Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakręcona ona

Wzięłam 4 tabletki novynette a po 12 godzinach znów 4

Polecane posty

Gość Zakręcona ona

Witam, ostatnio kochałam sie z chłopakiem- sb, pękła nam gumka, nie wiedziałam co robic, wiec wczoraj wziełam 4 tabletki novynette i po 12 godzinach znowu 4 novynetty, wiem, ze inne tabletki powinno sie stosować do metody yuzpe ale musiałam coś zrobić. Jak nie zajde w ciaze, myslicie, ze te novynetty moga cos nakombinowac w organizmie? Coś poprzestawiać, czy ktos zrobił tak podobnie, jakie miał efekty uboczne, czy udało mu się nie wpaść? Zapraszam do dyskusji

Gość Pogieło Cie....
czy Ty dziewczyno nienormalna jestes? Skad wogole mialas te tabletki? bo jak bierzesz je regularnie to peknieta gumka nie spowoduje ciazy, ale jak wzielas sobie od tak... to mozesz sobie tylko zaszkodzic... Nie, to jest chyba prowokacja jakas...

Gość aizizzz
no masakra dziewczyno?? to teraz czekaj co ci się zacznie dziać tam - i nielicz na okres w terminie i przygotuj się że przez to będziesz miała schizy ciążowe itd

Gość Zakręcona ona
Wzięłam te tabletki jako metode yuzpe, tylko ze wiem ze akurat te nie są na liscie tych których mozna używać, w każdym bądź razie chciałam zagęscic śluz, nie miałam możliwości załatwic tabletki "po" a musiałam cokolwiek zrobic. Wiem, ze skutki uboczne napewno jakies beda. Tabletki novynnette miałam, bo kiedys je brałam.

Gość Zakręcona ona
A pozatym czytałam, ze można wziac obojetnie jakie tabletki dwuskładnikowe, a skutki uboczne moga byc jak po postinorze.