Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smaki z dzieciństwa

Smaki z dzieciństwa

Polecane posty

Gość KasiaiTomek
moja mama miała takie chodaki i strasznie ją obcierały

Gość ania wawa 24
a czy ktos apmieta taka czekolade NUGATA sie nazywala? bylo to cos ala dzisijsza nutella tylko ze w takich malutkich plastikowych opakowaniach

świetny temat!:) ja pamiętam: - guma szok - czasy podstawówki - milky way - magiczne pudełko czy jakoś tak:) był w środku batonik i zabawka. Pamiętam, że kosztowało równo 5 zł:P - było takie coś w proszku i to się rozpuszczało w mleku - taki napój wychodził (smaki: truskawka, banan, czekolada) - i dalej już nie mogę sobie przypomnieć:) A z zabawek - też miałam sprężynki, syrenkę, której ogon zmienial kolor pod wpływem wody, wszystkie możliwe barbi (tancerki, gimnastyczki itp.)

Gość KasiaiTomek
a szczoteczka do zębów jordan, która zmieniała kolor jak się ją potrzymało w rękach? Dla mnie to były czary

Gość ania wawa 24
cukierasek ihihi apropo wymiotowania to ja nigdy w zyciu nie tkne oscypkow, pojechalam w gory i objadlam sie tam tego a potem cala noc wymiotowalam wsttet mam do dziaj nawet jak pomysle, nie musze widziec. moj chlopak tak ma do arbuzow bo kiedys mamawmuszala w niego arbuza az sie zrzy.... no i do dzis dnia arbuzy szerokim lukiem omija w sklepach

Gość Smaki z dzieciństwa
Hehe, tak, szczoteczka była magiczna :) A do tego moja ulubiona pasta colodent o smaku coli

ja uwielbiałam gume turbo :D dzisiaj smak takiej gumy ma nestea brzoskwiniowa :D no identyczny

Gość ania wawa 24
kasia pamietam ta szczoteczke co zmieniala kolor ale numer to byl co?

Gość ania wawa 24
anguria pamietam te gumy szok, nizle wykrecaly, ale po chwili jak sie rozgyzlo mialy slodki zel w srosku :)

Gość pogodzona 30
a pamietacie gazete swiat młodych? zawsze tam był komiks:)

Gość KasiaiTomek
-Aniu! Czas na Colgate! Mamo, ja jeszcze rysuję -Porysujemy razem? buahahaha to była kultowa reklama

Gość Smaki z dzieciństwa
Ja się przyznaję do wyżerania mleka w proszku którym mama karmiła młodsze rodzeństwo. Oraz do "dojadania" kaszki manny której mój braciszek nie miał siły wypić z butelki. Ale to były czasy... hihi

Gość ania wawa 24
a czy ktos pamieta teczowe muscic boxy ktore byly krecone w sali kogresowej w warszawie? bylam na wszystkich a tylko na jednym mnie nagrali i to tak ze kawalek glowy bylo widac ( oczywoscie bylam na widowni :(

Gość KasiaiTomek
ja pamiętam gazetę Kobieta i Mężczyzna i Romantika. Znalazłam je u mojej ciotki jak byłam mała ale nie pozwoliła mi poczytać

Gość ania wawa 24
kasia u nas w podstawowce chlopaki tak to przekrecali aniu czas na colgate, mamo ja jeszcze rysuje, poryzujemy razem? spierdalaj to moje kredki glopie ale jakie smiechy z tego byly :)

Gość KasiaiTomek
mleko w proszku uwielbiam do tej pory, jak kupię do wafli i zużyję połowę to resztę wyjadam i uwielbiam jak mi się naklei w buzi i powoli się rozpuszcza

Gość ania wawa 24
a ja wyjadalam ciasto ktoe mama przygotowaywala do upieczenia np biszkoptu czy innengo ciasta

Gość KasiaiTomek
no przekrętów tej reklamy było duuuużo, ale ten najpopularniejszy

Gość kiedys byl taki krem
w torebce PTYS z takim smerfem narysowanym ..moze ktos pamieta..wsypywalo sie do szklanki mleka i ubijalo mikserem na puch. Rozowy byl..

Gość KasiaiTomek
a może teraz filmy? drużyna A, mcGaywer, bonanza

polewało się wodą ciepła lub zimna i szczoteczka zmieniała kolor... Smaki z dzieciństwa>> i ustawiałam misie w szeregu , zjadałam je kolorystycznie:p ania wawa 24>>oscypki...też mam do nich wstręt:o aaa i pamiętam karteczkowy szał :D zbierało się takie kolorowe kartki do segregatora, lub takie mini karteczki z notesika

Gość ania wawa 24
a reklame welters oryginal?? dzis sam jestem dziadkiem? wiec coz moglbym dac mojemu wnuczkowi jesli nie moje welters oryginal :)

a ja pamietam jeszcze takie pyszne chipsy niby do piwa bo na ich opakowaniu były dwa piwa ale nie pamiętam jak sie nazywały jak tata szedł do pijalni to było zawsze kup mi moje chipsy :D

Gość KasiaiTomek
ja jadłam poziomkową pastę a w szkole czasami krędę do tablicy jak nikt nie widział