Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja i nikt więcej

Dziwny związek... Juz nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość bbbbbbbb
no to nie wiem co Ty chcesz z nim robic, jezeli sama nie chcesz go dotykac bo sie rozochoci to nie wiem co chcesz

Ale ja za każdym razem czekałam aż on to zrobi. Zawsze sam nastawia policzek na buziaka, ale żeby coś wiećej to juz nie :P Teraz juz śmiać mi sie z tego wszystkiego chce

widac facet nie ma jaj hehe albo sie czegos boi to sama zacznij dobierac sie delikatnie do niego

Gość bbbbbbbb
no Boze no to on na polczek no to Ty go w usta i co ? przeciez Cie nie zabije za to, nie badz taka posluszna

Kurcze zle mnie zrozumiałas. Wiesz nie chce zeby się az tak bardzo rozochocił, zeby potraktował to jako zachete do sexu. Chciałabym żeby sam wyszedł z inicjatywą, żeby sam z siebie mnie przytulił, dotknąl

Gość poczekaj na jego odzew
nie dzwoń i nie wysyłaj sms. Jeśli się odezwie po długim czasie to traktuje cię jak kumpelę. Może????

ehehe to pogadaj z nim co sie dzieje czemu jest taki oziebly bo na dluzsza mete to bedzie meczace

Ok pocałuje go w usta zamiast w policzek, a jak on sie speszy to co ja wtedy zrobię? Przecież nie będe mu sie tłumaczyć, ze w policzek nie trafiłam:P Wiem, że to wszystko brzmi smiesznie i dla Was nie ma problemu, ale mi już ręce opadają

Gość bbbbbbbb
zdaj sobie sprawe, ze jezeli Ty tego nie zrobisz to do tego moze nigdy nie dojsc, on moze po prostu taki byc, ja bym na Twoim miejscu tak nie postepowlaa, sama sie zadreczasz i mozesz to popsuc przez takie myslenie, ze to facet powinien, a moze gdybys raz sie uparła, przytulila go, dotykala, moze od tamtej pory i ona zaczal tak robic

hmm jak sie speszy to odpusc sobie bo widac ze twoj chlopak nie ma ikry ...... dziwie sie ze nie reaguje hmm moze go cos gryzie moze ma jakis problem??

Gość bbbbbbbb
ale kto Ci kaze sie tlumaczyc, on nastawia policzek, bierzez jego twarz w dlon i dajesz buziaka w usta i tyle, a niech sie peszy, kogo to ;) caluuuj i nie gadaj!! to nic strasznego, to normlana sprawa, czasami baba musi wziac sprawe w swoje rece!!

Jutro pewnie sam sie odezwie, akurat o to najmniej sie matrwię:) A czy traktuje mnie jak zwykłą kumpelę? No nie wiem. kurcze takich rzeczy raczej koleżance sie nie mowi. Czasem strasznie mnie zaskakuje, pisze do mnie strasznie smiałe smsy, mysle no na nastepnym spotkaniu w koncu cos zdziała, a tu nic:O

Gość oczym wy ble ble
jest niedziela a facet nawet się nie odezwał. To chyba o czymś świadczy???? Z kim chcecie spędzać niedziele i święta? Z NAJBLIŻSZYMI on do niej nawet nie zadzwonil i teraz ona ma go calować? za co w podzięce, że sama niedziele spędza?

Myślisz, zeby tak zrobić? W sumie taki jeden pocałunek wszystko wyjasni. Jezeli mnie odsunie, albo zapyta co Ty robisz, to znaczy ze to wszystko nie miało sensu ani przyszlosci. Jezeli sie speszy to bedzie swiadczylo o tym, ze jednak jest niesmiały, a jezeli od tej pory cos sie zmieni (na lepsze) to znaczy ze czekał na jakis znak, na moj gest;)

Ma 26 lat. "oczym wy ble ble jest niedziela a facet nawet się nie odezwał. To chyba o czymś świadczy???? Z kim chcecie spędzać niedziele i święta? Z NAJBLIŻSZYMI on do niej nawet nie zadzwonil i teraz ona ma go calować? za co w podzięce, że sama niedziele spędza?" Co z tego że jest niedziela? Ja na dzis miałam zaplanowana nauke wiec i tak nie spotkałabym sie z nim. Akurat nie jestem taka osoba, ktora robi tragedie, bo chlopak przez cały dzien sie nie odezwał. Pewnie sam sie uczył, albo miał inne wazne sprawy.

