Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spaceróweczka 28

Prosze odpowiedzcie!!!!

Polecane posty

Gość spaceróweczka 28

babki od kiedy można używać spacerówki. Dodam że prawie do poziomu się rozkłada.

Gość tez_mama
powinnas sama wyczuc kiedy, ile ma twoje dziecko czy chcesz uzywac latem czy zima, jaka masz ta spacerówke?

Gość też_mama
ja bym poczekała az zrobi sie calkiem ciepło i dziecko bedzie juz pewnie siedziec, latem to juz na pewno bym woziła w spacerówce tym bardziej jak masz okrycie na nozki i rozkłada sie na płasko

Gość hmmmmmmmm1
mój synek ma 4 miesiace i jezdzi w spacerowce calkiem podobnej do tej. przykrywam go cieplym kocek i jezdzimy. dlaczego mowicie zeby poczekala jeszcze?

co ma do tego pogoda? jesli dziecko juz siedzi, to spokojnie mozesz uzywac spacerowki. i tak przeciez jak jest zimno przykrywasz mu nozki spiworkiem czy kocykiem. a ze spacerowki wszystko lepiej widac i swiat jest o wiele ciekawszy:)

Gość spaceróweczka 28
Mała jeszcze dobrze nie siedzi ale ja jej oczywiscie nie zamierzam sadzac na sztywno tylko w pozycji leżacej, troszke podniesionej ale zeby nie było obciążenia dla plecków.

no i tak bedzie dobrze, przeciez spacery nie trwaja po kilkanascie godzin wiec nic jej nie bedzie, a spacery napewno beda ciekawsze:)

Gość w51 bezlog
Gość spaceróweczka 28
grudniowa no własnie tez tak sobie pomyślała, że chyba juz mozna, bo maleńka juz za bardzo w gondoli nie chce leżec bo nic nie widzi, no i powoli mi sie w niej nie mieści.

Gość sympatyczna133
Pilnie potrzebuje do pracy pracowników do obslugi poczty e-mail. Praca w domu. Potrzebny komputer z dostępem do internetu, oraz troche wolnego czasu. Dobre zarobki nawet do kilku tysięcy oraz okres próbny. sympatyczna133@buziaczek.pl