Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh my goodness

Co byscie pomyslaly o facecie w takiej sytuacji? Porazka przy zblizeniu fizyczny

Polecane posty

Gość oh my goodness

Nie wiem co mowic...Razem 4 miesiace, stalo sie...seks oralny. Jestem zadbana kobieta, faceci sie za mna ogladaja...On caluje moje miejsca intymne, ja czekam az dojde a on do mnie: dlugo jeszcze, jezyk mnie boli,jak ci jest, wyraznie go to nuzylo ...kazalam mu przestac a on nie prosil o wiecej i sie ubralismy.Co jest ze mna nie tak, czy z nim?Poprzedni facet sie na mnie rzucal!

Gość no to i ja sie wpisuje i
a ile Cie lizał tam zanim zaczął marudzic?:P i czy dobrze to robił? znał sie na rzeczy? moze nowicjusz:p

Gość oh my goodness
moze z minute...nie,nie robil tgo zbyt dobrze,poprzedni moj partner wiedzial co zrobic abym odleciala....i na dodatek te zmeczenie, znuzenie w jego oczach,wiem ze 1 raz to robil,tym bardziej powinien sie napalic

Gość lisiczka piekna
hmmm....strasznie nietaktownie postąpił.... Gdy widział, że nie dochodzisz, to powinien zmienić sposób pieszczenia, zapytać: jak lubisz?, spróbować zaspokoić cię paluszkami....albo w pewnym momencie poddac się i przestać. Ale ten tekst!:(

Gość zrob mu to samo
po minucie robienia loda nagle przestan i powiedz z niesmakiem: no spuszczaj sie bo mi sie juz nie chce jezykiem krecic