Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynadka

czy przed slubem chcac schudnac pijecie wode z cytryna??

Polecane posty

Gość cytrynadka

slyszalam ze dobry sposob na przemiane materii picie na czczo wode z cytryna i miodem. ktoras z was stosowala takiw spomagacz? zaczelam od dwoch dni wiec powiedziec poki co nie moge.

Gość lovilyjka
WSPOMAGACZ jak już : ) a woda sama w sobie oczyszcza organizm i "pomaga w chudnięciu" a cytryna i miód... hmm..

Gość lovilyjka
aaaaaaaaaaaaaa nie zauważyłam że Ci się W odczepiło :) Zwracam honor :)

Gość czarna koala
ja w to nie wierzę. jak juz to dieta i cwiczenia. a ja sie w ogole do slubu nie odchudzam.

Gość cytrynadka
a ja owszem 4 kilo wiec jak mozna sobie czyms pomoc to dlaczegfo nie:-) znajom atwierdzi z ejej to pomoglo kiedy sama sie szykowala do tego dnia wiec kto wie

Piję często latem wodę z miodem i cytryną bo smaczne i zdrowe, a miód mam pod ręką- od rodziny. Nie słyszałam za to nigdy- ani nie zauważyłam- żeby pomagało w odchudzaniu. A zwykle piję zieloną herbatę, niby wspomaga przemianę materii tylko coś czuję ze nie powinnam jej 3 łyżeczki słodzić, ostatnio policzyłam że te moje herbaty to prawie połowa kalorii które w ciągu dnia pochłaniam ;) Za to pomagają grejpfruty, świeżo wyciśnięty sok i same świeże owoce.

Gość groszeczek
hmm.moze czerwona herbata?

woda + sok z cytryny + ćwiczenia woda z sokiem z cytryny z samego ranka ale bez miodu!!!! poprawia podobno trawienie miód to cukier więc z miejsca odpada !!!!! ja stosuje woda + cytrynka a potem ostre ćwiczenia nie wiem czy cytryna ma jakieś znaczenie tak naprawdę ale woda ma fajny smak a nie zaszkodzi ;)

Gość puk puk - nikogo nie ma
tak autorko slyszalas przed chwila - w dzien dobry tvn ze angelina jolie tak robi zeby 10 kg przed jakims filmem schudnac i od razu zakladasz temat!!!!!! Żałosne!!!!!!!!!!!!

Gość puk puk - nikogo nie ma
o sory - dwa dni temu - znaczy ze przeczytalas na pudelku :)

Gość cytrynadka
yy nie czytam pudelka i nie slyszalam co tam angelina robi wiec temat nie est zalosny. czasem takie rzeczy czlowiek dowiaduje sie z innych zrodel nie tlyko z glupich plotek jak ty.

Gość nie sypiam z komiczne
nie zapomnij tez pic po slubie bo inaczej sie zapasiesz i Cie chlop kantem pusci...

Picie wody z cytryną jest częścią ogólniejszego programu "wypłukiwania tłuszczu". Program jest sensowny i skuteczny, jeżeli tylko ktoś potrafi się go trzymać;) Polega głównie na aktywizacji pracy wątroby i pobudzenia produkcji enzymów wspomagających spalanie tłuszczu (stąd cytryna). Jednak sama cytryna guzik da, trzeba się trzymać szeregu zasad, zaczynać dzień od koktajlu z soku z żurawiny i siemienia lnianego (bleee :P ), mocno ograniczyć większość produktów itp, robić dziwne ćwiczenia... Dieta usuwa zastoje wody w organizmie i pomaga spalać tłuszcz, skuteczniej niż gdyby tylko ograniczyć ilość jedzenia. Co nie znaczy,że nie jest zdrowo pić wodę z cytryną:) na pewno pomaga ciut wątrobie (trzeba pić ją ciepłą przed posiłkiem), no i zakwasza mocz, co nam, kobietom, zawsze się przyda, bo bakcyle wybija :P

Gość cytrynadka
a czemu mam sie zapasc po slubie. potrafien dbac o siebie wie nierouzmiem tego swteirdzenia

Aha, tylko nie wolno przesadzić z ilością cytryny w wodzie, bo szkliwo pójdzie się paść :P

Gość cytrynadka
no slyszalam ze wogole sama cytryna w wodzie na czczo to niedobrze bo jednak to kwas i zle robi na jelita. dlatego napisalam o miodzie

Dlatego nie pije się tego na czczo (na czczo pijesz ten koktajl, o którym napisałam), tylko bezpośrednio przed posiłkiem:)

Angelina stosuje dietę, która polega na piciu tylko i wyłącznie wody z pieprzem kajeńskim, plus syrop klonowy, i chyba cytryna. Na Dietach laski się tym podniecają że ponoć to cuda robi, no chyba że wcześniej padniesz trupem z głodu:-P Jeżeli już koniecznie chcesz schudnąc, to dużo się ruszaj i ćwicz, sama woda z cytryną niewiele ci pomoże:)