Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manmanman

zycie jest piekne cd.

Polecane posty

Zycie jest piekne: 1. Dostajesz co najwyzej 20% z zarobionych przez siebie pieniedzy, reszta jest w podatkach. 2. Ludzie, ktorych spotykasz zwykle czegos od Ciebie chca, kobiety szukaja mezow, mezczyzni frajerow do oskubania. 3. Jesli dasz sie zlapac na to co opisalem w punkcie 2-gim to masz przechlapane do konca zycia. 4. Tak samo masz przechlapane wg. punktu pierwszego bo urodziles sie NIEWOLNIKIEM. 5. Zludne poczucie wolnosi daja Ci rozrywki i majatek. Kazdy niech sam wyciagnie z tego wnioski

Gość mogliebeatrice
Ja się zgadzam z Tobą w 100%. Jest do bani.

Ludzie, ktorych spotykasz zwykle czegos od Ciebie chca, kobiety szukaja mezow, no a faceci zazwyczaj żon :P nie zgadzam sie z zadnym pod pkt :D ja zycie biore garsciami i jestem mega z niego zadowolony i szczesliwy :D

Gość jaiuiauiysys
i mozna sobie fajne filmy sciagac z netu za free :P

Ołł, men, men, men.... po co sobie życie utrudniać, skoro jest tak krótkie, że nim się obejrzysz - minie?

Gość mogliebeatrice
Człowiek w życiu jest niewolnikiem. Pracuje bo musi. A potem zarobione pieniądze wydaje na jedzenie i od czasu do czasu gdzieś się przejedzie, wszystko wyda i znów do pracy. Czy gdybyście mieli wybór chodzilibyscie do pracy?? Czy gdybyście wy mogli ustanowić prawa, nie zmienilibyscie godzin pracy? Nie fajnie byłoby zaczynać pracę o 10 i pracować 6 godzin do 16? Wstawać o 9:00 rano zamiast o 6:00 rano? Nie siedzieć za biurkiem AŻ 8 godzin, podczas gdy świat tam na zewnątrz taki piękny, można tyle rzeczy ciekawych, innych niż siedzenie w pomieszczeniu biurowym robić? A przynajmniej wyspać się do 9:00, a nie nieludzko wstawać o 6:00 z minutami.

Gość błyskotliwe rozwiązanie
1. Pracuj na czarno, kupuj na czarno. 2. Unikaj kontaktów z ludźmi, tylko handlowe. 3. Bądź czujna, nie ufaj nikomu nie wchodź w żadne relacje nieformalne - nie dasz się nabrać. 4. Zatrudnij innych (na czarno - podatki!) niech pracują na Ciebie 5. Jeśli zgromadzisz odpowiednio duży majątek uzyskasz prawdziwy wpływ i władzę. jeśli sumiennie zastosujesz się do tych rad zobaczysz, że wcale nie było tak źle ;)

Życie jest piękne... trzeba tylko chcieć to piekno dostrzec - ja jeszcze nie dawno tego piękna nie widziałam ... :)

Gość meganka cupe
a ja sie podpisze pod tytułem topiku-LUDZIE ZYCIE JEST PIĘKNE!!!!!!!!

Gość mogliebeatrice
Chyba to faktycznie jest rozwiązanie. Skoro państwo okrada nas, obciążając nas tak dużymi podatkami, dlaczego my mamy nie okradać państwa ??

To jest rozrywka zebyscie sie glupi cieszyli tak jak to teraz robicie to skocz z mostu , po co sie bawisz ? :P

Gość mogliebeatrice
Piszecie tak, gdyż wam się udało. A gdy wszystko się wali i człowiek stoi w miejscu nie mogąc znaleść rozwiązania? Tak mało zależy od nas. Ja miałam pozytywne myslenie i co mi to dało?

Gość mogliebeatrice
Pytanie do te verde: Znasz moze włoski?

Mi się nic nie układa - wszystko na łeb się zwaliło... ale zadręczanie się doprowadziłoby mnie do szaleństwa i do samobójstwa... a ja cenię sobie życie - mam je jedno...

Gość życie jest piękne gdy żyć się
tak tak, moi drodzy koniec z narzekaniem-doceniajcie co macie. Zawsze może być gorzej:-)

Gość meganka. cupe
z tym jednym życiem to moznaby polemizować....ale jak już sie zyje to niech to edzie przygoda a nie udreka

Gość meganka. cupe
mam pytanie,moze mi pomozecie,zapomniałam hasła do swojejgo pseudonimu i ..... guzik,mozna to jakoś odzyskac?

Gość mogliebeatrice
Szkoda, myslałam, ze znasz patrząc na Twój nick.

Gość meganka. cupe
to przez te cyfry,zawsze jakąs dodam na koniec a potem nie pamietam,było mineło,bedzie nowe

tak tak, moi drodzy koniec z narzekaniem-doceniajcie co macie. Zawsze może być gorzej Czyli mam sie godzic na moje 20% i inne, cieszyc sie z ochlapow i zapomniec o rzeczywistosci uciekajac w blogie doznania? Ew. moge sie cieszyc z dobrgo zdrowia.

Gość meganka. cupe
zdrowie to podstawa, gdy sie choruje nic przeciez nie cieszy ,tak