Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka wiosenna

jestem niestety obiektem seksualnym

Polecane posty

Gość Prawiczek dociekliwy detektyw
DAAB to zespół polski lat 80tych stworzony na fali Reggae śpiewali tam członkowie De Mono o ile dobrze pamiętam.

dziekuje za link..sympatyczny utworek sie zapowiada🌻 troszke reage ale spoko:-)

Ale wróćmy do meritum sprawy czyli jak zaczepić kobietę by nie czuła się jak "obiekt seksualny" zachęcam autorkę tematu do wyjaśnienia tej kwestii :)

Gość sasanka wiosenna
no z takim tekstem nie spotkałam się nigdy ''ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić", ale nie raz słyszałam, tak chciałbym się z Tobą kochać, poczekam ile trzeba. No ręce opadają.

wiesz ja kiedys mialam taki przypadek..wynajelam mieszkanie i wlasciciel( mlody chlopak) wpadl do mnie wieczorkiem z winem i teksty jak troszke wypił( a mial tylko kran naprawic) ze ja mu z nieba spadal i ze jest samcem ja samica i to normalne ze mozemy sie sexic bo on tego chce...czujesz tekst/ Zrobialam mu traume na cale zycie..wiecej nie chcial mnie na oczy widzec:-P Kase wplacalam mu na konto:-D Nie daj sie po prostu i z takimi chloptasiami od razu z gróbej rury:-)

ps utwór nazywa się "Ogrodu Serce" ;). Ja dalej czekam na te "upragnione słowa" bo to że faceci proponują seks w formie banalnej to ja wiem :)

Ano ..ale mialam kilka przypadków ciekawych, nawet z mecenasem rodzinnym..ale wstydu mu narobiłam przed kolegami i jak narazie przybastował:-P

Autorko przechodziłam przez to samo...Fajny facet i wogóle,a tu się okazuje że on tylko o jednym mysli ;/ Niby powinno cieszyć,a jakoś ciążyło...Ale nie martw się,nie wszyscy tacy są :)

Prawiczek my kobiety tez mamy takie same chcei na sex jak Wy mezczyzni ale najpierw chcemy ciutke zaineresowania z Waszej strony..odrobiny entuzjazmu ze znajomosci, ciutki zainteresowania nasza osoba, romantyzmu no i zaspokojenia naszych pragnien a nie tylko rzniecia:-)

Gość Sratatatatatatatatata
jebany swiat ma jebniete problemy...dobrze ze mnie nie dotycza:P ja dla nikogo nie jestem ani obiektem ani niczym innym...dlatego lepiej zamknac sie w swiecie smierci,gotyku,cmentarzy niz dolowac o swojej niskiej atrakcyjnosci...widac ,bije suczy temperament od ciebie beztroski aniele:P

Gość sasanka wiosenna
ale to jest jak walka z wiatrakami. Naprawdę, to nie jest sporadycznie, ciągle. Albo np. wsiadam do autobusu, jest tłoczno, stoję w przejściu ze znajomym, jego kolega podaje mu plecak, a on mówi możesz powiesić, bo już mi stanął :( no masakra.Chyba zawsze będę sama.

Sasanka to na 2 raz mu odpowiedz..a niby co Ci mogło stanac?..robaczek sie wybiera na rybki?..czy cos bardziej dobitnego..z grobej rury na takich:-P

j**any swiat ma j**niete problemy...dobrze ze mnie nie dotycza ja dla nikogo nie jestem ani obiektem ani niczym innym...dlatego lepiej zamknac sie w swiecie smierci,gotyku,cmentarzy niz dolowac o swojej niskiej atrakcyjnosci...widac ,bije suczy temperament od ciebie beztroski aniele ze tak powiem nie kumam o co chodzi? wytłumacz gotycki aniele o co kaman?:-P

Gość bhs
Nie wszyscy, choć faceci to w większości wzrokowcy. Starałam się to wykorzystać jak pierwszy raz zobaczyłam, że mi się jeden przystojniak przygląda jak tańczyłam, no ale wyszedł po chwili, był z kolegą. Następnego dnia był sam podszedł i rozmawialiśmy. No i widziałam jak na mnie patrzy. Odwiózł mnie do domu i go pocałowałam. Spotkaliśmy się następnego dnia i następnego i wtedy sama powiedziałam mu, że chcę się z nim kochać. To było 9 lat temu. Teraz jest moim mężem i mamy 2 dzieci:).

Ja wiem że kobiety mają ochotę na uniesienia miłosne w formie cielesnej :) , to trzeba wyczuć i zamiast gadać trzeba podjąć wyzwanie i zacząć działać . Wróćmy do tematu dyskusji bo to nie temat o prawnikach :D. Powiedzmy że nie będę się gapił na piersi czy na tyłek i nie będę też proponował seksu w formie pytającej "co mam zrobić byś zdjęła bieliznę "

-> bhs Z Twojej wypowiedzi da się wyczytać , jeśli facet jakoś wygląda poznaje dziewczynę na dyskotece i ma samochód to spokojnie może ją traktować jako obiekt seksualny.

larwko - moja Lady słyszy ten tekst z mych ust przynajmniej kilka razy dziennie :D

Powiedzmy że nie będę się gapił na piersi czy na tyłek i nie będę też proponował seksu w formie pytającej "co mam zrobić byś zdjęła bieliznę " poznam, zaufam , sama sciagne:-P

Wnioski z naszej dyskusji są następujące : Nie należy nic mówić , wystarczy dobrze wyglądać i mieć samochód a dziewczyny same zaproponują seks . Ja nie mam samochodu , wyglądam zwyczajnie , nie lubię kobiet z nadmiarem testosteronu . Jak tak dalej pójdzie to zostanę sam :)