Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość una

młode mamuski ---czego nauczycie swoje dzieci????

Polecane posty

Gość una

Dzis przypadkiem weszłam na NK na zdjecia przypadkowych osób wiele z nich wstawiło zdjecia dzieci wiec sobie popatrzyłam na te berbecie ale zszokowała mnie jedna rzecz ---prawie wszsytkie mamusie w wieku nastu lat podpisujac zdjecia tych słodfziakow dzieciakow robi potwoooorne błedy ortograficzne jedno z nich podpisana było;""moja curcia z dziatkami"9na zdjeciu byli panstwo wygladajacy na dziadków dziecka i i ono samo)) Biora sie za robienie dzieci a gdzie podstawowa edukacja?>?????????

Gość feeddddd
a co one mogą nauczyć, jak miały do szkoły pod górkę a do chłopców z górki i wpadały na nich i przez to są te dzieci.

Gość una
no tak Bardzo trafne okreslenie :)

Gość Marta1979....
Ale jakbys sie dowiedziala ze taka mloda sie wyskrobala to tez bys na nia najechala.Jak wam dogodzic?

Gość komus wali w dekiel
Znam takie koło 30 co piszą jusz, tesz... Ale wiadomo.. mają 30 lat to one mogą a jak młoda napisze to od razu czepianie

Gość una
przeciez bzykanie nie oznacza niemoznosci uczenia sie czy to takie trudne nauczyc sie pisac w ojczystym jezyku????????To podstawowa umiejetnosc

Gość do Marta 1979
a kto ci naopowiadał bajek, że po pierwsze należy dawać w tak młodym wieku, po drugie jak już się daje to trzeba się zabezpieczac a nie usuwac. Nie słyszałyście o czymś takim jak antykoncepcja. Słyszałaś kiedy, żeby jakaś młoda dziewczyna z powodu dziewictwa zmarła, bo ja nie.

Gość Marta1979....
Wiesz czasami antykoncepcja zawodzi ,kazdy popelnia w zyciu bledy wiec czy nastolatka robi bledy czy 60 latka to mnie juz nie dziwi.

Gość ja widziałam jak dziewczyna
18l miała podpisane zdjęcia: "muj kochany synek", "ja z szfagrem, teściowom i młodszom siostrom" :o a najlepsze jak napisała "ja z męrzem" :o W dodatku wkleiła zdjęcia już całej swojej rodziny, łącznie z kuzynkami i ich rodziną :D Rodzina "męrza" też jest :D

Gość kolejna idiotka
nie dosc, ze byki wala takie, ze szkoda gadac to jeszcze karmia byle gownem.... sa oczywiscie wjatki, nie segregowalabym wiekiem bo widzialam matki "wykztalcone" co w co drugim zdaniu walily orta a i takie, ktore mialy lat 16 i ani jednego bledu nie robily... co nie zmienia faktu ze ja wstydzilabym sie miec taka matke, ktora podstaw nie zna :/

Gość Marta1979....
ahahah dobre ,chociaz jest sie z czego posmiac :P

to nie jest smieszne ale załosnie smutne

Taka mama za kilka lat nie bedzie w stanie sprawdzic czy jej pierwszoklasiste dobrze odrobił lekcje nie mowiac juz o tym co to bedzie za problem w starszych klasach no chyba ze nie bedzie sprawdzac dziecku prac domowych ....z niewiedzy hahhahahaha

Gość do Marta1979....
to, że czasami antykoncepcja zawodzi to jest tylko takie tłumaczenie tych kobiet. A co do zawodzenia antykoncepcji poszukaj sobie w googolach"rozmowy w toku" Ewy Drzyzgi tam jest, że kobieta usuwała nawet 9 razy i co, jej też antykoncepcja zawodziła. Tam występują kobiety co usuwały po kilka razy - 3,4,5 razy i co, antykoncepcja u nich zawodziła. Srutu...tutu.... porostu szły na żywioł.

Gość suselkaaaa
a czego one mogą nauczyc, jednego, zakładania rodziny ale już w wieku 15-16 lat, no bo co pokolenie to wcześniej. To się przejmuje w genach po mamuśce.