Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie prawiczek 26

Niedawno marzyłem o straceniu prawictwa, teraz myślę już o innych kobietach

Polecane posty

Gość już nie prawiczek 26
Tak a'propos męskiej cipki, to byłem taką, ale jeszcze zanim poznałem moją kobietę. Gdybym się nie zmienił w porę, to i jej bym nie poznał :) No ale mniejsza z tym. Piszecie mi żebym ją zostawił. Ale ja nie chcę. Potem mogę już długo nie poznać tak super dziewczyny. Zaraz mnie pewnie obrzucicie błotem, ale ja po prostu będę chciał bez jej wiedzy zrobić kilka skoków w bok, trochę się wyszaleć, ale jestem przekonany że ciągle będę chciał być z moją kobietą. Wiem, pewnie to niemoralne co chcę zrobić, jestem beznadziejny etc. Ale nic na to nie poradzę. Zwłaszcza że szanse na to, że moja dziewczyna dowie się o ewentualnej zdradzie są nikłe.

No i niech mi jeszcze ktoś powie że warto brać prawiczka na faceta :D będziesz pierwszą ... może i ostatnią... ale ile lasek będzie pomiędzy... tego sam prawik nie wie :D:D

Zaraz wybuchne- jak czytam takie wypowiedzi. Ona nie zasluguje na takiego chama jak Ty! Daj mi namiar zaraz mnie roznisie. Moj facet zrobil to samo po 2 latach, i tez szasne o tym bym sie dowiedziala byly nikle, bo dzieli nas prawie 200km i w jego miescie nie znam nikogo a mimo to dowiedzialam sie wszystkiego. I cierpie teraz. Te 2 lata byly wspaniale ale po tym co zrobil, nie jestem w stanie na niego patrzec- brzydze sie go! Planowal zrobic to co ty ( mnie jeszcze nie zdradzil fizycznie, ale juz sie umawial z laksa na spotkania). Jak sie to wydalo staralam sie zachowac klase i po 2 latach powiedzialam ze odchodze mimo ze kocham nadal. Facet dla mnie nie istnieje i nigdy do niego nie wroce. U Ciebie bedzie podobnie. Jak mozna byc tak nieczulym na uczucia swojej dziewczyny? Jak mozna przekladac świetnie zapowiadajacy sie zwiazek nad chwile slabosci? Dla mnie nie jestes facetem tylko zwykłym fiutem!

Gość Iaromina
Właśnie dlatego nigdy nie lubiłam podstarzałych prawiczków. Znacie całkowicie normalnego faceta który by w wieku powyżej 25 lat był prawiczkiem? Ja nie. Tacy mają przeważnie problemy psychiczne które uwidaczniają się potem w różny sposób. I nikt mi nie wmówi że jest inaczej.

Stary, podchodzisz przynajmniej szczerze w stosunku do siebie. To zrob wszystko zeby nie ranic swojej dziewczyny. Tylko zastanow sie co jest miloscia bo istota milosci jest chec dzielenia sie z ukochana osoba, egoizm przeciwnie, wszystko dla siebie. To tak zebys wiedzial na czym stoisz. A jesli bedziesz wystepowal preciwko milosc to ja stracisz. Objerzyj sobie film krew i honor to zoabaczysz jakie moga byc konsekwencje, skutki pewnych dzialan, prawdziwych intencji czlowieka.

Nikt nie ma prawa, zwlaszcza tak wartosciowa dziewczyna jak Twoja, sam tak piszesz być traktowanym jak poczekalnia. Facet: Nowa dziewczyna- to chwile pełne magii, niepewnoscią pachnące, pełne niedpowiedzen Twoja dziewczyna- to twarz nie tlyko w makijażu ale i po przebudzeniu i serce kochające. Wybierz co jest wazniejsze. Jesli masz chęc napompowania swojego ego to zastanow sie czy warte jest to utraty dziewczyny. Zdrada zawsze wyjdzie na jaw. A wtedy ja stracisz bezpowrotnie. Zastanów sie czy warto. Jesli penis jest dla Ciebie wazniejszy przynajmniej daj dziewczynie szanse ulozyc sobie życie na nowo. Juz teraz widac, że jestes egoistą!

moze mu poprostu przeszkadza ze jego dziewczyna miała kilku facetów w sumie to jest do zrozumienia ale zdrady nie polecam odejsc tak ale zdradzac nie

Gość cxv
Alez wy smieszne jestescie. Prawiczek to najwieksze zlo tego swiata :D SPytajcie zdradzone kobiety, czy ich facet byl prawiczkiem

Słuchaj - prawik czy nie - mówi wprost co planuje a to nie jest godne pochwały

Moze mu przeszkadza ze ona miala kilku- ale wiążąc sie z nia wiedzial o tym i teraz zamierza ja za to karac. To dzieciak a nie facet! Zero rozumu, zero uczuć ,zero przez duże Z!

