Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Witkacy

sex... jak to jest??

Polecane posty

Witkacy a ja klikam w link z nadzieją ze wreszcie zobacze pytonga 😭

Viciu pytąga to na żywca tylko, nie jestem gwiazdorem exhibicjonizmu:D skoro już trzymamy się za rączki(ile jeszcze?? 1,5 roku??) to zawsze możesz mnie chwycić za inną kończynę;) oczywiście żadnego seksu!!:D

Gość Włochaty kutacz
a to psikus zamiast pytonga było złącze palcowe w rzucie i Prasa winiarska :D

Viciu do rączki to nie znaczy "pchaj od razu do buzi";) ehh jak dziecko;) Nie żebym powstrzymywał:D:D:D

Gość Włochaty kutacz
nawet działa : WOODWORK JOINTS (THE WOODWORKER SERIES)

Witkacy to odruch bezwarunkowy :classic_cool: wybacz lubię mietosić ;)

miętościć to można ręcznie, ustnie to się plaska pytąga:) ehh siorbnął bym jakiegoś pisiora... (i):P

o rany, zlewam wina i miody (klarowanie po burzliwej fermentacji) każdego się przypadkiem z wężyka zassie, już jestem troche kikiriki;) jarzębinowe to hardcore dla smakoszy, nie ma co;) będzie do kupażu i to nie więcej niż 10% :D ale trójniak różak... nie da się opisać!!

Gość Włochaty kutacz
:classic_cool: Jarzębiak ?

jarzębiak to nalewka (wódka) a ja zrobiłem wino po 0,5 kg suszonego owocu jarzębiny, głogu i dzikiej róży w 11l koncentrat wyszedł:)

pałac widzę a tzytzów nie:( poka żebym widział:) (_) (_) (_) (__) ta podwójna szklana to dla Ciebie dla kurażu:D

szukałam na innych topikach jakiegos ładniego zdjecia cycków, ale zadne nie dorównują moim:) za podwójna szklaneczke dziekuje miam mniam a poważnie mam pytanko robiłeś kiedys wino z ryżu? dodaje sie tam rodzynki i cos jeszcze jesli wiesz o co mi chodzi i masz przepis na to cos to będę dozgonnie wdzięczna 🌼

tu masz wszystkie pytania i wszystkie odpowiedzi;) http://old.wino.org.pl/ a ja robiłem z rodzynkami i daktylami, no i sok z cytryny, a jeszcze miałem paczkę kaszy jęczmiennej a że nie lubię to... się na win ęła;)

Ale mi robote dałes... kurcze, myslisz, że ja blądynka znajdę tam przepis na to coś? przeciez ja nawet nie wiem jak to się nazywa.:O A za poczęstunek dziekuję, a w nagrode zdjęcie cyców przyniesie Ci jutro listonosz ;)

Witkacy, kocham Cie - dzisiejszego dnia na szczęście mi wypada tak powiedziec;) 🌼 To jak dobre wyjdzie, to będę czestowac:)

a tylko nie gotuj jak w przepisie, to jakaś lipa!! Wyjdzie coś co się nigdy nie sklaruje:/

zaczyn drożdży to rozumiem, że takie drożdże do wina - mam nadzieje, ze będzie przepis jak zrobić z nich zaczyn ale co to do cholery jest pożywka? i gdzie sie to kupuje, czy ewentualnie z czego robi? uprzedzam, ze nigdy wina nie robiłam to bedzie mój pierwszy raz;)

doczytałam o pożywce, że należy wzbogacić moszcz (ten zaczyn z drożdży) w składniki mineralne dodając pożywki dla drożdży - fosforanu amonowego. Dodaje się go do moszczu w ilości nie większej niż 4g na 10l moszczu. ale nic mi to nie mówi:(

Pożywka potrzebna jest drożdzom żeby były mocniejsze, ale to potem(przy kolejnych dosłodzeniach będzie ważne, na początek szczypta dosłownie) Matkę robisz z drożdzy zwykłych nastawiasz butelkę- słoik z odrobiną rodzynek cukru miodu etc i po 2-3 dniach w cieple są agresywne:) ale są też aktywne które wsypujesz do ciepłej wody i po 20 min masz to samo:)

qrcze, myslałam, ze robienie wina to łatwiejsza sprawa ciekawe czy i co mi wyjdzie w każdym bądź razie dzięki za pomoc 🌼 pa