Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaa87

ostra dieta-modelek-350kcal i cwiczenia--sprawdzona 2 tygodnie

Polecane posty

Gość paweł z fabryki pasztetu
Serdecznie polecam tani pasztet domowego wyrobu z młodych zdrowych kurcząt. Zainteresowanych proszę o kontakt nr gg 65874135

Gość wfe
debilki, może nic nie jedzcie, tak będzie najlepiej

Gość ej chłopak
Nie lubie grubych lasek takze twoja kol pasztet odpada a ty ile ważysz ?

Gość pasztet z ogórem
Codzien jem pasztet z kwaszonym ogórem oraz chleb biały ze smalcem i skwarkami więc dobrze rozumiem twoja kolezanke i proponuje zalozenie wlasnego forum pasztetowego

Gość kaska bazyl
ja mam zeza i mały biust ale nie jestem taka głupia i pusta jak wy hello opamietajcie sie ludzie!!!!

Gość kol-foki
ja ważę 55 kg i mam zgrabną pupę :P

Gość kaska bazyl
Ja też mam zgrabną pupe może się ze mną umówisz?:)

Gość gładka i pulchna masa
Ja nie wiem, jak wy to robicie. Jeśli dziennie zeżrę mniej niż 1200 kcal to kręci mi się w głowie, boli w klatce piersiowej, mdli i robi ciemno przed oczami. Jak wy sobie radzicie z 350 kcal? Ja bym chyba już pierwszego dnia w nocy umarła :(

Gość cienka laska
to proste muszisz jesc z czarnych i granatowych talerzy bo kolory te zmniejszają poczucie głodu. Ja tak robir i dziennie zjadam tylko 349 i poł kalorii. polecam :)

Gość gładka i pulchna masa
Ale ja nie jestem głodna więc kolor talerzy mi raczej nie pomoże. Mój organizm tak reaguje na mniejszą zawartość energetyczną. Normalnie choruje... Wam naprawdę nic nie jest gdy tak mało jecie?

Gość cienka laska
powinnaś zignorować swoje objawy, początki zawsze są trudne ale póżniej twój organizm zacznie się przyzwyczajac i nie bedzie problemu ja aby poprawić formę swojego organizmu jadłam po 5 cytrtyn dziennie aby przyswoić witamine c która jest nie zbędna w prawidłowym funkcjonowani:P

Gość halina 72
Dzieci moje ja nie rozumiem dzisiejszej młodzieży kupa nicponi i pasożytów po policje zadzwonie i was do więziena wezmą lub zakładu dla obłąkanych.

Gość Prosiaczek69
A ja tam lubie sobie podeżreć jakieś pęto albo castko chociaż preferuje kaszankę i moj organizm się do tego przyzwyczajił i nie mogę zjeść dziennie mniej niż 4 pęta i dwie kanapki ze smaluchem i skwarem:)

Gość cienka laska
jasne jak pani moze tak mowic to jest karalne!! nie wszyscy mlodzi ludzie to mlodociani przestepcy zeby straszyc policja to pani jest psychiczna!!!!!

Gość anoreks 14788655
mam 167 cm i waze 64kg. Myślicie ze mogę być anorektyczką? tylko prosze o szczere odpowiedzi bo to dla mnie ważne

Gość boska irena
Ja zawsze się odchudzałam ale przez to przetłuszczają misię włosy i łamią tipsy proszę o pomoc ps też lubię kaszankę:)?

Gość Prosiaczek69
dla mnie jesteś anorektyczką ale najlepsze na dietę jest pęto podwawekskiej z musztardą i dzikim chrzanem. Chciałabym się również odnieś do kol-foki jesteś osobą nie tolerancyjną a muwisz ze ją lubisz jak chcę jesćniech wpierdala ile wlezie a ty jej pomóż uwalić to pęto.

Gość nieletnia zakonnica
od zawsze byłam za gruba dzieci zawsze sie ze mnie smiały dzisiaj mam 25 lat 170 i waze 50 kg a wszystko dzieki wszelakiej aktywnosci fizycznej. Do boskiej ireny mi tez przetluszczaja sie wlosy bo duzo sie poce i myje je raz na tydzien bo czeste mycie skaraca zycie. pozdrawiam z zakonu

Ja też tak uważam lecz pęto pasztetowej na śniadanie jest najlepsze i dostarcza enegii na cały dzień a póżńiej już nie trzeba się objadać:* całuski dla haliny72

Gość kaska bazyl
ja uwazam ze wy wszycy macie tylko kupe w glowach i zgadzam sie z pania halina do kryminalu z wami psychopaci!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ogier 0700
ja mam duże pęto może ktoś chce spróbować???

Gość nieletnia zakonnica
Paweł sprzedajesz pasztet bo chętnie kupie?

Gość nieletnia zakonnica
ogier ja chce sprobowac!!!:P

Gość ej chłopak
a co do tego ma zakonnica bez przesady każdy sobie lubi zjeś jedni smaluch inni owoce ale musimy to szanowac niech smalec nie wykreśla ludzi z życia społecznego wnoszę taki postulat! kto jest za?

Gość ogier 0700
zakonnica to dziewica !!!!!!!!

Już wybiłem wszystkie kurczaki jak się kura rozmnoży to dam znać !:)

Gość nieletnia zakonnica
ale ej chlopaku ja nie mam nic do smalcu od czasu do czasu jak ojciec przełozony nie widzi to sama sobie odrobine smalcu wpierdole

Gość nieletnia zakonnica
do ogier jesli myslisz ze jestem dziewica to sie grubo mylisz moge ci pokazac jak sie krece :) ale bycie dziewica to nic zlego takze nie rozumiem twojej wypowiedzi

Gość halina 72
o boże zaraz na policję zadzwonnie przepraszam cię Jezu za tą młodocianą chołotę !!!!!!!!!

Gość i kill ciebie
Halina idz sie wyzyj do burdelu a nie sie nad niewinna mlodzieza postwisz !!!!!!