjście musiała już być ogolona na zero. Potem dopuszczalny jest już zgrabny i wąski paseczek, ale sam dół, najważniejszy rejon musi być zupełnie odkryty. Wyjścia mamy właściwie prawie zawsze w gronie znajomych, częściowo zagranicznych, dlatego saunujemy w stylu skandynawskim a nie naszym krajowym. Szybko poczuła luz i teraz już nie ma problemu.

Gość gość
na następne takie wyjście musiała już być ogolona na zero x nic nie musiała palancie

Gość gość
Nie wszyscy przepadają za łysą ci/pą !

Gość gość
Ja generalnie golę ale nie na zero. Czasem jednak mój mąż prosi mnie żebym trochę zapuściła strasznie go podnieca moja kująca c*pka. Bywa również, że sam mi goli moją c*pkę- oczywiście jak to robi to mu f*utek stoi jak sosna ;)

Gość gość
Mi też zawsze stoi jak gole cipkę mojej

Gość gość
Mnie to naprawdę obojętne. Najważniejsza jest higiena i zdrowie. Ważne żeby była czysta, miała naturalny zapach, smak i była wilgotna. :D

Gość gość
Mnie to bez różnicy póki to cipka mojej kobiety ;) a ona tak jak i kobieta zawsze ma swój urok. Sam jednak golę jajka i tyłek ;)

Gość gość
ma być czysta i z włosami. Tak mówi mój mąż, no to jest przystrzyżona, ale nigdy ogolona nie była.

Gość Bondzik
Cipka bez włosów to jak anioł bez skrzydeł

Gość gość
Pas startowy czy też mała wysepka szczęścia musi być.Łysa polana nie wygląda atrakcyjnie :-P

moim zdaniem zdecydowana większość woli ogolone, zresztą nie obchodzi mnie to co wolą-nie wyobrażam sobie mieć tam włosy, ewentualnie paseczek, ale nie "busz":D:D fuuu:P

Gość gość
Ja tam wolę kudłatą c*peczkę mojej żonki. Lubię ją pociągnąć za włoski itd. A najbardziej mnie podnieca jak jest ubrana w pończochy czarne i jest bez majtek- tylko sama c*peczka kudłata, dodam że jest ruda mmmmmmm :)

Gość gość
Oj, kobitki w to się niedługo wszystkich atrybutów kobiecości pozbawicie. Cipka ma mieć włoski i koniec. A tak naprawdę kto wie do czego służą?

Gość gość
Nie higieniczne? Co? Włosy rosną tam po to, żeby ci*pka nie miała bakterii, fakt że się poci, ale żeby golić na 0? Ja tylko podcinam, w końcu nie bez powodu tam rosną włosy. A facet nie ma tu nic do gadania, bo to jest moje ciało i jak nie chcę się tam golić to nie będę. Dlaczego Wy, drogie panie, jesteście takie uległe i tak się poświęcacie dla, jak Wy to mówicie, wspaniałego, udanego seksu? To nie jest zdrowe. Mój mężczyzna nie musi się golić, nawet nie chcę by się golił i wyglądał jak jakiś pedał, kocham go, a nie jego ciało, włosy czy brak włosów.

Gość gość
Obojętnie :)

Gość gość
ta i jak robisz mu loda to lubisz wyciagac hery z zebow? oblesne

Gość gość
nie lubie obciagac tż Ale tak prosi ze musze.czasmi mam,ochote mu,przylozyc