Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smaki z dzieciństwa

Smaki z dzieciństwa

Polecane posty

Gość KasiaiTomek
"mała smutna królewna" leci u nas bardzo czsto, i jeszcze "co powie tata" - to z kolei mąż córce puszcza i chce koniecznie żeby się nauczyła

Gość ania wawa 24
no lista lista 30 ton co niedziela to ogladalam i zawsze jakis gosc specjalny byl piasek :O

Gość ania wawa 24
A czy ktoras z Was tez jest mama małego brzdąca? bo ja mam synka 3 misiace ma :) ciekawe co on bedzie sobie wspominal :)

Gość mOOOO
GUMY "SZOK" CHRUPKI MACZUGI CHYBA STARFODS MILKIWAY MALASTERSY(TO BYŁO NAJLEPSZE CZEKOLADOWE KULECZKI Z TAKIM CZYMŚ CHRUPKIM W ŚRODKU W CZERWONYM OPAKOWANIU) GUMY DO ŻUCIA Z NAKLEJKAMI I TATUAŻAMI BARBIE PAMIĘTA KTOŚ MOŻE TAKĄ GUME WYCISKANĄ Z TUBKI JAK PASTA DO ZĘBÓW?? ALBO TAKI KWADRAT WATY CUKROWEJ CO JAK SIĘ WZIEŁO DO BUZI I POGRYZŁO TO GUMA DO ŻUCIA BYŁA... ODJAZD TO BYŁ Z TAKIM PROSZKIEM W SASZETKACH I LIZAKIEM TEN PROSZEK TAK PYKAŁ W BUZI.... EHHH TO BYŁY CZASY:):)

Gość ania wawa 24
pamietam ta gume wyciskana z tubki:) ihih ja zawsze rozowa kupowalam bo dziewczynkowa byla :)

Gość Smaki z dzieciństwa
Obawiam się, że dzisiejsze maluszki będą wspominać hannah montana :/ oraz inne bzdety. Mamusie, pilnujcie swoje pociechy przed wyjałowieniem umysłu takimi "bajkami"

Gość Smaki z dzieciństwa
mOOOO Maczugi keczupowe nadal są dostępne :D

Gość ania wawa 24
a pamietacie jak chlopaki zbierali puszki po piwach i ustawilai je na gorze regalu u siebie w pokuju?

Gość Smaki z dzieciństwa
Ja już zmykam, dzięki wszystkim za przypomnienie tych wspaniałych rzeczy :) papa

Gość KasiaiTomek
ania wawa ja mam dziewczynkę 9 miesięcy ja kupowałam wszystkie gazety ciuchcia, zwierzaki i DDtygodnik

Gość KasiaiTomek
o kurcze! już ta godzina?! ja też uciekam SUPER TOPIK STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ jak jutro zajrzę to pewnie nie nadążę czytać dobranoc

Gość mOOOO
A CO DO BAJEK: GARFILD TRZY DUSZKI CZY JAKOŚ TAM ANIMKI GĘSIA SKÓRKA BAŚNIE BRACI GRIM KLESZCZ A I SERIALE ; PEŁNA CHATA JAK DWIE KROPLE CZEKOLADY TERAZ TAKICH BAJEK NIE MA.....:):)

Gość ania wawa 24
kasia ajak coreczka sie nazywa moj synek to mr adam

Gość Fasollina
A gronowit ktoś pamięta? Takie różowe granulki o słodkawo - kwaskowym owocowym smaku... A tutaj ciekawa stronka, aż się wzruszyłam, hehe: www.nostalgia.pl

Gość KasiaiTomek
moja Julka i mam nadzieję że uchronię ją od pokemonów, power rangers, hannah montana itp. pozdrawiam i do jutra

Gość Midnight Sun
Serial "cudowne lata" :D

Gość ania wawa 24
ja tez ide powoli, dobranoc, papapa

Gość KasiaiTomek
oj jak weszłam na tą stronkę to mi się przypomniało "O dwóch takich co ukradli księżyc" królują do dzisiaj buahahahahaha

Gość ania wawa 24
mmmm cudowne lata, wielka milosc kevina i "łyni" nie wiem jak sie pisze jej imie , zawsze zazdroscilam jej tych dlugich ladnych wlosow wrr ;)

Gość te dwie kulki na sznurku
-nazywaly sie klik-klaki,a nie tiki-tiki:) A te kolorowe sprezynki mozna ciagle kupic,wlasnie w zeszlym tygodniu kupilam moim dzieciom w kiosku Ruchu za 5 zl:) Lizaki i proszek w ktorym sie macza te lizaki-tez ciagle mozna kupic.

Gość Midnight Sun
Kiedy pierwszy raz wyemitowali cudowne lata miałam 12 lat, nie zapomnę jak bardzo przezywałam niektóre odcinki:D

Gość olcia kolcia
a pamieta ktos bajke sally czarodziejka? na tele5 chyba leciala, uwielbialam ja:)

Gość Fasollina
I serial Arabela, eh, nie wrócą te czasy;)

Gość Midnight Sun
Pamiętam takie kako w woreczkach (chyba to było granulowane), można to było kubić w aptece :D