Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garbage in garbage out

no i jak się nie wkurzać

Polecane posty

Gość matillda
a może udawaj, że tego nie widzisz? albo połechtaj ego faceta, mówiąc, że widzisz, że podoba się tej lasce - ale z humorem, puszczając do niego oko i nawet przesadnie z dowcipem wyartykułować, że jesteś zazdrosna... i uśmiechaj się do tej laski - miałam podobną sytuację i to dało rezultat, bo z czasem on dał jej do zrozumienia, że nie jest w ogóle zainteresowany... a mi powiedział, że jest pod wrażeniem, bo inne laski robią od razu awanturę, chociaż często facet nie robi nic :)

a tez dobra opcja. najwazniejsze, to robic tak, zeby bylo bez scen, faceci tego nie lubia. dla nich to oznaka niezrownowazenia.

właśnie z doświadczenia widzę, że najlepiej działa spokój oraz pewność siebie i tego będę się trzymać :-D dzięki dziewczyny. Myślicie, że on widzi te umizgi? to dlaczego nie reaguje? (ona to robi na razie w taki sposób, że nie byłoby łatwo powiedzieć jej, żeby przestała. Chyba zna się na rzeczy :-o)

Gość kierownik zakładu
Co robić w tej sytuacji? zmienic pływalnie :p

już napisałam wcześniej, że to rozwiązanie jest niemożliwe. Mogę tylko nacisnąć narzeczonego, żeby przestał tam chodzić, ale nie chcę, bo on to lubi...

widzi, ale najpewniej nie robi to na nim wiekszego wrazenia. Ty sie ciesz, ze masz porzadnego faceta ;). a jak on sie zachowuje w stosunku do niej na ogol?

Hmm, wiem tylko jak się zachowuje na basenie. Po prostu z nią gada i jest miły. A ona podczas tych rozmów odwala jakiś kabaret :-o No i zawsze stara się plywać przed nim, ale może to przypadek

nie wierze w takie przypadki..... trzymaj reke na pulsie i nie panikuj. jak bedzie taka zdesperowana, to predzej, czy pozniej sie skompromituje w jego oczach. o ile juz to sie nie stalo..

Co masz na myśli pisząc, że ona się skompromituje w jego oczach? On właśnie po raz kolejny wspomniał o ślubie, spieszy mu się ;-)

faceta zostaw w spokoju, jesli on nie wykazuje nia zainteresowania.jesli to typ prawdziwej gnidy to ona nie popusci.sytuacja wymaga delikatnosci.zawsze mozesz jej dzialanie zdemaskowac i osmieszyc.

1*2*3*: zgadzam się, że sytuacja wymaga delikatności i nie zamierzam nic z nią robić, bo nic się nie dzieje :-) (oprócz tego, że ta babka mnie wkurza) Nie wiem, jak mogłabym ośmieszyć jej zachowanie jakby coś nagle zaczęło się dziać :-o

podziwiam u ciebie ta zimna krew.kiedys bylam w podobnej sytuacji i wybuchlam.troche sie moze w tedy osmieszylam,ale poskutkowalo.

Doceniam to, co mam i nie chcę pochopnym zachowaniem czegoś zepsuć :-) Na razie nie widzę zagrożenia z jej strony (bo nie widzę, żeby on był zainteresowany), ale owszem... trzymam rękę na pulsie. Miałam taką historię w przeszłości, próbowałam przeczekać, nie dało się i związek się popsuł. Dlatego teraz jestem przewrażliwiona... :-o

mysle,ze twoja postawa jest bardzo dojrzala.nie daj sie jej sprowokowac.on i tak bedzie z toba.

Dzięki :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Tylko ta babka strasznie działa mi na nerwy. Nie dość, że muszę widzieć te wszystkie jej zabiegi, to jeszcze z premedytacją (jej zachowanie wydaje się oczywiste) ignoruje mnie w szatni! 😠 W dodatku jak się przebieram, to ona po prostu stoi i gapi się na moje ciało (gdy wkładam bieliznę) :-o Masakra!