Gość o czym Napisano Kwiecień 2, 2009 pozwól mi choć jeden raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 15 godzin temu Pomysł na foto... : ) Był taki film w tym klimacie Perfect days. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 7 godzin temu No tak, wyludnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 7 godzin temu 7 godzin temu, yeya napisał: Pomysł na foto... : Mara gdzie są wszyscy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Mara gdzie są wszyscy? Pewnie poszli sobie bo ciagle tematy są usuwane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 206 Napisano 7 godzin temu Pozwól mi choć jeden raz. Choć ten jeden raz, przy nim ogrzać się. Uuuuuuu! XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Margherite napisał: Mara gdzie są wszyscy? Cześć pewnie na nerwicy... a reszta nie wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara menda balkonowa 2 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, yeya napisał: Cześć pewnie na nerwicy... a reszta nie wiem. na tej nerwicy juz libedzik sie wdaje w klotnie polityczne ale nie ma tam patoli jak tu i ci ludzie wydajo sie normalniejsi mimo ze chorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 206 Napisano 7 godzin temu Zrobiłem sobie tosty z boczkiem i serem... Ale wyszedł mi, muszę się pochwalić, rozpływa się w paszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, stara menda balkonowa napisał: na tej nerwicy juz libedzik sie wdaje w klotnie polityczne ale nie ma tam patoli jak tu i ci ludzie wydajo sie normalniejsi mimo ze chorzy Jest tam chyba więcej osób które pilnuje by atmosfera była ok... a wtedy da się pogadać normalnie nawet jeśli ludzie mają odmienne zdania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, +RC+ napisał: Zrobiłem sobie tosty z boczkiem i serem... Ale wyszedł mi, muszę się pochwalić, rozpływa się w paszczu Toster wurzucilam, miałam taki najzwyklejszy, bo od czasu do czasu nam się zachciało tosta , chyba zrobię w piecu, pieczarki i wedlina, ser na chlebie i sos czosnkowy do tego Heinz Zdarła mi się powłoką czarna, nie wiem czy robią coś porządnego ze stali w środku. Edytowano 7 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 206 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Margherite napisał: Toster wurzucilam, miałam taki najzwyklejszy, bo od czasu do czasu nam się zachciało tosta , chyba zrobię w piecu, pieczarki i wedlina, ser na chlebie i sos czosnkowy do tego Heinz Zdarła mi się powłoką czarna, nie wiem czy robią coś porządnego ze stali w środku. No, ja na patelni też robię na szybko, a tostera nie mam wcale, tylko opiekacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 6 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Pewnie poszli sobie bo ciagle tematy są usuwane. A ty tu nadal jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, malchik gay napisał: A ty tu nadal jesteś Tylko przelotem. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulbasaur 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tylko przelotem. xd Uuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 528 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Bulbasaur napisał: Uuuuuu O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bulbasaur 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: O co chodzi? Hu hu hu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 78 Napisano 4 godziny temu (edytowany) RYM CYM Opiekacz, tak, a ja zawsze na to mówiłam toster Edytowano 4 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach