Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byrta

szkoda słów na niego

Polecane posty

Gość byrta

mam 20 lat. jestem troche zaborcza i nerwowa. o byle co sie denerwuje. Mam chlopaka jestem z nim ponad 2 miesiace. mamy dobre kontakty, lecz teraz zaczyna mnie wkurzać... wczoraj nie odezwal sie do mnie z rana, bo cos mal do zalatwienia, powiedzialam mu wczoraj ze mimo wszytsko mogl napisac, smial sie z tego caly dzien ze zrobilam mu o to afere. Dzisiaj to samo, jest jzu po 10 a on sie nie odzywa !! nie wiem czy spi, czy co. Ale po prostu mam tego dosc:( jesi on cos chce przewaznie idzie po jego mysli, a jak ja mu zwracam uwage to nie zrobi tego :( mam dosc, meczy mnie to, ityruje mnie jego zachowanie, nie chodzi tylko o to ze sie z rana nie odzywa, zawsze se odzywal, zawsze, wczoraj nie napisal i dzis .....

Gość patrisxxxon
Mam tak samo jak Ty ,Droga Autorko.Ale to trwa juz 3 lata.I nie umieim sobie z tym poradzic :(

Gość byrta
wiem, ale jak temu zaradzic? moze on robi to specjalnie, zeby mnie tylko zdenerwowac... przeciez o tej porze ne da sie juz spac:(

Tak. Facet ma najlepiej chodzić jak w zegarku. Zacznie się niewinnie, od zwykłej kontroli. Ledwo wstanie, już musi dzwonić, pisać. Inaczej jest jebnięty. To takie małe zniewolenie, tylko uważaj. Za 20 lat dzięki takiej metodzie będziesz mu wybierać gacie, bo biedak sam nie będzie wiedział co ubrać. Kto wie, może wybierze w paski i opierdol od starej gotowy :o

Gość byrta
napisalam do niego o 8 a on nie odpisuje, naprawde to przestaje robic sie jz smieszne:/ przez 2 miesiace kto pierwszy wstal ten pisał, co jest :|

Gość patrisxxxon
Moj mowi,ze przeciez nic zlego sie nie dzieje,jak mi smsa nie napisze.Ze ja przesadzam.Ze przeciez nie bedzie z komorka w rece siedzial i wiecznie cos pisal.Typowa Ryba;/A ja typowy Baran ;p

Gość ka jo je
osz kurwasz... powiedzcie,ze to prowokacja :(

Gość byrta
do tej pory nie mialam zadnych zastrzezen, i wcale ne musi wchodzi jak w zegarku.....wczesniej bloinaczej, ja juz nie mam sl, rozumiecie? chyba nie

Chyba nie prowokacja, to całkiem naturalne. Niestety, z całą stanowczością stwierdzam - baby to dziady :classic_cool:

Gość frufru
"byrta - wiem, ale jak temu zaradzic? moze on robi to specjalnie, zeby mnie tylko zdenerwowac... przeciez o tej porze ne da sie juz spac " omg uwierz mi ze jakbym nei musiala byc w pracy to bym spała... "byrta - napisalam do niego o 8 a on nie odpisuje, naprawde to przestaje robic sie jz smieszne:/ przez 2 miesiace kto pierwszy wstal ten pisał, co jest :| " a co ma byc, wstalas pierwsza to napisalas. jak on wstanie to Ci odpisze.

Gość byrta
u nas nie ma tak ze jestesmy cagle w staym kontakcie. ale sms na "dzen dobry" zawsze milo dostac :/ no i sie dalej nie odzywa, zajebiscie :{

Gość byrta
jst juz 10:30 .............ile mozna spac, nie po prostu cos sie psuje, cos czuje.