Gość bbbbbbbb
no jasne ze tak zrob, nawet nie wsadzaj mu jezyka ani nic, po prostu zamias w policzek, musnij usta. a moze go to troche zaskoczy..:)

Może masz racje ;) Ktos musi wziąc sprawy w swoje rece, skoro on sie tak z tym nosi i nic nie robi, to ja go zaskoczę! :)

związek był w cudzysłowiu, ale niestety znaczki sie nie wyświetliły

Gość uwazaj bo kiedys
gosc mnie tak oszukal, spotykal sie tylko w ciągu tygodnia ewentualnie w soboty po popoludniu nigdy wieczorem, bo mówil że ma akurat dyżur za kolegę, bo sobie chce więcej zarobić itd. Też był dziwny doszło między nami po bardzo długim czasie tylko do sexu oralnego. Męczył mnie ten układ i przestałam się odzywać, oddzwaniać... Poznałam kogoś innego i minęło wiele miesięcy o tamtym już zapomniałam aż kiedyś na stacjonarny zadzwonił a jak mu powiedziałam że mam kogoś innego to przyznał się, że ma żonę a wtedy jak się spotykaliśmy to była w ciąży bardzo zagrożonej bo choruje na miastenie

Faktycznie dziwny facet. Albo chorobliwie nieśmiały/albo nie wie jak się za Ciebie zabrać/albo po prostu nie zależy mu na niczym więcej niż kumpelstwie. Ja z moją dziewczyną jestem właśnie 3 miesiące w związku, a już po miesiącu zaczęliśmy uprawiać seks. A od samego początku z obu stron iskrzyło i czuło się po prostu że to jest \"to\".

Nie no żony to on nie ma, mieszka obok mnie więc wiedziałabym o tym. My w przeciwieństwie do Ciebie spotykamy sie tylko wieczorami, bo w dzien ja jestem na uczelni, on w pracy, w weekedny czasem ma dyżur, w niedziele zazwyczai się uczy, bo pisze doktorat, więc zaczęsto sie nie widujemy. Ale kilka razy w tygodniu nam sie udaje:)

Gość bbbbbbbb
Boze, nie zawsze jest tak ze facet musi miec rodzine dlatego, ze nie spotyka sie z dziewczyna codziennie, ja tez z moim sie rzadko spotykamy bo najnormlaniej w swiecie nie mamy jak, kazdy ma jakies swoje obowiazki

Ale u nas się wyczuwa jakaś chemie, nie jest tak, ze jestesmy całkiem obojętni... Tylko, że brakuje tych gestów. To dziwne, bo np mowi mi, że mu sie snilo ze bylismy w jaccuzi i sie całowalismy i srata tata, ale jak ma okazje to nie robi nic...

Gość bbbbbbbb
kurde dziwne to ze sie nie calujecie ;) ale wiesz dla niektorych to gra wstepna, np dla mnie ..;)

No to może faktycznie weź sprawy w swoje ręce :) Ja jestem z tych facetów co zawsze pierwsi \"działają\" gdy się im kobieta podoba, dlatego dziwią mnie takie zachowania innych przedstawicieli mojego gatunku. No ale... zdarza się i tak.

bbbbbbbb Zrobie tak jak mówiłaś, jeżeli tym pocałunkiem zepsuje coś to znaczy, ze to było gówno warte. Juz mam dość tego, musze wiedzieć na czym stoje:) Jeżeli mu zalezy to wszystko się ułoży i może w końcu się na mnie otworzy;) Dziękuje wszystkim za rady 🌼

Gość .... ....
Zawsze najlepsza metoda w takich sytuacjach (niezależnie czy to facet się waha czy kobieta), to po prostu zacząć trochę taką osobę olewać. Zamilknąć na jakiś czas, zająć się swoimi sprawami. Gdy się odezwie to znaczy, że mu zależy. A potem zapytać wprost o co tak naprawdę mu chodzi.