Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luliczka

Pieprzona Polska!!!Kto ma jej dość?

Polecane posty

Gość luliczka
fdert, ale Ty pośmiewny jesteś, miło, że mimo całego problemu pozostajesz optymistą:-) Na mnie też tak podziałało dzisiejsze słoneczko;P pozdr

pewnie gdyby w Afryce mieli rope naftowa czy złoża gazu czy innych diamentów to pewnie chetnie wszyscy by im pomagali, zwłaszcza USA, w zamian za opieke nad złożami, no comments:(

Gość .l
ja ciebie nie rozumiem autorko.najpierw piszesz ze nie podoba ci sie ze coraz wiecej jest dzieci z konkubinatow a potem oznajmiasz ze majac narzeczonego planowalas powiekszenie rodziny.czyli tez bez slubu :P

Gość luliczka
planowałam powiększenie rodziny, ale zaraz po ślubie, narzeczeństwem byliśmy pół roku, w ciąże zaszłam w noc poślubną. To ja nie rozumiem, przecież planowanie ciąży nie oznacza że już w niej byłam. U mnie wszystko było , jest i będzie po kolei.

Gość whitmore
A Ty myslisz, ze za granica jest lepiej? Ze ludzie sa lepsi? Za granica w ogole nikt nikomu nie ustepuje miejsca w autobusie, faceci nie przepuszczaja w drzwiach, ludzie sa tak samo zawistni i zle sobie zycza, a emigrantow maja w glebokim powazaniu,a ich usmiech jest w 90% przypadkow sztuczny i nieszczery:O

Gość .l
a mnie sie podobaja takie wolne związki. na zachodzie to juz normalka.kobiety sa bardziej wyzwolone.nie musimy sie tłamsić w toksycznym związku.

Gość luliczka
.l a dlaczego one są toksyczne? no właśnie, coraz trudniej jest nam kochać i żyć normalnie. Stres, alkohol, roznegliżowane baby na kązdym kroku. To straszne. Ja np. nie czuję zeby moja nagość była czymś wyjątkowym bo wszędzie gołe baby w gazetach, na bilbordach, w telewizji, na ulotkach, wszędzie. Człowiek się przyzwyczaja. Nie mam nic przeciwko konkubinatom jeśli ludzie żyją w zgodzie i dobrze wychowują dzieci. Przecież i małżeństwa nie radzą sobie często z tym wszystkim. Szkoda tylko, że ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać, coraz częściej młodzi ludzie, którzy się "kochają " zwracają się do siebie per szmato, huju itp. I to jest normalne! Ostatnio czekałam w busie aż młoda dziewczyna zareaguje na to, że jej chłopak zwrócił się do niej "głupia cipo" a ona jak gdyby nigdy nic kontynuowała rozmowę. Strrrraszne. Obym ja i mój mąż zawsze byli szczęśliwi.

Gość luliczka
whitmore zapoznaj się z tematem a potem komentuj, Nie, nie myślę, że gdzieś jest lepiej i powyżej pisałam to setki razy, nawet w pierwszej wypowiedzi. pozdr

Gość luliczka
fdert wypowiedziałam się już na temat krajów afrykańskich, po co ciągniesz temat? bawi mnie to

Gość do luliczki
Pieprzysz jak stara zgorzkniała baba. A może lepiej wziac zycie we wlasne rece, a nie marudzic? Narzekasz na narod a jestes taka jak wszyscy - kochasz bezproduktywnie narzekać. Jak kogos nie stać na dziecko, to niech sobie go nie robi, a nie robi dzieciaka, a potem narzeka, że państwo mu nie da na wszystko.

Gość CAŁA POLSKA TO BAGNO

Gość luliczka
do luliczki Od państwa nie dostałam dosłownie nic. I szczerze to już niczego nie wymagam, no może poza opieką zdrowotną, na którą też nie mogę liczyć (o czym wiesz jeśli czytałaś pozostałe posty). Narzekam, a i owszem, w końcu jestem Polką:-) Poza tym wszystkim jestem wesołą babką i radzę sobie ze wszystkim. Jestem wykształcona, mam dobrego męża, wspaniałą rodzinę i mieszkanie. Wszystko dzięki własnej pracy. Nic na system nie poradzę. Pracuję w kulturze i staram się, żeby dzieciaki z mojego otoczenia się nie nudziły, poznały fajne osoby itd. Organizuję imprezy, konkursy. Tylko tyle mogę zrobić:-)

Gość luliczka
Jarku, nie uważam się za paszteta:-) Co do Boruca, jak to mówią "Nic się nie stało, naprawdę nic się nie stało" :-D Nie wyjadę, bo jak pisałam nie wierzę w cudowną bajkę poza granicami kraju.

Gość luliczka
:-)

Gość luliczka
Na ten temat niestety się nie wypowiem, bo się nie znam. Wiem tylko, że w Polsce podobno państwo pomaga otworzyć własny biznes. Wiem z autopsji, że większość funduszy mających na celu dofinansowanie Twojego projektu jest już podzielona przed konkursem.

Gość luliczka
Jarku nie uważam się za nieudacznika;-P Heh, i nie muszę nikomu udowadniać czy jestem ładna czy nie. Wystarczy mi, że sama czuję się dobrze w swojej skórze:-)

Gość luliczka
Heh, czytać nie umiesz? O tym to pisała Ci lampuiioa;-P więc daj spokój niepasztetom:-)

Gość luliczka
To Ci peszek:-)

Gość luliczka
masz:-)

Gość luliczka
napisałam, że w ten sposób się pocieszam i było to pół żartem pół serio, czytać ze zrozumieniem proszę

luliczka ---> przyjmuję do wiadomości, ale nie było tam żadnej wzmianki o \"pół żartem pół serio\" ani stosownej emotki, zatem... pisać zrozumiale proszę! :p;)

Gość m jhkhj
w tym kraju przynajmniej sa jakies więzi, jeszcze istnieja trzezwi ludzie ale jak narazie teraz rzadza nami głupki, wyprzedaja majatek narodowy, nawet nie wiecie jakie szkody poniosł nasz kraj narzekajcie nadal na wszystko i na wszystkich ale prawda jest ze jak władza jest zła to wszystko sie wali aha zapomniałam o mediach a to jest niewyobrazalna władza nie widzicie jak sie nami łatwo steruje

Gość nienawidze faszystow
racja liliczka a mnie wkurza rasizm, wkurza mnie to co sie dzieje na stadionach pilkarskich, wkurza ze skompromitowana pilka nozna to bosstwo polowy obywateli tego kraju a ostatnio wkurzyl mnie kaczynski-prezio nazywajac boruca bohaterem narodowym i dajac mu medal, porąbalo go czy co , a potem mowia o patriotyzmie - zeszmaciwszy wartosc slowa -bohater narodowy.