Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19xxxzmobilizowanaxxx19

77 kg, 167cm!! Pozmozcie!! Moja dieta!! Ile schudne??

Polecane posty

Witam. Mam 167cm i waze 77kg... Od 4 dni jetsem na diecie... ktora praktycznie sama sobie ulozylam... Czy moglbu mi ktos pomoc czy dobrze sie kieuje... i ile jestem w stanie schudnac na niej... oczywiscie dodajac cwiczenia... no wiec tak...: na sniadanie jem dwie male kromeczki czarngo chleba pelnoziarnistego ze zwyklym bialym serkiem i pomidor lub ogorek. na obiad gotowane warzywa, albo kalafior, lub pol woreczka kaszy z jorurtem naturalnym... zalezy w jaki dzien co mi sie chce... na kolacje jogurt naturalny z platkami i jakis owoc: grejpfrut albo jablko... doradzcie czy cos powinnam zmienic... jestem na tej diecie dzisiaj 4 dzien i dzisiaj na wadze bylo ponad 1,5kg mniej...:))

Gość karaibka.
za mało białka, za dużo węgli (choć wybierasz te bardziej złożone :) ) Wg mnie dołóż trochę mięsa, ćwiczenia siłowe i aerobowe i na wakacje będziesz jak ta lala :)

dzieki za rade... naprawde nigdy nie robilam zadnych diet ktore ukladalam SAMA*... dlaego sie nie orientuje...

Witam ... Czy ja mogę się przyłączyć do diety ? Odchudzam się już jakiś tydzień ale mam problem z jadłospisami ... Bo albo to jest prawie że głodówka , albo za dużo tego jedzenia a może nam się razem uda ?? Co ty na to ? w mojej stopce są informacje o mnie | | | | \\|/ *

spokoo;) razem zawsze razniej;)) aa czy ktos sie moze orientuje ile mozna schudnac na takiej dietce..?? czy moze ktos stosowal kiedys cos podobnego... ja marze o 10kg w dół...:((

Gość ahaaha...p
kinga14 :) Nie siedź cały czas na kaffe i nie dołączaj się do każdego topiku, tylko rusz swoja dupkę sprzed kompa to może w końcu schudniesz to 15 kg !! :) To tylko taka moja mała rada dla Ciebie :D

heh;P fakt faktem, wlasie sie tak zastanawialm ze siedzisz na kazdym topiku... aaa narazie chyba nic co nic nie ubywa??:)

taaa typowe odzywki 14, 15latki;//

przepraszam , ale tamto to chyba jakiś podszywacz >.. Ja się na żadnym forum nie odzywałam i nie odzywam się tak !!!

Gość ahaaha...p
hmm... na pewno podszywasz?? :P :P

Gość karaibka.
o matko, Dziewczyno! Jaki podszywacz? Przecież masz zastrzeżony nick :o To forum powinno być dozwolone od 18 lat :P

Gość karaibka.
19xxxzmobilizowanaxxx19 - myślę, że schudnięcie 10 kg na tej diecie zajmie Ci max. 1,5 miesiąca :) Zobacz, wiosna już jest, ładna pogoda - tylko wyjść i się poruszać :) Nawet spacery codzienne, marszowym tempem, ok. 4 km baaardzo wspomogą Twoje odchudzanie :) Życzę Ci powodzenia.

Moim zdaniem 3 posiłki to troszkę za mało. Rozbij to na 5 posiłków, obiad np. gotowana pierś kurczaka i brokuł, na podwieczorek weź ten jogurt naturalny a na kolację owoce pokrój na talerzyk i zjedz:P Poza tym pij wode i herbaty. ja tym sposobem schudłam z 81 do obecnie 57 Kg:D

Kinga14 RZĄDZI, do każdego topiku dopisuje jakieś niestworzone historie np.5 kg schudła po 1 dniu diety!!!!!Dziewczyno opanuj się!!!

karaibka.--> dzieki za pomoc... wlasnie wiem, pogoda ladna, 4 razy w tyg bieganie, a te pozostale brzuszki cieczeia w domu...:) jakbym schudla te 10kg w te poltorej miesiaca byloby super... szczerze myslalam ze to dluzej... dzieki wam za rady...:))

jakaś tam 3--> no ladnie w 3 tyg prawie 5 kg... tez tak chce...:) jak dla mnie najgorzej bylo zaczac, teraz juz sie wkrecilam...:) chce w koncu ladnie wgladac.. i teraz wiem ze to moje glupie glodowki byly glupota boo potem i tak waga wracala i tak...:)

Najgorzej wytrzymać pierwszy tydzień a potem to już są jakieś efekty(zazwyczaj utrata wody:))ale cieszą .I potem jest tylko lepiej:) Ja oczywiście miałam kryzys ale piszę na topiku z innymi dziewczynami(które pomagają)i to naprawdę mobilizuje i pomaga.Życzę powodzenia!!!I nie poddawaj się mimo jak waga nie będzie spadać.Z czasem wolniej tracimy kilogramy-dlatego od 4 dni zaczęłam ćwiczyć-więcnie ma co się poddawać:)

Gość sympatyczna133
Pilnie potrzebuje do pracy pracowników do obslugi poczty e-mail. Praca w domu. Potrzebny komputer z dostępem do internetu, oraz troche wolnego czasu. Dobre zarobki nawet do kilku tysięcy oraz okres próbny. sympatyczna133@buziaczek.pl

Hej sympaczna133- Moja mama może by się zatrudniła : napisz mi coś więcej na e-maila : kinganew1@wp.pl

Gość kawowa panna
Kinga 14 jakim cudem ważysz 55 kg i masz takie wymiary ? ;o No wybacz ale ja waże 70 kg i mam mniejsze wymiary więc jak to jest mozliwe ? ;> Coś tutaj zmyslasz i tyle. ;)

nie tylko tutaj...! kazdy topic jej...;/

Gość kawowa panna
Też to zauważyłam... I na każdym pisze co innego to jest najlepsze hhee. A co do twojego topku to sie mogę przyłączyć ? Ja od poniedziałku przechodzę na dietę ale zastanawiam sie własnie na jaką... Myslę o norweskiej... Ale podobno osłabia i chyba sobie sama 'przyrządze' diete. :) Kiedys już byłam na takiej swojej schudzłam przez tydzien. ok.4 kg. Czułam się rewelacyjnie i chy a jeszcze raz przejdę na nią. :) Równiez mam do stracenia te 10 kilosów. :)

noo to super... razem bedzie razniej... tymbradziej ze cel ten sam... :)) oby sie udalo... noo 4 kg w tydzien too naprawde ladnie.. a na jakiej dietnce bylas...?? pozdraiwma...:)

kawowa panna--> a ile masz wzrostu i jaka waga??

Gość malowanalala...
dolaczam sie tez waze prawie tylko co ty, mam 19kg... i 170cm...:(

Gość amandovarini
i jak tam idzie?? bo widze ze tu cisza ...

ehhh ja musze chyba zmienic diete... denerwuje mnie to ze nic nie widac zadnych efektow... takim tepem too 10 kg to bede chudla chyba przez rok... jetsem na tej diecie juz tydzien i ubylo mi 1 kg... juz nie wiem co mam robic... moze rzeczywiscie tylko glowdoki na mnie dzialaja?? boo tam chociaz cos widzualam po tygodniui.... a jak nie mam zadnych rezultatow chociaz malutkich to trace wiare... i chyba od jutra zrobie sobie pare dni glowdoki... bo bo cuz innego radzicie...