Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający pytek

Zastanawiam się, czemu kobieta na pytanie dla kogo się maluje

Polecane posty

Gość Pytający pytek

zawsze odpowiada: "dla siebie"? Przecież wiadomo, że matka natura stworzyła was jako inkubatory i opiekunki dla naszych pociech! A to oznacza, że samiec musi wybrać samicę z najlepszymi genami. Niestety, większość kobiet jest tak naprawdę BRZYDKA, więc gatunek homo sapiens dzięki swojej inteligencji wynalazł coś takiego jak kosmetyki- które nawet mało atrakcyjnej kobiecie, pozwalają przeistoczyć się w istną boginię! Tak! Malujecie się podświadomie, aby zwabić samca kierowanego instynktem reprodukcji- a nie dla siebie :classic_cool: 🖐️

Gość to i ja sier wy po wi e m
taaaaaa:D

Gość Stasiek co lubi anaI...
kto jest inkubatorem ten jest :classic_cool: 🖐️

Gość Angel.Of.Darkness.
hehehheheehhe jakie wnioski no prosze pogratulowac :D dlugo musialo ci to myslenie zajac ;dddddddddddd

Gość Pytający pytek
O zastosowaniu doboru naturalnego i ewolucji w przypadku kobiet można pisać dłuuuugo. Np zastanawialiście się kiedyś, czemu kobiety mają krótsze stopy niż samce? To proste, aby było im łatwiej stać przy zlewozmywaku :classic_cool:

Gość wit. b complex
z tego samego powodu nosimy mini, obcisle bluzeczki, spodnie biodrówki, staniki push-up i buty na wysokich obcasach

Gość wit. b complex
teraz mamy zmywarki do naczyć a kto nie ma to samce zmywaja bo inaczej z obiadu i bzykanka nici

Gość kolejny porzucony
czy nie mogący znaleź

Gość Pytający pytek
I tutaj następuje znów odpowiedz matki natury i ewolucji- czemu mężczyźni mają większą masę niż kobiety? Ponieważ poprzez dobór naturalny, płodzili więcej dzieci ci silniejsi. Czemu? Ponieważ oni nie pytali się samicy o zgodę na kopulację, tylko po prostu ją zaciągali za włosy do jaskini :classic_cool:

Pytający, mnie to generalnie zastanawia co Ty tu robisz na babskim forum,i marnujesz czas,zamiast zaciągać jakąśswojąwybrankę, o jak najmniejszych stopach do łóżka za włosy:) Marnujesz się chłopie, taki intelekt, takie geny, a Ty piszesz na kafe, zamiast rozsiewać je dalej...

Gość Pytający pytek
mnie też mężczyźni zaciągają do jaskini :classic_cool: dupa boli ale to lubię :classic_cool:

Gość Pytający pytek
Rozsyłam swoje geny wirtualnie moja droga :classic_cool:

Masz na myśli nawracanie niedoedukowanych istot, czy SEX PRZEZ INTERNET?? Ty jesteś naprawdęwybitnym geniuszem...skoro potrawisz się rozmnażać tą drogą...

Gość Fanka zwierzątek domowych
Nie wierzysz? Podaj mi swój email :classic_cool:

Gość Pytający pytek
zapładniam kobiety w formacie JPG :classic_cool:

A są jakieś ograniczenia w kwestii rozdzielczości zdjęcia? Bo bardzo chciałabym zostać zapłodniona przez tak wybitną jednostkę, jaką jesteś:P

Gość Pytający pytek
Moja mi swojego meila, zgłosi się na niego mój menager z banku nasienia :classic_cool:

Gość wit. b complex
szkoda, że już nie ma tych mężczyz z masą i silniejszych od nas psychicznie, przy ktorych czuje się taka MALA

Gość Pytający pytek
piszę Brailem :classic_cool:

Gość Pytający pytek
Przepraszam, to z powodu senności. Jeszcze jedno zasadnicze pytanie techniczne, czy po wysłaniu mojej próbki nasienia i dokonania zapłodnienia pozaustrojowego, zechcesz go skosztować swoimi kubkami smakowymi? :classic_cool: