Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiwy3e83

co myslicie o mojej klotni z chlopakiem?

Polecane posty

Gość jiwy3e83

powiedzal mi ni stad ni z owod ze bede miala innych nowych chlopakow, mowie mu po co mi to mowisz skoro jestesmy razem, ja ci takich rzeczy nie mowie, to nie jest na miejsc, co sobie myslisz i sie rozlacylam... mowil ze traktuje mnie powaznie itd...bardzo mnie to zabolalo, zalezy mi na nim a to po porstu byl cios w serce... ale to chyba nie fair jest... teraz zadzwonil i pytal "przeszly ci juz twoje zale i troski? ja mowie nie, a on aha to czesc rozlaczyl sie. napisal sms "pogadamy jak ci przejdze...a tym czasem buziak, papa" a ja na to "heh, pa" a on na to "ok, no dobra...jak wolisz, ja nie pekne...do zobaczenia po swietach" a ja na to "mi samo nie przjejdzie, potrzebny jest twoj udzal, ale jesi ci na tym nie zalezy to do zobaczenia po swietach"

Gość jiwy3e83
to jest nasza pierwsza klotnia... czy dorbze postapilam?

Gość jiwy3e83
ja 20 on 22...wem ze dziecinada...ale to nie o to tu chodzi.. powiedz mi czy dobrze sie zachowalam

Gość lisiczka piekna
z góry zakłada, że będziesz miała innych chłopaków? czyli że co? jesteś tymczasowa? czy że co, on myśli, że go rzucisz i chciał usłyszeć, że nie chcesz juz innych? Niech ci wytłumaczy

Gość madame butter fly
Trudno powiedziec dobrze czy zle. Nie znamy Was. Po wypowiedziach wyglada jakbyscie byli para nastolatkow aczkolwiek mozliwe, ze macie po 20 kilka, "milosc" czasem zaslania oczy i mowimy jak dzieci. Sama dalas odpowiedz " po swietach" sie okaze. Na Twoim miejscu spotkalabym sie nawet dluzej niz po swietach.

Gość lisiczka piekna
miałaś rację, debilnym tekstem rzucił...

Gość jiwy3e83
nawet nie przeprosil mnie za to...naprawde czuje sie strasznie:( to nasza pierwsza klotnia, czy ja powinnam sie do nego odezwac??? nawet i sms nie odpisal na ostatni :(

Rzucanie słuchawką telefoniczną przed usłyszeniem odpowiedzi czy też wychodzenie z domu w trakcie kłótni to nie są dobre rozwiązania. Trzeba było dać mu dojść do słowa po zgłoszeniu swoich pretensji, bo teraz zamieniłaś to w zabawę \"kto jest twardszy i pierwszy ręki nie wyciągnie\". Gratulacje, potraficie oboje eskalować konflikty i żadne nie odpuści, choćby o pierdołę poszło. Ale nie martw się, też tak kiedyś miałam. :P