Gość frufru
o mój Boże minęły już cztery minuty!! aaaaaaaaaaaa!! on nie pisze!! umrę!!... zal.pl

Gość byrta
nie smiej sie. nie wydaje mi sie ze to jest tak wielk zbieg okolicznosci jak wczoraj, ze znowu mu cos wypadło. jeu chyba juz nei zalezy, i mnie takim sposobem olewa

No wiesz, mógł równie dobrze iść po bułki do sklepu i wpaść pod samochód. W tej chwili lekarze walczą o jego życie, a ty niewdzięczna, piszesz na kafe takie bzdury.

Gość frufru
ależ oczywiscie. rzuć go. :)

pewnie się psuje i ja się nie dziwię kontakt owszem sms z rana owszem- bardzo fajna rzecz ale co innego pisać z przyjemności a co innego z obowiązku- bo jak to ona napisała to on powinien stanąć na baczność i natychmiast odpisać ....każdy by stracił i ochotę i wenę do sms-owania, bo to już nie przyjemność- to przykry obowiązek kojarzący się z twoją złością autorko- jeśli natychmiast go się nie wypełni

w 2,5 h dobudowalas juz swoje daleko idace teorie, po co Ci tluamczyc ze ktos moze nie miec na cos ochoty nawet jako wyraz buntu przed nadmierna kontrola, np. ja mam taka ceche charakteru przekronosc i jesli ode mnie kobieta wymaga to robie wrecz odwrtonie bo nie bedzie uczucie zalezec od tego czy odpisze na smsa czy nie, oprocz tego zawsze mam wylaczony sygnal i moge odpisac po godzinie albo na drugi dzien, jesli bowiem masz cos waznego to sie umow i wyjasnij na spotkaniu, to jest proste, ew. mozna sobie zamowic chyba jakies zyczenia z automatu, ktore przychodza o okreslonej godzinie?

E tam, gościu pewnie w tej chwili wykrwawia się na śmierć. Musisz poszukać sobie jakiegoś innego, z tego już pożytku nie będzie. Stracił rękę, nie będzie miał jak pisać smsów z rana :classic_cool:

Gość byrta
juz odpisal...spal i dalej idzie spac. ja mam problem ze soba, zawsze ta mam ze jak cos nie idzie po mojej mysli wkurzam sie. Ma chba osobowosc boderline, ale nie d konca. nie wiem jak nad soba pracowac, nie mam zadnego pomyslu

Gość ehhhh te 20 latek
:D czlowiek wtedy taki glupiutki :D Posluchaj rady starszej od siebie i doswiadczonej kobity ... Jedno slowo, jedno zdanie...moze on zaczyna Cie miec dosc bo go osaczasz i kontrolujesz?? Nie odezwal sie z rana ale powiedz mi co to za problem?? wiadomo, ze faceci na pcozatku zawsze sie staraja, dzwonia, pisza smsy, po czasie jednak nie potrzebuja robic tego tak czesto jak na poczatku i sa przekonani, ze ich partnerki sa pewne ich uczucia. Mezczyzni sa prosci jak budowa cepa tylko my baby wszystko wyolbrzymiamy :) Nie zdziwie sie jak on Cie kopnie w dupke bo to jak sie zachowujesz zakrawa na obsesje i paranoje...

dobre, masz lenia w dupie to Ci sie nie chce pracowac nad soba, tylko ze z czasem bedzie gorzej a nie lepiej, a jak juz cos sie naprawde stanie to Twoj charakter przesloni Ci wszelkie mozliwosci konstruktywnego rozwiazania i jeszcze bedziesz przekonana o swojej racji, dobre

Gość byrta
no wyluzowalam, nawet mu nie wspomnialam...moze faktycznie spal i teraz jeszcze poszedl znowu spac...

\"jst juz 10:30 .............ile mozna spac, nie po prostu cos sie psuje, cos czuje.\". No z pewnością, coś się psuje :) To ja mam faceta od 2.5 roku, i jak nie pisze do mnie cały dzień to powinnam pomyśleć że a) albo już dawno mnie zostawił tylko zapomniał mi o tym powiedzieć, b) a może go co zjadło? No proszę cię :)

Gość samantata
bryta a ile masz lat??