Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

mam 26lat nie uprawialam seksu powiedzialam o tym facetowi a on...

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

zaczal sie smiac i powiedzial'zartujesz prawda?":O:O:O:O poczulam sie jak kretynka co wy myslicie o tym bo mi sie cholernie srobilo glupioip rzykro

Gość ___________randka___________
zabeczka ten facet po prostu nie traktowal cie powaznie i dlatego tak zareagowal. Pewnie chodzilo mu o szybki numerek a tu niestety trafila mu sie porzadna dziewczyna.Nie przejmuj sie...jak poznasz kogos kto bedzie cie traktowal powaznie to napewno tak nie zareaguje

Gość zabeczkaaaaaa
bylismy ze soba 3 mc wiem ze to nie ejst dlugo ale cholera nie spodziewalam sie takiej reakcji teraz to ja juz chyba nie powiem bo zawsze jestem wysmiewana i zastanawiam sie moze cos ze mna faktycznie ie tak?

W dzisiejszych czasach dziewczyny który nie uprawiały sexu a mają więcej niż 20 lat uważa się za wymarły gatunek, więc nie dziwne że tak zareagował. Najważniejsze aby to docenił.

sexyangel chyba zartujesz???taka reakcja to poniznej krytyki i to jeszcze po 3 miesaicach znajomosci...Nawet jakby byl zaskoczony to nie powinien tak zareagowac

Gość zabeczkaaaaaa
wiem ze mogl byc zaskoczony spodziewalam sie ale smiechu i tekstu powiedz ze zartujesz to sie nie spodziewalam ale zrobilampozniej powazna mine i zobaczyl ze to nie byl zart ...nic nie mowil a ja...wyszlam z mieszkania i tak to sie skonczylo:(

jeszcze sie smial???olej debila to jakis idiota

do ___________randka___________: ja nie uważam że to jest poniżej krytyki. Ok śmiech był nie na miejscu ale zdziwienie? nie ma dla mnie w tym nic nienormalnego. Gdyby zależało mu tylko na sexie to po miesiącu dawno by poszedł do innej, a on jest 3 miesiące..a to chyba coś znaczy, prawda?? Gdyby mi 26-latek powiedział że jest prawiczkiem też bym się zdziwiła.

Gość zabeczkaaaaaa
zdziwienie to chyba jedno ale smiech i taki tekst to co innego przynajmniej tak sadze

tez bym tak zareagowala, ale nie chodzi tutaj o jakis negatywny wydzwiek tej reakcji nie musisz sie czuc dziwnie to po pierwsze, w ogole- szacunek:) po drugie- stara sie przyzyczaic wszystkich do powszechnosci nie-dziewictwa i stad zwykle zdziwienie, smiech ale nie wysmiewanie na wiele rzeczy,ktore dziwia reagujesz smiechem na pewno- i nie zawsze z pogarda, po prostu nie ukrywal zdziwienia po trzecie- jesli on widzi cos zlego w tym- jego strata po czwarte- nie roztrzasaj tak tego jak nastolatka, reakcja to w duzej mierze odruch,najczesciej reagujemy w sposob nieumyslny, wiec jej nie analizuj jak podniecony podlotek

zależy też w jaki sposób powiedział ,,powiedz ze zartujesz'' z jakąś miną przerażoną?? wyglądał tak jakby z ciebie kpił??. I co było dalej..odezwał się..napisał smsa..zadzwonił..rozmawialiście już o tym? Jeśli od tamtej rozmowy nie masz z nim kontaktu to też się nie odzywaj. Przyznałaś się, dobrze zrobiłaś..teraz ruch należy do niego..a przez te 3 miesiące jaki miał stosunek do ,,tych spraw''? namawiał cię do sexu, inicjował jakieś sytuacje aby do tego doszło?

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
facet jej sie zasmial w twarz i jeszcze puscil chamski tekst a Ty mowisz ze to normalne??:O

skoro powiedziel to w sposob szyderczy, chcac Cie w pewien sposob zranic- to ciesz sie, ze szybko pokazal swoj swiat wartosci i mozesz smialo poswiecac swoj cenny czas komus innemu a z nim- w pokrzywy:)

Gość zabeczkaaaaaa
przez te 3 mc nie bylo sytuacjiz e do czegos mnie namawial nie odzywa sie ...ja tez nie zmine mial...wielkie oczy wielkie zdziwienie ( to mnie akurat nie dziwi) i iroiczny usmieszek 😭

do wscibskaaaaaaaaaaa: a skąd wiesz w jaki sposób to powiedział?jakim tonem? jaką miał mimikę? byłaś tam?? skoro wścibska to pewnie tak..więc może opisz więcej co widziałaś..bo pewnie wiesz nawet lepiej niż autorka

wiem,ze moja ocenna moze byc i zapewne jest szokujaca,ale chodzi mi o to, na ile jego reakcja byla szydercza, a na ile tak sie moglo tylko autorce tematu wydawac sam tekst Pana Niedziewiczego to krzywdzacy niewypal ale nie wiem,jaki jest poza tym ja tez potrafie dziwnie zareagowac, nie robiac tego umyslnie jesli teraz cieszy sie z Jej dziewictwa [co calkiem prawdopodobne] i to szanuje to reakcja byla prawdopodobnie odruchowa jesli do tej pory jest ironiczny- niech sieje sobie swa ironie gdzie indziej, a Autorka niech spokojnie funkcjonuje z kims, kto zasluguje na jej szacunek i kto bedzie i ja szanowal krotko ujmujac: czy bylo to wysmianie w sensie obiektywnym czy tylko subiektywnym? Nas przy tym nie bylo Autorka musi sama odpowiedziec

Gość skoro tak mówi że
no dajcie spokój, nic dziwnego że się zaśmiał. kto normalny jest dziewicą w wieku 26 lat. zachowuj się tak dalej autorko i będziesz dziewicą do co najmniej 36 roku życia

Gość gdybyby
a co ciebie obchodzi jej cnota, nawet jeśli będzie dziewicą w wieku 36 lat to i tak nie twój interes, złamasie

Gość Jestem szalona mówię wam
Faceta na drzewo! Ja straciłam dziewictwo będąc starsza od Ciebie a mój facet zachował się jak należy, mimo że miał przede mną wiele kobiet. Docenił to, zachował się fantastycznie, jak prawdziwy facet! Na twoim miejscu podziękowałabym chłopakowi, bo nie jest Ciebie wart.

Gość zabeczkaaaaaa
jetsem szalona a mozesz pow ile mialas lat i co zrobil facet jak mu powiedzialas?