Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodyizaklopotany

sex do bani i same przez to klopoty

Polecane posty

Gość mlodyizaklopotany

Jak zdrowy mlody facet moze sie powstrzymywac od seksu bedac w stalym zwiazku porazka. Moja partnerka ma ochote na sex moze raz w miesiacu stwierdzilem ze jesli ma robic to z przymusu dlatego ze ja chce to nie ma to sensu wiec zaprzestalem staran o to. Wytrzymalem 4 tygodnie normalnie katorga jak dla mnie:( puzniej byl szybki numerek i niby wszystko w porzadku ale co teraz jak zainicjowalem zblizenie to znowu nie. Na nastepny seks bede musial czekac znow okolo miesiaca. Mam 23 lata i moje potrzeby sa spore ale chyba w tym zwiazku zostala mi tylko masturbacja. Nie mam pojecia co jest zle probowalem chyba wszystkiego zeby rozpalic w niej ten przyslowiowy ogien ale ciagle nic

Ach Boże, Boże , czemu tak się dzieje, Że tylko glupi ma matkę nadzieję? :o

Gość trez ja się wypowiadam
A ile lat ma Twoja dziewczyna ??

Gość mlodyizaklopotany
ja mam 23 a moja dziewczyna 22 lata i jestesmy razem 2.5 roku i od zawsze tak bylo z seksem

no to juz przewiduje co bedzie dalej za kilka lat przestaniesz jej pożadać :O i koniec małżeństwa albo zdrady :O

Gość teraz ja się wypowiadam
To po prostu masz oziębłą dziewczynę :( Ja w jej wieku to się bzykałam jak króliczek po kilka razy dziennie :P Niestety ona się już nie zmieni :( Przykro mi :(

Gość mlodyizaklopotany
obawiam sie tego ale sam niewiem jak dlugo wytrzymam ja pozadam i ona bardzo mnie podnieca ale ja jej chyba nie

Gość waniliaPyszna
taki zwiazek nie ma szans- ja bym nie wytrzymala tak proszac sie o seks:O

Biuro Porad Sam sobie w życiu jakoś nie radzę, Więc Biuro Porad dla innych prowadzę. __________________________________ rada za chwilę :p

mlodyizaklopotany obawiam sie tego ale sam niewiem jak dlugo wytrzymam ja pozadam i ona bardzo mnie podnieca ale ja jej chyba nie za kilka lat zebrania o seks przejdzie Ci :classic_cool:🖐️

Gość mlodyizaklopotany
ja tez juz nie wytrzymuje czuje sie jak ostatni niedorajda i tredowaty a do tego seksoholik chyba bo chce sie kochac raz na tydzien przynajmniej

Gość mlodyizaklopotany
v33 juz powoli przechodzi ochota bo jak mam uslyszec nie albo to mnie boli lub tamto to juz wole sie wogole nie odzywac na ten temat

Jeżeli bardziej Ci zależy na seksie niż na związku z tą dziewczyną to skończ to. Po co męczyć siebie i dziewczynę? Znajdziesz sobie kogoś kto lubi seks, a ona kogoś, kto za seksem nie tęskni ;)

wierze Ci :) ale masz sznase na normalnosc i niech nikt ci nie wmawia ze seks nie jest wazny, bo po za reprodukcją ma na celu zacieśnianie więzi :)

Gość mlodyizaklopotany
zalezy mi na seksie w zwiazku gdyby mi nie zalezalo na niej to pewnie juz dawno bym sobie odpuscil

porada prawna _______________ Im bardziej żonę własną nudzę, Tym lepiej bawię cudze. :D

Gość mlodyizaklopotany
reset czyli ja zanudzam swoja dlatego ona nie chce?

Rozumiem, że Ci zależy , żeby utrzymać ten związek, ale zastanów się dlaczego? Czy na pewno dlatego, że ją kochasz, czy po prostu boisz się rozstania? Jeżeli ją kochasz, to czy dasz radę przez następne 10 lat żyć w ten sposób? Niedługo pewnie będziesz szukał okazji do seksu z inną, a winą za zdradę obarczysz dziewczynę - nie siebie i Twój strach przed rozstaniem. Po co się krzywdzić i oszukiwać?

wina Twoja ________________ Chętny podział: Chętnie się dzielę winą Z ładną dziewczyną. :D

reset Nie napisałam, że to jego wina co się dzieje w związku :-o Chodzi mi o to, że osoba, która zdradza nie powinna przerzucać winy na drugą osobę. Związek powinien dotyczyć dwóch osób. Po co się męczyć ? Może lepiej niech porozmawia z dziewczyną i razem zastanowią się nad przyszłością związku?

Gość mlodyizaklopotany
lilitka kocham jestem tego pewien moze masz racje bo nie wiem czy jestem gotow zyc tak przez nastepne 10 lat ale pewnie predzej bysmy sie rozstali niz mialbym zdradzic

Gość lolkaa24
wbrew pozorom sex w zwiazku jest bardzo wazny, a zwlaszcza przez pierwsze kilka-kilkanascie lat. gdybym ja miala chlopaka, ktory praktycznie niechce sie kochac ze mna to hmmm pewnie bym pomyslala ze ma inna, ze juz go nie podniecam....po co tkwic w takim zwiazku jak na dluzsza mete nie ma on szans. a moze porozmawiaj z nia dlaczego ona ma taki problem?

czasem problem nie tkwi w tym ze ona nie ma ochoty. Czasem przyczyną jest jakaś blokada bądz porady "przyjacielskie" typu jak nie chcesz ciązy to daj mu 2 razy w miesiącu ..ect. Warto powiedziec otwarcie czego ci brakuje i starac sie uzyskac odpowiedz czemu nie masz tego czego pragniesz.

Gość mlodyizaklopotany
o ciaze to chyba nie mamy sie co martwic poniewaz ona bierze tabletki i do tego uzywamy jeszcze prezerwatyw. a z rozmow nic nie wynika i slysze tylko nie kazdy ma takie potrzeby jak ty a ja nie mam na to tak czesto ochoty i nic wiecej sie nie dowiedzialem

a jak ona tlumaczy, ze nie ma ochoty na seks? nie ma kobiet ozieblych, są tylko te nierozbudzone i mające jakies zahamowania. u kobiety ochota na seks jest w mozgu

przy tabletkach spada libido ale giekolog zapisac moze zele które powodują zwiększenie ochoty...niestety musi ona byc tego swiadoma sama

porada ostateczna ___________________ Lubiła gorszycieli, Jeśli swój fach umieli. :p

Gość lolkaa24
no tak tabletki, byc moze to one sa temu winne. powinna powiedziec swojemu ginekologi o problemie a ten powinien przepisac jej inne tabletki. i tak na marginesie, sex bez prezerwatywy jest o 100 razy przyjemniejszy niz z ;) a po co jej uzywac skoro i tak ona bierze tabletki

Gość hmmmmmmmmmmmmm
v33 - zaden zel nie wplynie na jej ochote :D co najwyzej moze nawilzyc jesli ma sucho