Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jussaa

GDZIE JECHAĆ

Polecane posty

Gość jussaa

wybieram miejsce na podróż poślubną.W grę wchodzi Hiszpania, może Portugalia, sama nie wiem...czy możecie coś polecić? był ktoś z was w Hiszpanii? jadę tylko na tydzień więc nie może to być zbyt daleko:)

Gość jussaa
hmm w Grecji już byłam rok temu,byliśmy też w Turcji i we Włoszech.

Portugalia jest ryzykowna, jak w piosence"tam gdzie z radia płynął walczyk wykorzystał Portugalczyk";)

Gość jussaa
Brzydula - a gdzie dokładnie byłaś? mam właśnie przed sobą oferty z biura podróży, a może warto jechać na własną rękę?

Gość jussaa
heh to ja zdam relację wcześniej- w sierpniu:) jeśli tam właśnie pojadę

ja bylam na Cosra Brava.Tradycyjjie jak wiekszosc Polakow:) Moja znajoma kila razy byla w Maladze.Jest Zachwycona:)

Gość jussaa
Majorka? a jest tam coś ciekawego do zwiedzania? bo nie lubimy tylko do góry brzuchem leżeć;)

Gość jussaa
moze jeszcze ktos sie wypowie?

Gość jussaa
ja wlasnie na Rodos bylam rok temu:)

no ja tez tyle ze 2 lata temu. wiec zwiedzac nie ma juz co ale lubie greckie klimaty dlaetgo mnie tam ciagnie.

Gość martamatt
też chce jechać do Hiszpanii, ale narzeczony woli Grecję.W żadnym z tych krajów jeszcze nie byliśmy.

Jesli chodzi o Hiszpanie to polecam Wyspy Kanaryjskie (ale raczej Lanzarote lub Fuertaventure niz Teneryfe i Gran Canarie) lub tez poludniowe wybrzeze- Costa del Sol (Torremolinos), Costa Blanca. Bedac na poludniu zawsze mozecie skoczyc na kilka dni do Portugalii. Jesli Grecja to Zante, Thassos. Dla mnie jednak na pierwszym miejscu zawsze byly i beda Karaiby

Gość uk girl
Ja tez polecam Lanzarotte,byłam w kwietniu,rok temu.Bardzo ładnie tam jest piekna błekitna woda jak z widokowek no i super plaze,prawie z bialy piaskim.Lanzarotte to wyspa wulkaniczna wiec oprucz kaktusow nie ma tam za wiele roslinnosci.Mozna pojezdzic na wielbladzie,pozwiedzac wulkany oraz zjesc stek pieczony na lawie,a po za tym.http://pejzaze.onet.pl/54309,g,2,27,0,wyspy_kanaryjskie_lanzarote,galeria.html