Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze blade...

co sadzicie o jedynactwie?????

Polecane posty

Gość kurcze blade...

ale tak szczerze? czy chcialybyscie byc jedynaczkami???

Gość ja nie bo...
mam dwoch braci starszych ktorych kocham nad zycie i tak samo nie chce zeby moj syn był jedynakiem

nie chciałam być jedynaczką ale wyszło jak wyszło - nikomu nie życzą i moje dziecko nie będzie jedynakiem

Gość no wlasnie to tak jak ja
jedynaczka niezadowolona z tego fsktu. ale dziecku tego nie zrobie...

Gość jestem z wielodzietnej rodziny
a moje dziecko jest jedynakiem i nie uważam wcale ,ze jest jakies strasznie pokrzywdzone ma dużo kuzynów -od strony meża i mojej ... chodzi do przedszkola itd itp .

Gość matka jedynaczki
Ja z jednej strony nie jestem zwolenniczką jedynactwa ale moja córka raczej nią zostanie bo nie stać nas na drugie dziecko. Mój mąż jest jedynakiem a ja mam siostrę 9 lat młodszą i jest to totalna porażka. W ogóle nie mamy z sobą kontaktu.

chyba tak , chyba bym chciał byc jedynaczka mój synek bedzie jedynakiem :)

Gość debi il e
a moje dziecko jest jedynakiem i nie uważam wcale ,ze jest jakies strasznie pokrzywdzone ma dużo kuzynów -od strony meża i mojej ... cho dzi do przedszkola itd itp ............ HA HA HA CHODZI DO PRZEDSZKOLA... I DOBRZE ŻE JEST JEDYNAKIEM CÓŻ TO ZA ARGUMENT! bezmózgowie

jestem jedynaczka i nie narzekam. mialam sie z kim bawic bo mam duzo kuzynostwa, praktycznie wychowywalam sie z nimi i traktuje ich jak braci i siostry. ja dla swojego planuje brata lub siostre bo zawsze chcialam dwojke plus moj maly nie ma sie z kim bawic, pojdzie do przedszkola - fakt - ale np. na imprezach rodzinnych nie bedzie mial z kim sie bawic :) ale jak by tak wyszlo ze zostanie jednak jedynakiem to tez bedzie ok :)

Moj syn tez bedzie jedynakiem. Nie chce wiecej dzieci. Moze i jest to z mojej strony egoizm, ale nie mam zamiaru rodzic dziecka wbrew sobie i nie obchodzi mnie co mysla na ten temat inni. Mojemu dziecku krzywda sie nie dzieje, ma duzo kuzynow, kuzynek. Od wrzesnia idzie do przedszkola. Na brak towarzystwa narzekac nie bedzie.