Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywdzicie swoje dzieci

wiosna tak, ale czy od razu SPACERÓWKA???

Polecane posty

Kurcze dziewczyny co Wami??? Ledwo wiosna się pojawiła a wy już szalejecie z wózkami. ?Maluszki takie że ledwo patrzą na oczy a już mamy je wożą w spacerówkach. Jakby pogoda miała coś z tym wspólnego. Dziecko prawie na siedząco, otulone kocem żeby się spadło na bok. Zniszczycie kręgosłupy swoich pociech. na oko 2-3 miesięczne niemowle w pozycji prawie siedzącej??? Owszem można spaceróki od urodzenia stosować, jak kogoś nie stać na wózek głęboki. Ale rozłóżcie siedzenie na płasko zupełnie dajcie coś twardego pod plecki!!!!! Sama mam prawie 5 miesięczna córę i owszem jeżdzimy już w spacerówce, ale od paru dni i to tylko dlatego że mi z gondoli wyrosła, a po drugie jeździmy na leżąco. Na siedząco dopiero jak sami usiądzie!!!!!

Też jestem tego samego zdania. Ale nie mam prawa wtrącać się w życie innej matki i jej dziecka! Niech robią co chcą.To nie ja będe ryczała po nocach....

Ja też nie widziałam, by jakakolwiek mama wiozła w ten sposób 2-3 miesięczne dziecko.

myślałam że tylko ja mam takie zdanie, że nie powinno się. No u mnie niby nieduże miasto a widziałam już 3 dziewczyny z takimi maluszkami. Ledwo to główkę próbuje trzymać jako tako, a te juz w spacerówkę. Ja również nie chce sie wcinać, ale paluje o troszke rozsadku

nie widziałam noworodka w spacerówce na pół siedzoco je synka woziłam w spacerówce od 5 msc z gondoli wyrósł i nie było mówwy o leżeniu na spacerku :D

Gość sfgh
chyba przesadzasz.Nigdy nie widziałam takiego malucha na siedząco w spacerówce.Bez przesady.Może ci sie tylko wydawało,że to taki maluch

Gość no ja niedlugo
5 miesieczne na siedzaco to tez przegiecie. ja moja mala do 7 miesiaca wozilam na lezaco, potem polsiedzaco. dopiero jak skonczyla 9 zaczelam wozic na siedzaco, choc mala siedziala juz ladnie majac pol roku.

moja mała ma 4 miesiące i mysle ze jeszcze miesiąc pojezdzimy w gondoli, chociaz ledwie sie miesci :) a za miesiąc na półleżąco w spacerówce

Gość sfgh
taaaaaaak,już widzę jak moje 5 miesięczne dziecko na płasko leży.Szybciej by sie zaryczało na tym spacerze.Nie wiem jak twoje 7 miesięczne wyleżało.Chyba mało żywotne jest albo spało na spacerach

7 miesiczne i na leżaco :O nie wiem jak to robiłas ale mój sie rwał by patrzec na swiat a nie tylko niebo mój jak miał 7 miechów to raczkował to ciewkae jak miał wyleżec na spacerach :D

Ja mojej kupiłam spacerówkę po tym jak ze spaceru wracałam z nią na rękach bo nie było mowy o leżeniu. Teraz spacerówkę ma ustawioną półsiedząco. I tak początek spaceru sama siada bardziej do pionu stopniowo się opierając a jak uśnie to ją kładę. Spacerówkę ma niecały msc a od miesiąca siedzi. Sama nigdy nie widziałam tak małych dzieci jak piszesz w spacerówkach