ania1311 no nie jest to godne pochwały ale najlepsze rozwiązanie dla niego to zakończenie związku :) szczerze to chujowo miec w zyciu tylko jedną kobiete wiedząc ze ona miała kilku facetów przed nim

Gość cxv
dobra, ale chodzi tu teraz o wszystkich prawiczkow. On jest jednostka. A wrzucacie wszystkich do jednego worka. I ten tekst o problemach psychiczych :D A kobiety ktore wybieraja cpunow, albo pijakow to co? Taki jest lepszy od prawiczka? :D Albo dzisiejszy wątek, ze laska boi sie, bo facet jej grozi po odejsciu Ale oni wszyscy pewnie byli prawiczkami

ja tez bym nie chciala prawiczka, nie chodzi o brak doswiadczenia a wlasnie o to ze balabym sie ze bedzie najzwyczajniej w swiecie ciekawy jak to jest z innymi kobietami. i jak ktos ma 26 lat i jest prawiczkiem to niestety jest z nim cos nie tak. juz u nastoletnich chlopcow pociag seksualny jest tak duzy ze caly czas mysla o tym zeby uprawiac seks to co dopiero facet 26letni! jak potrafi nie uprawiac seksu to chyba cos nie tak z hormonami ma. to natura. ktos wczesniej napisal \"wlasnie dlatego nigdy sie nie przyznam, ze jestem prawiczkiem\" - przyznasz sie swoim zachowaniem, doswiadczona dziewczyna od razu bedzie wiedziala ze jestes prawiczkiem.

Gość cxv
"i jak ktos ma 26 lat i jest prawiczkiem to niestety jest z nim cos nie tak. juz u nastoletnich chlopcow pociag seksualny jest tak duzy ze caly czas mysla o tym zeby uprawiac seks to co dopiero facet 26letni" lepiej wziac faceta dziwkarza, ktory rucha na prawo i lewo?

Gość cxv
"nie, bo to tez jest skrajnosc" skrajnosc, ale widac bardziej akceptowana.

Gość upupupuppppppppppppppppppppppp

eh zabawne jak te kobiety cie tu potepiaja :D same pewnie nie lepsze :D Masz dwie opcje. Ruchasz sobie co chcesz korzystajac z życia i liczac ze laska sie nie dowie - polecana opcja :D albo w imię zasad o których tu wszyscy trąbią (ale nikt się nie stosuje:D) powiesz dziewczynie ze chcesz posmakowac innych cipek ;) opcji ze wasz zwiazek przetrwa raczej nie ma :) badz egoista:D

Gość uuuuuuppppppppupppppppuppppppp

Gość uppppppupupupupupupupppppppppp

Gość frufru
autorze dziewczyna miala swoje doswiadczenia, Ty nie. rozumiem że żalujesz ze ich nie miales. ale jest jedno "ale". Ty - jak wynika z Twoich wypowiedzi - planujesz zdradę. bo jak inaczej nazwac to ze chcialbys sobie pouzywac na innych, a jednoczesnie byc dalej z Twoja dziewczyną? pomysl o drugiej strony - co byś zrobił i jak bys się czuł, gdyby to ona Cie zdradziła?... co innego życie przed związkiem lub po związku, co innego życie w związku. jestescie parą - istnieje cos takiego jak odpowiedzialnosc za siebie i drugą osobę. tym różnią się powazne pary od duetu kumpli. i dlatego powazny odpowiedzialny człowiek moze sobie odczuwac pociąg seksualny względem osoby trzeciej, ale trzyma spodnie/spodnicę na dupie. chcesz sie pobzykac z innymi laskami - zerwij z dziewczyną. chcesz byc z dziewczyną - trzymaj członka w spodniach.

Haha, Prawiczek - \"mała przerwa w związku\" - ja kiedyś dostałem taka propozycję, z tym że nie miałem zamiaru kończyć tej \"przerwy\" :D A do autora - Ty śmiesz twierdzić, że już wiesz co to seks? Możesz tylko powiedzieć że wiesz co to znaczy spuścić się w obecności kobiety, a o seksie to wiesz tyle co kura o pieprzu :D

Gość fuj jakie słownictwo
'popuścić dupska'...obrzydliwość

Gość frufru
dla mnie propozycja przerwy w związku jest jednoznaczna z jego końcem. myślę że nie tylko dla mnie. a robic sobie rpzerwy w związku tylko po to zeby sobie podupczyc? - glupota. ciekawe czy w malzenstwie tez tak autor bedzie robił?...

Gość frufru
prawiczek, jesli w ten sposob chcesz byc macho to daruj sobie.