Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakadd

ciąża? możliwe?

Polecane posty

Gość kakadd

Mam male pytanko, za jakies2 dni mam dostac okres, tylko...ja wogole nie czuje ze on przyjdzie. Brzuch wogole mnie nie boli, piersi wogole (zawsze bolaly tydzien przed okresem) teraz nic... dodam ze zawsze dostaje okres w terminie. Tylko podczas ciazy piersi wlasnie powinny bolec. Czy ktos z was mial inaczej?

Gość kakadd
nikt tak nie mial?:(

Gość ebambiiiiiiii
gdybyś zaszła, to i brzuch i piersi bardzo by bolały. zrób test i będziesz wiedzieć.

Gość dfdd
nikt ci nie powie, jedne mialy takie objawy i byly w ciazy, inne mialy i nie byly. a jak sie sexi to zawsze mozna zajsc, pozatym lec kup test i rano zrob

Gość kakadd
pytam, czy jest taka mozliwosc, bo wszyscy mowia ze piersi bola nawet zaraz po owulacji. Dobrzr wiem ze na 100 % nikt mi nie powie, chce tylko wiedziec czy sa osoby ktore tak mialy.

Gość dfdd
wiec przeczytaj moj post, chyba powiedzialam ze jest mozliwosc, przy sexie zawsze jest mozliwosc, nawet jak sie lyka tabletki

Gość kakadd
twoj post nie wnosi nic nowego bo o tym dobrze wiem, ty przeczytaj jeszcze raz moj temat jesli chcesz wiedziec jakich odpowiedzi oczekuje.

Gość dfdd
"jedne mialy takie objawy i byly w ciazy, inne mialy i nie byly" -> otóż wniósł. radze czytać uważniej bo dokładnie odpowiedzialam na twoje pytanie. co z tego jeśli jedna osoba powie ci żę była, a inna że nie była. leć po test i wszytsko sie wyjaśni

Gość sym133
Witam. Pilnie potrzebuje proacownikow do obsługi poczty e-mail. Potrzeby komputer, dostęp do internetu oraz troche wolnego czasu. Praca w domu. Wysokie zarobki w zależności od spędzonego czasu nawet do kilku tys. złotych. Pisz: sympatyczna133@buziaczek.pl

Gość kakadd
Ja chce sie dowiedziec czy wogole byly takie osoby, wiec prośba o iudzielenie odpowiedzi z pewnoscia nie dotyczyla Ciebie.

Gość ja miałam inaczej
bo mnie piersi nie bolały. czy moja odp jest na temat ?

Gość dfdd
no więc ci mówie dziewczyno, że byly takie dziewczyny jak ty i zaszly. czy to daje ci pewnosc ze jestes w ciązy bądź nie?