Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arikaa

Tak za nim tęsknie a on się nie odzywa -

Polecane posty

moj ma 23, i jest w moim typie na maxa, ja nie lubie takich suchych chloapkow, Boze no jak dla mnie jest idealny achhh

Mój jest ode mnie 2 msc młodszy:DDD ale nie wygląda:P ja ogólnie jestem straaaaasznie wymagająca, rzadko który facet mi się podoba, ale on mmmmmmmm, ach i och:DDDDDDDDDDDD choleryczka je też nie lubię takich suchych hihi achhh te mięśnie:)))))) i inteligencja he super mieszanka, choc tak rzadko spotykana:P

Gość arikaa
kurde faceci tyle nie rozmyslaja? Co im w głowie siedzi??

hehehe, ja suchelcow bleee. ale takich miesniakow za bardzo to tez nie lubie :p pracuje z takimi dwoma, ło Boze ;) moj jest w sam raz, taki ze zawsze czulam sie bezpiecznie, hmmm z twarzy moze nie jest mega boski przystojniak, ale ja bardzo lubie takich innnych z urody, no i te jego dwa slodkie doleczki :D

Boze dziewczyny M dostepny na gg, i siedzi cicho, chuj to ja sie tez nie bede odzywac, Bozeeeeee czemu on nie pisze

Gość arikaa
bo nie chce .Nie chce to sie nie odzywa -proste. A Ty jakbyś miała kogoś gdzies to byś sie odzywała|?? Widocznie nie chce mu sie z Tobą gadać. Moze nawet nie widzi ze jestes dostępna.

Gość arikaa
:-) gdzie tam dołować kogoś ,przeciez tez tak może być ,czasami trzeba mówić prosto z mostu a nnie tam jakieś pocieszania. A może nawet usunął Twój nr.

Gość arikaa
tak, napisz -popieram .Nic nie tracisz na tym a bedziesz wiedzieć na czym stoisz. Raz sie zyje co tam sie bedziesz przejmowac.

no dzieki ;) nie nr nie usunal na pewno, sam pewnie czeka az ja zagadam, czesto bylo ze on nie zagadywal dlugo a potem dopiero pisal ale teraz jak jest zle to pewnie w ogole nie zagada no ale trudno. pewnie zaraz zniknie a ja bede rozpaczac :o ale jestem guupia :p

Gość arikaa
To wyślij mu tylko buźke i nic nie pisz bo potem bedziesz sie znowu zadreczać ze źle mu cos napisałaś i sie dlatego nie odzywa

ale co ja mam mu napisac dziewczyny ? a jak on skonczy wszytsko na gg? nawet nie bede miala jak mu wszytsko wykrzyczec, kurwa boje sie. z reszta nie wiem jak zaczac

Gość arikaa
Dalej rób|:-) po co takie podchody!

aaaa zaraz zagadam pod wasza presja;) a ja nigdy tak nie robilam, siedzi na z/w my zawsze siedzimy na z/w albo na niewidocznym, łoj czuje ze zaarz bedzie kupa placzu

napisz mu cos, tylko bez żadnych pretensji na poczatku, dlaczego sie nie odzywa itp. napisz mu cos takiego jak pisales zawsze na gg, udaj narazie że nic sie nie stało, czasami to dobry sposób...

ale za taka olewke ? i za to jak nakrzyczal na mnie w piatek mam nie miec pretensji ?? mowi ze zadzwoni a nie dzwonil?? dobra napsalam "czesc" jak nie odpisze nic to juz olewka, nigdy w zyciu sie nie odezwe, nie odbiore tela ani nic, Boze pierwszy raz sie pierwsza odzywam