karaibka. 0 Napisano Marzec 29, 2009 ah, tak to sobie tłumaczysz? to skoro jesteś tak nieuświadomiona to muszę Cię poinformować, że Mikołaj tudzież Zając Wielkanocy nie istnieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 29, 2009 Co tam ? Ja już wiem co dziś zjem na obiad :) Zjem : 1x kotlet schabowy ,, a do tego : sałatka : *sałata lodowa *ogóek długi zielony :) wymieszane ze śmietaną i doprawione solą i pieprzem ;):) PYSZNE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wariacje Napisano Marzec 29, 2009 Zapewniam cie grubasie ze od tego sie upasisz:-) a tak w ogole to nie musisz sie wszystkim chwalic co i kiedy zjadasz bo nas to wogole nie obchodzi:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 29, 2009 Będę pisałą !! I niezapominaj się !! Bo to mój topic !! .... zajmij się sobą !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wariacje Napisano Marzec 29, 2009 o przepraszam:-D zabralam dziewczynce jej zabaweczki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 29, 2009 ja nie mam naszej klasy !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miszax Napisano Marzec 29, 2009 A wiecie co mnie ciekawi najbardziej? Że nasza Kinga jest co chwilę na innej diecie i dopiero od kilku dni w ogóle, a już podobno schudła 5 kg xD Pomijając fakt, że strasznie dużo je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga to fenomen Napisano Marzec 29, 2009 im więcej je tym więcej chudnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miszax Napisano Marzec 29, 2009 Haha, najwidoczniej. Też tak chcę xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga to fenomen Napisano Marzec 29, 2009 ja też ;) jak tak czytałam na różnych topikach co ona je, to szok! to raczej dieta na przytycie niż chudnięcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naco ci taki proszek??????? Napisano Sierpień 22, 2012 bez ćwiczeń? akurat ci uwierzę ,może i schudniesz ale ciało musi wyglądac masakrycznie wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2017 a jest tu ktoś kto przeszedł post Ewy Dąbrowskiej? rzeczywiście tak skuteczny jak mówią? http://mlodzinadorobku.pl/post-ewy-dabrowskiej/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach