Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bucikoweszlenstwa

buciki z tworzywa?? czy takie buty kupilybyscie dziecku?

Polecane posty

Gość bucikoweszlenstwa

corka ma 2 lata, chce kupic jej teraz na wiosne takie buciki http://www.bata.pl/artykul/75807 wkurza mnie w nich tylko to ze nie sa ze skory do tej pory corka nosila buty ecco albo nike czy myslicie ze takie buty nadaja sie dla malego dziecka?

w butach z tzw "skóry ekologicznej" stopa nie oddycha.nie kupiłabym. nie kupuję sobie butów ze sztucznego tworzywa - więc dziecku tym bardziej.W tej cenie spokojnie mona dostać już skórkowe buty, nie muszą być opatrzone "znaną marką". A i firmówki się zdarzają.

poza tym piszą, że tkanina a na wielu zdjęciach widać, że wewnątrz jest materiał skóropodobny.

Gość ja kupuje tylko tansze
poci sie nozka troszke ale to tak do piaskownicy do chodzenia kupuje za 50 zł w daichmanie ze skorka

ładne buciki ale czy będą dobre? generalnie jest problem z butami, ecco zapór cena, Bartek wg mnie brzydkie i też ze 140 zł, elefanten mały wybór. kupiłam wczoraj w ccc z guffo ale nie jestem przekonana czy klonom noga nie będzie się pocić gdzie kupować? ? ? klony mają bardzo wysokie podbicie.

Gość aaaabnmmmmmmmmmmmmmmmmmm
A patrzyłyście na stronie bartka?Ja tam kupiłam dwie pary dla córki w drugim gatunku i byłam bardzo zadowolona.Zmieściłam sie w każdej parze w 80zł.